Het is prettig persoonlijk contact te hebben met dezelfde medewerker.

Hypotheek advies, banksparen, goed voorgelicht.

• Ik ben geholpen bij de volgende vestiging: Burgum

Persoonlijk advies aan huis, betrokken en professioneel

Wij zochten advies over pensioenvoorzieningen en lijfrentepolis. Onze "eigen adviseur" kon alleen telefonisch advies geven. Maar zulke belangrijke onderwerpen wilden we graag vis-a-vis met een deskundig vertrouwenspersoon bespreken. Via via kwamen wij bij Van Campen & Dijkstra Regio Bank terecht. Tijdens meerdere gesprekken bij ons aan huis werd door de adviseur ruim de tijd genomen om alle aspecten te belichten. Zo kwam hij uiteindelijk tot een persoonlijk advies voor wat in onze situatie het meest zinvolle was. Wij kijken tevreden terug op de betrokken en professionele begeleiding.

• Ik ben geholpen bij de volgende vestiging: Gorredijk

Je word professioneel en deskundig geholpen. Ben erg blij met de afwikkeling van de vraag die wij hadden gesteld.

Prettig en persoonlijk

Heel prettig en netjes geholpen. Alles vlot en goed afgehandeld. Communicatie was ook heel prettig en persoonlijk.

• Ik ben geholpen bij de volgende vestiging: Grootegast

Gewoon super!

Eindelijk wel een financieel adviseur die er 100% voor gaat en alle moeite doet om alles voor elkaar te krijgen.

• Ik ben geholpen bij de volgende vestiging: Terschelling

Heel positief!

Sympathiek, advies op maat, houdt zich aan afspraken.

• Ik ben geholpen bij de volgende vestiging: Bolsward

Regiobank, een bank waar je je thuis voelt!

Wij zijn sinds kort klant bij de Regiobank in Burgum. Bij onze eerste kennismaking hadden we gelijk het gevoel: Yes, dit is onze bank! Gastvrije ontvangst, persoonlijke aandacht, behulpzaam, deskundig advies en klantvriendelijke medewerk(st)er(s). Kortom: Regiobank, een aanrader!

Kinderlijk eenvoudig en duidelijk

De medewerkers van het kantoor zijn allemaal even vriendelijk, professioneel en duidelijk. Alles regelen ze voor je en als iets niet duidelijk is, leggen ze het heel goed uit. In een stressvolle tijd nemen zij een deel uit handen waardoor je je echt geholpen voelt.

• Ik ben geholpen bij de volgende vestiging: Grou

Goed contact, goed overleg

• Ik ben geholpen bij de volgende vestiging: Sneek

Geweldig geholpen

Wij zijn door van Campen en Dijkstra enorm goed geholpen tijdens het krijgen van een hypotheek. Betrokken en zeer vakkundig. Speciale dank aan Pauline.

• Betrokkenheid
  • Ik ben geholpen bij de volgende vestiging: N.v.t.

Uitstekend en persoonlijk adviestraject

Jacob Heida heeft op een geduldige wijze voor mijn ouders een passende hypotheekoplossing gezocht en gevonden.

• Ik ben geholpen bij de volgende vestiging: Gorredijk

Uitstekende dienstverlening

Onlangs hebben wij al onze verzekeringen afgesloten bij van Campen & Dijkstra. Wij vinden het prettig om alles onder 1 dak en in de buurt hebben. We hebben fijne en duidelijke (advies) gesprekken gehad waarbij de lijntjes kort zijn. De dienstverlening is super.

• Ik ben geholpen bij de volgende vestiging: Marum

Super, deskundig advies

Goede communicatie, vakkundig advies. Denken goed mee !!

• Ik ben geholpen bij de volgende vestiging: Grou

Persoonlijk, passend en betrokken advies

Samen met Wiebo financiële zekerheid gecreëerd waarbij ik met een gerust hart alles aan hem kon overlaten. Hij denkt goed met me mee in mijn situatie en geeft passend advies.

• Ik ben geholpen bij de volgende vestiging: Marum

goede Service, en zeker een goed advies gekregen.......

Fijn om mijn Hypotheek, bankzaken en verzekering bij de Regiobank onder te brengen, je kunt er zo naar binnen wandelen, alles onder een dak, het kan Online, maar of af en toe iemand te spreken omtrent deze zaken vind ik heel prettig. Ze hebben me super geholpen met mijn Hypotheek, was voor mij de reden om alles bij hun onder te brengen. Top en bedankt voor de goede service.

• Ik ben geholpen bij de volgende vestiging: Burgum

Wij hadden geen betere hypotheekadviseur kunnen krijgen

Pauline is gewoon dé beste! Het is vertrouwd, gezellig, bijna dagelijks contact via app of bellen. Lief mens in de omgang maar pittig in haar werk. We hadden het gevoel dat ze alleen met ons bezig was. Door het nieuwe maatwerk heeft Pauline het voor elkaar gekregen dat wij onze woonboerderij konden kopen, ik denk niet dat Pauline doorheeft dat zij levens kan veranderen, want dat heeft ze voor ons wel degelijk gedaan <3 nogmaals heel erg bedankt Pauline!

• Ik ben geholpen bij de volgende vestiging: Burgum

Het antwoord het kan is bij jullie niet bekend. Mooi dat jullie door gingen. Super blij mee . Dank daar voor

• Ik ben geholpen bij de volgende vestiging: Sneek

Job Richard .

goed en deskundig advies gekregen .

Korte lijntjes, professioneel.

Bij vragen per mail of app krijg je snel antwoord. Alles wordt duidelijk uitgelegd. Fijn kleinschalig waardoor je zeker geen nummertje bent.

• Betrokkenheid

Geweldig geholpen met het verkrijgen van een hypotheek!

Wij zijn eerst naar een andere hypotheekadviseur geweest, maar hier was na 7 weken nog geen resultaat... Bij van Campen & Dijkstra was de financiering binnen een week geregeld.

Vriendelijk en open

Goede uitleg over alles. Ik voelde me op mijn gemak wat ik zelden doe bij banken en/of verzekeringen. Open communicatie, heel toegankelijk.

Klasse

We voelen ons erg geholpen en vonden het erg fijn dat ze ons goed bij naam wisten. Super begeleiding in het proces en super blij nieuwe klant tezijn!

• Betrokkenheid

Heel veel meer dan alleen advies op maat

Vanaf het eerste kopje koffie tot aan de laatste handtekening zijn wij perfect geholpen en begeleid door de adviseur van Van Campen & Dijkstra. Door onze eigen onervarenheid in het traject stonden wij voor een naar ons idee enorme hobbel waar wij enorm tegen op zagen. Tijdens de eerste ontmoeting voelde ik mij direct gehoord en begrepen, en werd mij vrijwel direct duidelijk: Hier zit iemand die excelleert in zijn vak en die zijn klanten de hoogste kwaliteit wil leveren. Qua communicatie vereiste onze situatie flexibel te werk te gaan. En tegelijk was ook de tijd tegen ons. Hoewel dit uitdagingen met zich meebracht werd er vanaf het eerste moment alleen maar in wederzijdse oplossing gedacht, en hierdoor is geen van deze uitdagingen een probleem geworden. Samengevat: Zeer goed bereikbaar, flexibel, betrokken bij de situatie, altijd open voor vragen en onzekerheden, realistisch, doelgericht en oprecht geïnteresseerd om onze wensen zo goed en voordelig mogelijk te realiseren. Naar onze mening, een echte virtuoos op het gebied van advies voor hypotheken en verzekeringen!

Nieuwe hypotheek snel geregeld

Wij moesten een nieuwe hypotheek hebben. Dit is goed en snel opgepakt door de adviseur. Super.

• Betrokkenheid

Helder en duidelijk advies.

Afspraken worden nagekomen en het het advies wordt duidelijk uitgelegd. Ook je kun altijd met vragen terecht. Betrokkenheid is groot er word alle tijd genomen.

Brouwerswal 1

8401 CZ Gorredijk