Duidelijke uitleg en snelle afhandeling

Precies wat je mag verwachten van vakmensen.

Vriendelijk

Dhr de Haan was vriendelijk en gaf goed advies nam de tijd beantwoorden al onze vragen

Betrokken

We hadden een uitzonderlijke situatie en hierdoor verliep het voortraject erg moeilijk. Pauline van VC@D liet haar niet uit het veld slaan en bleef zoeken en uiteindelijk hebben we een mooi hypotheekvoorstel ontvangen.

Een goed gevoel

Vriendelijk en alles werd goed uitgelegd

Prima begeleiding en afwerking door Jop Richard

• Betrokkenheid

Duidelijk advies , goede keuzemogelijkheden aangeboden en correcte afhandeling

Doordat ik als klant redelijk voor ogen had wat er mogelijk was ,verliep het gesprek met de adviseur Jop Richard vloeiend. De totale afhandeling van het plaatsen van het geld voor pensioen is vlot en duidelijk verlopen .

• Betrokkenheid

Het gesprek over de mogelijkheden van een pensioenspaarrekening was duidelijk en to-the-point.

Jop Richard nam de tijd om de mogelijkheden van een aanvullende pensioenspaarrekening te bespreken en met mij te komen tot de voor mij meest geschikte spaarrekening. Na het gesprek hield hij mij op de hoogte van de voortgang en reageerde altijd snel op vragen van mij.

heel goed

Jop heeft alle tijd genomen voor ons met goede uitleg erbij. Van begin tot aan het einde toe.

goedadvies in duidelijke taal

na veel informatie zoals poeizs en de rabobank kregen wij de indruk dat ze ons niet konden helpen . toen van kampen en dijkstra ingeschakeld, om hier een oplossing voor te vinden. na een goed en helder gesprek, kwam naar voren dat Job Richart een goede oplossing zag . nadat deze er werk van maakte was het goed en helder voor elkaar. onze dank gaat dus ook naar van kampen en dijkstra voor bemiddeling.

Prettig en deskundig geholpen

Mijn adviestraject is goed en dedkundig begeleid op deskundige wijze.

Goede begeleiding, duidelijke uitleg

Vriendelijke, en duidelijk advies. Het adres voor al uw verzekeringszaken.

Betrouwbare indruk

Duidelijke uitleg en alle (af)handelingen zijn voor ons geregeld. Korte lijn via app zeer prettig.

Betrokken en oplossings gericht

De heer Richard heeft mijn vragen helemaal uitgezocht en was niet eerder tevreden dan na een duidelijke uitleg van de verzekering.

Snel en direct

Goed contact en snappen waar het om gaat.

Snel geregeld top

Na een vervelende situatie met onze diepvries vinden wij dat alles keurig en snel is afgehandeld

• Betrokkenheid

Snelle reactie en duidelijke mail

• Betrokkenheid

Uitstekend geadviseerd en begeleid!

In het eerste contact, wat overigens meteen goed aanvoelde, heb ik de situatie uitgelegd. De reactie hierop gaf me het vertrouwen dat ik aan het juiste adres was. Zelfs nadat er een plan was opgesteld en ik twijfelde, namen jullie dat heel serieus. Wederom alles doorgesproken en bekeken en toen tot een andere beslissing gekomen. Op elke vraag van mij, snel en duidelijk antwoord! Kortom voor mij een opluchting dat het nu geregeld is, met behulp van jullie. Bedankt Jop!

ZEER SNEL EN GOED GEREGELD

prima service

Alles prima afgehandeld.

Schade doorgegeven, contact gehad met A. Klijnstra, en alles is heel goed afgehandeld.

• Advies N.v.t.
  • Betrokkenheid

Super contact, helemaal van deze tijd, de nieuwe tijd dus. Maar dan lekker ouderwets met een man die

Je aanhoort, en dat vertaalt in bank/verzekering taal. Ik kom zelf uit het vak; vind dat ie het top doet!!

Snelle afhandeling

De annulering is zonder veel papierwerk snel en efficiënt afgehandeld.

• Betrokkenheid

Goed, behulpzaam en betrokken kantoor en medewerkers

Ik heb persoonlijk een goed contact met mijn contactpersoon en de desbetreffende secretariaats-medewerkers. Er wordt snel en accuraat gehandeld bij vragen of schade-afhandelingen enz. Ook buiten kantoor- uren wordt er gereageerd. Ben eigenlijk gewoon heel tevreden over hoe het nu gaat.

• Betrokkenheid

Annette heeft mij uitstekende en op een heel hulpvaardige manier geholpen.

Annette heeft mij op een heel deskundige en aangename wijze geholpen,

• Betrokkenheid

Uitstekende heldere uitleg en advies inzake uitkering lijfrente

uitstekende , heldere uitleg en advies van Job Richard inzake mogelijkheden uitkering van opgebouwde lijfrente polis.

Goede werkgever

Van Campen & Dijkstra is een werkgever die zijn werknemers in hun kracht zet. Open staat voor initiatieven en veel aandacht schenkt aan de werknemers. Hier staan zowel de klant als de werknemers op één.

Brouwerswal 1

8401 CZ Gorredijk