Al meerdere 2e hands auto's gekocht. Echter dit bedrijf heeft verreweg de beste service en doen ook wat afgesproken is. Dit in tegenstelling tot veel andere bedrijven.
Beste Wiel, Hartelijk bedankt voor het delen van jouw ervaring! Heel erg fijn om te horen dat we het verschil kunnen maken. Bedankt voor jullie vertrouwen en heel veel rijplezier met jullie SEAT Arona. Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Mijn reviews worden bijna saai… ik zeg altijd weer hetzelfde! De service bij jullie is altijd top!! Dus wederom erg tevreden!
Hi Loes, Bedankt voor het delen van jouw ervaring! Heel erg fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Top Service Deze mensen hebben liefde voor het vak! Ben bij veel autogarage geweest maar hier is alles anders ze weten waar ze over praten Ik zou iedereen aanraden hier eens te gaan kijken!
HI Jordy, Bedankt voor het delen van jouw ervaring! Heel erg fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
We kwamen langs en werden goed geholpen en te woord gestaan. De auto is snel afgeleverd incl alle beurten en velgen reparatie. Precies zoals afgesproken.
Hi Ton, Heel erg fijn om te horen! Afspraak is afspraak! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
zie bovenstaande
Hi Michel, Heel erg fijn om te horen! Bedankt voor het vertrouwen! Met vriendelijke groet, Liam Pettenkofer Autoservice Wagemans
Mooie garage met nog mooiere auto's en veel keuze, geen overbodige verkoop praatjes, gewoon realistische verkoop, ik mis alleen het bloemetje voor m'n vrouw, zoals dat vroeger was bij aankoop van iets duurdere auto, maarja het is 2025, er is veel veranderd.
Beste Peter, Bedankt voor de feedback! Fijn om te horen! Ik zal het meenemen voor de volgende keer. Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Goede uitleg, vriendelijk en vakkundig
Hartelijk bedankt! Fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Oliver Autoservice Wagemans
Goede en vriendelijke ontvangst, tijd voor ons vrijgemaakt , schitterende en nette werkplaats en zeer vriendelijk personeel , kortom aanbevelenswaardig,!,
Beste Sjef, Hartelijk bedankt voor je enthousiaste terugkoppeling! Heel erg fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
goede ontvangst en duidelijke uitleg over de auto. Neemt de tijd en geeft advies
Hi Jac, Heel veel rijplezier met jullie nieuwe Toyota Yaris Cross. Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Fijn autoservice bedrijf en niet opdringerig verkoper. Na wat ik wilde kopen heb ik in een gesprek met Liam een goede inruil prijs gekregen voor de aankoop van een Lexus UX 250h.
Hi Djon, Heel erg fijn om te horen! Bedankt voor het vertrouwen en de overheerlijke vlaai! Heel veel rijplezier in uw schitterende Lexus UX! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Prima toelichting op de accessoires en mogelijkheden van de auto. De opmerkingen zijn allemaal netjes opgelost.
Hi Pieter, Hartelijk bedankt voor jullie vertrouwen! Heel erg fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Wederom zeer correct geholpen. Je voelt je hier geen nummertje.
Hi Rick, Heel erg fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Twee jaar geleden mijn Mazda 2 gekocht, en inmiddels verhuisd naar Groningen. De Mazda dealer kon / wilde? het navigatiesysteem niet updaten. Een mailtje naar Maurice, en er wordt een nieuwe sd kaartje opgestuurd tegen een fractie van de kosten die de Mazda dealer in rekening wilde brengen. Heel fijn!
Hi Tom, Heel erg fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Ik heb daar enkele jaren geleden een auto gekocht en ook altijd daar onderhouden. Je wordt als klant goed behandeld ongeacht hoeveel je hebt uitgegeven voor een auto.
Hi Wieland, Wederom hartelijk bedankt voor uw vertrouwen! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Rick is voor ons op zoek gegaan naar een passende auto en heeft die ook gevonden. Prettig persoon, vriendelijk, prima uitleg gekregen van alle mogelijkheden van de auto.
Hi Mia, Heel erg fijn om te horen! Bedankt voor jullie vertrouwen en ontzettend veel rijplezier gewenst in jullie nieuwe Kia Niro! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Na een proefrit gemaakt te hebben in een volvo xc40 zijn we er samen uitgekomen. Een week later konden we de auto ophalen. Netjes afgeleverd. In de garantie tijd moest er nog wat opgelost worden en dit is keurig uitgevoerd. We zijn zeer tevreden over de aankoop en afhandeling.
Hi Herold, Heel erg fijn om te horen! Bedankt voor jullie vertrouwen en medewerking! Als we het samen doen, komt het altijd goed. Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Behulpzaam en zeer klantvriendelijk
Hi Wilma, Bedankt voor het delen van jouw ervaring! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Kleine beurt laten uitvoeren + apk prima ik ben tevreden.
Hi Bert, Wederom bedankt voor het vertrouwen! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Jaarlijks APK en grote beurt goed afgehandeld.
Hi Maud, Heel erg fijn om te horen! Bedankt voor het delen van jouw ervaring! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Onlangs een andere auto hier gekocht. Hij was snel klaar voor aflevering. Zeker een aanrader!!
Beste Roy, Bedankt voor je beoordeling, veel plezier met de Toyota Corolla! Met vriendelijke groet, Liam Pettenkofer Autoservice Wagemans
Fijn bedrijf een aanrader ,goed geholpen niet opdringerig Goede inruil prijs gekregen en dik te vreden over de aankoop van onze Renault Captur Toon Frieda Landgraaf
Beste Toon, Bedankt voor de mooie review! Veel plezier met de Renault Captur! Met vriendelijke groet, Liam Pettenkofer Autoservice Wagemans
Dit is mijn tweede auto die ik bij Wagemans koop. Zowel met de eerste als met deze ben ik zeer goed geholpen. Open en eerlijk .
Hi Heini, Heel erg fijn om te horen! Heel veel rijplezier met je nieuwe T-Roc! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Vriendelijk en goede service
Hi Ivanka, Hartelijk bedankt voor het vertrouwen! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Het is fijn dat er een open communicatie is over wat er wel en niet mogelijk is, er wordt met de klant meegedacht. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam
Hi Daniëlle, Heel erg fijn om te horen! Wederom bedankt voor je feedback en het vertrouwen? Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
bij de volgende aankoop gaan we zeker weer naar wagemans.
Hi Alfredo, Hartelijk bedankt voor de fijne feedback! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
De Tramweg 2
6121 RX Born
Autoservice Wagemans is een jong dynamisch autobedrijf waar vertrouwen en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Regionaal al jaren een begrip!