Ik heb snel een woonruimte kunnen krijgen. Na het bekijken van de kamer akkoord gegaan, gelijk een sleutel mogen ontvangen en ingetrokken. Daarnaast is er een fijne communicatie vanuit oranje steengoed. Je weet waar je aan toe bent en niet te veel poespas. Je kunt ze makkelijk bereiken via mail en/of telefoon.
Dag Evi, dank voor je review mogelijk zien en spreken we elkaar nog eens in de toekomst. Gr. Team Osb
Heb zo'n kleine twee jaar antikraak in Wehe-den Hoorn gewoond, voor mij de ideale oplossing op dat moment. Het antikraak wonen heeft vaak iets speciaals, iets unieks en biedt wat dat betreft veel meer dan alleen maar een betaalbaar onderdak. Heb leuke mensen leren kennen en hoeveel mensen kunnen er nu zeggen dat ze een tijdje in een klaslokaal gewoond hebben in het mooie Groningse Hogeland. Heb het contact met Oranje Steengoed altijd als erg prettig ervaren, mijns inziens heeft dat alles te maken met de persoonlijke aanpak en de korte lijntjes. Mede dankzij de mensen van Oranje Steengoed daardoor kijk ik erg positief terug op deze periode en kan ik het iedereen aanbevelen.
Dag Joost, dank voor je review en goed om te horen dat je terug kunt kijken op een leuke periode. Mogelijk zien en spreken we elkaar in de toekomst nog eens. Gr. Team Osb
Ik heb op 3 verschillende locaties gewoond en dit met veel plezier. Ondanks dat de 28 dagen opzegtermijn best kort is, word er alles aan gedaan om een andere plek voor je te vinden als huurder. De communicatie is sterk. Snel en duidelijk en er word meegedacht met eventuele dingen waar je tegenaan loopt. Ik ben zeer tevreden en als ik geen kinderen had gehad was ik zeker via oranje steengoed ergens blijven wonen
Dank voor je review. We zijn blij dat we jou ook hebben kunnen helpen met een tijdelijke overbrugging. Groet, Team Osb
heb niets aan te merken, het antikraak idee is een goed initiatief voor iemand die tijdelijk woonruimte nodig heeft. Oranje Steengoed is hierin een goede partner die duidelijk communiceert.
Dag Jacob, dank voor je review en veel geluk en plezier op de je nieuwe stekkie! Gr. Team Osb
Duidelijk en oplossingsgericht instelling maakt dat het prettig anti kraak wonen is. En als er iets is wordt het direct aangepakt.
Dag Wim, Dank voor je review! Gr. Team Osb
Van begin tot eind alles steengoed geregeld. Fijne, snelle communicatie, aandacht voor jou als huurder, alles tot in de puntjes verzorgd. Valt werkelijk niets over te zeggen. Beste antikraak bedrijf tot nog toe. Ik blijf graag!
Dag Lola, Dank voor je review! Gr. Team Osb
Oranje steengoed heeft mij en mijn vriend snel geholpen aan woonruimte. De ruimte was netjes en alles zat erin wat we nodig hadden. We hebben altijd goed contact gehad en konden voor alles bij hun terecht. Ik zou Oranje steengoed zeker aanbevelen!
Dank jullie wel. Veel plezier en geluk in jullie nieuwe stekkie! Gr. Team Osb
Voor mij was het een uitkomst. Zo kon ik na een aantal jaren in het buitenland, weer een goede start maken in Nederland. Het is een leuke woonvorm, want je hebt je eigen vertrek, maar ook het gezellige van meerdere buren/bewoners.
Dank voor jouw review en de chocolade! Wie weet treffen we elkaar in de toekomst nog eens. Gr. Team Osb
Heb hier erg fijn mogen wonen. Alles word netjes geregeld en de regels worden goed gehanteerd. Bijna altijd duidelijke mails bij veranderingen of nieuwe bewoners
Dank Sacha!
Prettige mensen om mee te werken, proberen altijd met je mee te denken. Ze zorgen er voor dat er prettige en betrouwbare huurders in de woningen zitten die niet voor overlast zorgen waardoor het prettig wonen is. Wel soms wat veel van het goede, zoals het verplicht aanschaffen van een brandveiligheidsset en een maandelijkse pandcontrole waarbij ook in alle kamers wordt gekeken om te controleren dat er geen illegale activiteiten gaande zijn. Ik had hier zelf overigens geen last van. Borg is binnen 2 weken na einde contract zonder gedoe terug gestort.
Bedankt voor de goede zorgen Jose. Gr Team Osb
Aardige mensen en ze staan altijd klaar met hulp.
Dank voor de review en goede zorgen Andrea! Gr. Team Osb
Een half jaar heb ik mogen genieten van een pand in Kolham. Vanaf moment van aanvraag tot einde altijd goed geweest. Bij aanvraag "checken" ze de bewoner(s). Zeer nette leefomgeving waar jezelf zorg voor moet dragen om netjes te houden. Medebewoners waren ook erg leuk. Ben er weggegaan omdat mijn dochter weer "thuis" kwam wonen. Anders was er langer gebleven. Keurige dienstverlening, geen op of aanmerking. Heb ook andere beheerders van leegstaand vastgoed meegemaakt, maar niet zo goed als Oranje Steengoed. Veel contact gehad met Robert, fijne vent in omgang.
Dag Jelke, Dank voor je review en goede zorgen. Gr. Team Osb
Tijdelijke woonruimte gehuurd bij Oranje Steengoed. Dat is prima bevallen. Robert houdt de lijntjes kort, informeert je goed, denkt mee en lost eventuele problemen in of rondom het pand accuraat op. Heldere afspraken die ook goed worden nagekomen.
Bedankt Rik! Groet, Team Osb
als we nu praten over Steengoed dan zet je jezelf behoorlijk in de picture, immers je wilt steengoed zijn en dat is nu juist iets wat zo bijzonder aan hun is. Niet zo maar steengoed maar een persoonlijke aanpak en niks geen muurtje om je heen maar een mooie verbinding tussen klant en de verhuurder. En dat niet alleen een hele mooie persoonlijke aanpak, binding tussen de verhuurede en huurder die me meteen opviel. Goed willen zijn en het juiste steentje bijdragen aan oplossingen ten aanzien van je probleem, je wilt immers ergens wonen en je wacht op een andere woning. Dan is dit een mooie natuurlijke oplossing die steengoed heeft uitgepakt voor mij waardoor ik weer verder kon. Dat niet alleen de je komt op de mooiste locaties en kunt steengoede afspraken maken zodat jij weer met een gerust hart op een mooie plek kunt wonen. Ze zijn goed ik steengoede afspraken en laten hun beste kwaliteiten zien die jij ook graag wilt zien... Betrouwbare afspraken en een service die uiteraard ook al steengoed is.... Passie voor verhuur waarbij zowel de huurder als de oorspronkelijke eigenaar een mooie relatie hebben waarbij je er met een gerust tijdelijk kunt wonen. Ik kan je deze organisatie aanraden die het goed met je voor heeft, die haar juiste steentje bijdraagt een mooie Hollandse speler op de markt van verhuur van bijzondere objecten... @nne
Wat een prachtige review! Dank voor de goede zorgen Anne. Gr. Team Osb
Ik kwam in scheiding terecht en moest per direct woon ruimte zoeken, na hier en daar zoeken kwam ik terecht bij oranje steengoed. Na telefonisch gesprek gehad te hebben was er eigenlijk gelijk een klik tussen ons. Dit voelde mij goed na een afspraak gemaakt te hebben kon ik de samenwerking aan gaan. Dit beviel mij erg goed en ben het bedrijf zeer dankbaar hier voor dat ik woon ruimte heb gekregen. Na 2 keer verhuizen omdat er een locatie was die afgebroken was, is mij dit erg goed bevallen het voelde echt als een huis. Na een paar maanden moest ik het contact verbreken ik heb momenteel nu mijn eigen huis terug. Nogmaals oranje steengoed bedankt voor de fijne samenwerking. Mocht er ooit nog iets willen zal ik zeker bij jullie terug komen. Robert bedankt voor de goeie zorgen. Het gaat jullie goed. Bedankt!
Erg bedankt Simon, de contacten met jou waren ook altijd goed. Het ga je goed en wie weet zien en spreken we elkaar nog eens in de toekomst. Gr. Osb
Huur inmiddels poosje via Oranje steengoed beheer en het bevalt prima. Altijd aanspreekpunten aanwezig en indien nodig wordt er direct gehandeld mbt reparatie verzoeken of als er onvoorziene omstandigheden zijn wordt er ook direct gezocht naar een andere oplossing. Contact met Robert is ook altijd prima.
Dank Dennis! Gr. Team Osb
Het was goed verzorgt als er wat was konden we altijd bellen en kwam hij langs of hij liet iemand langs komen
Dank Charlie! Gr. Team Osb
Na mijn scheiding kon ik als als beheerder dmv antikraak, een ruimte huren in een voormalige school. Heerlijk ruim lokaal met een kraan. Wasmachines gezamenlijk in gebruik en het sanitair ook. Nu heerlijk dat ik weer een eigen woning heb. Maar toen ik plotseling woonruimte nodig had was ik er erg blij mee. Het contact met oranjesteengoed was uitstekend. Er kon veel in overleg. Bedankt voor de fijne samenwerking Robert.
Dank Leonie, we wensen je veel woonplezier in je nieuwe woning! Gr. Team Osb
Wat ik al zei ze luisteren naar wat je verteld en doen er dan alles aan om je te helpen En dat Waardeer ik enorm Ja je voelt je echt thuis je hebt gauw contact reageren snel ja de naam is perfect steengoed mvg sylvia
Dank je Sylvia! Gr. Team Osb
Doordat mijn partner en ik besloten om gescheiden te gaan leven, zat ik november 2021 enorm in woningnood! Eigenlijk had ik eventjes geen onderdak. Via een vriend hoorde ik over het huren van leegstaand vastgoed en Oranje Steengoed. Via de website heb ik gereageerd op een woning die ik vervolgens halverwege november 2021 al aangeboden kreeg. De leegstaande vastgoedwoning werd keurig opgeleverd en er is een korte lijn naar Oranje Steengoed. Ik kan iedereen aanraden om leegstaand vastgoed beschermer te worden!
Dank voor je review Jannie en goede zorgen! Groet, Team Osb
Ik had snel een woning nodig en binnen en week had ik woonruimte. In deze tijd is dat vrij uitzonderlijk te noemen! Het contact met het bedrijf was goed en duidelijk. Goede service als er iets is met de woonruimte. Een echte aanrader.
Dank voor de review en goede zorgen Bram! Groet, Team Osb
Ervaring is goed , en indien nodig zal ik er weer gebruik van maken en zeker aanbevelen bij anderen
Dank voor je review Thea! Groet, Team Osb
Als een prettige samenwerking ervaren . Ook betreft meedenken en mogelijkheden. Zeer snel een reactie bij vragen van mijn kant. Bedankt!
Dag Marja, erg bedankt voor je review en prettige samenwerking! Groet, Team Osb
Ik heb Oranje Steengoed ervaren als een vooral betrokken bedrijf wat oor heeft voor haar bruikleners en voor wie geen moeite te veel is en waarmee je goed kunt samenwerken!
Dag Joke, dank voor je revieuw! Gr. Team Osb
Voor mijn broer die in nood zat en van Brabant naar Groningen wilde verhuizen zochten we met spoed een huurhuis, dit was via de woningcorporaties onmogelijk, het betekende achteraan op de lange wachtlijst met een inschrijftijd van zo'n 7 jaar. Bij een laatste poging om woonruimte te vinden zocht ik op Marktplaats en kwam daar Oranje Steengoed Beheer tegen die een lokaal in een voormalig schoolpand in het noorden te huur hadden en waar mijn broer na enig overleg per direct in kon wonen, dat was in één woord, geweldig! Dit was de enige manier om er hier in het noorden tussen te komen en nu, na nog geen jaar hier gewoond te hebben kwam hij in aanmerking voor een huurwoning. Wij zijn Oranje Steengoed Beheer dan ook zeer dankbaar en het contact met hen is altijd fijn en correct geweest.
Dag Lucia, bedankt voor deze prachtige review. We zijn blij dat we op deze manier wat voor elkaar hebben kunnen betekenen! Jullie ook bedankt voor de goede zorgen. Gr. Team Osb
Coehoorn van Scheltingaweg 1 J
8442 EZ Heerenveen
Oranje Steengoed is gespecialiseerd in het beheren en beschermen van leegstaand vastgoed.