Super service en zeer correcte behandeling

Al meerdere 2e hands auto's gekocht. Echter dit bedrijf heeft verreweg de beste service en doen ook wat afgesproken is. Dit in tegenstelling tot veel andere bedrijven.

• Hoe bent u (in eerste instantie)bij Autoservice Wagemans terecht gekomen? Via vrienden/kennissen/familie

Zoals altijd: top service!

Mijn reviews worden bijna saai… ik zeg altijd weer hetzelfde! De service bij jullie is altijd top!! Dus wederom erg tevreden!

• Hoe bent u (in eerste instantie)bij Autoservice Wagemans terecht gekomen? AutoTrack

Top garage

Top Service Deze mensen hebben liefde voor het vak! Ben bij veel autogarage geweest maar hier is alles anders ze weten waar ze over praten Ik zou iedereen aanraden hier eens te gaan kijken!

We kwamen langs en werden goed geholpen en te woord gestaan. De auto is snel afgeleverd incl alle beurten en velgen reparatie. Precies zoals afgesproken.

• Hoe bent u (in eerste instantie)bij Autoservice Wagemans terecht gekomen? AutoScout24/AutoTrader

Prettig geholpen en zeker aan te bevelen.

zie bovenstaande

• Hoe bent u (in eerste instantie)bij Autoservice Wagemans terecht gekomen? FinancialLease.nl

Niet teveel poespas gewoon zoals het is

Mooie garage met nog mooiere auto's en veel keuze, geen overbodige verkoop praatjes, gewoon realistische verkoop, ik mis alleen het bloemetje voor m'n vrouw, zoals dat vroeger was bij aankoop van iets duurdere auto, maarja het is 2025, er is veel veranderd.

Goede uitleg, vriendelijk en vakkundig

Goede uitleg, vriendelijk en vakkundig

• Hoe bent u (in eerste instantie)bij Autoservice Wagemans terecht gekomen? Sociale media

Goede en vriendelijke ontvangst, tijd voor ons vrijgemaakt , schitterende en nette werkplaats en zeer vriendelijk personeel , kortom aanbevelenswaardig,!,

zeer klantvriendelijk

goede ontvangst en duidelijke uitleg over de auto. Neemt de tijd en geeft advies

Fijn autoservice bedrijf.

Fijn autoservice bedrijf en niet opdringerig verkoper. Na wat ik wilde kopen heb ik in een gesprek met Liam een goede inruil prijs gekregen voor de aankoop van een Lexus UX 250h.

Positief

Prima toelichting op de accessoires en mogelijkheden van de auto. De opmerkingen zijn allemaal netjes opgelost.

Super!

Wederom zeer correct geholpen. Je voelt je hier geen nummertje.

Fijne nazorg!

Twee jaar geleden mijn Mazda 2 gekocht, en inmiddels verhuisd naar Groningen. De Mazda dealer kon / wilde? het navigatiesysteem niet updaten. Een mailtje naar Maurice, en er wordt een nieuwe sd kaartje opgestuurd tegen een fractie van de kosten die de Mazda dealer in rekening wilde brengen. Heel fijn!

• Hoe bent u (in eerste instantie)bij Autoservice Wagemans terecht gekomen? Autowereld

Zeer klantvriendelijk bedrijf

Ik heb daar enkele jaren geleden een auto gekocht en ook altijd daar onderhouden. Je wordt als klant goed behandeld ongeacht hoeveel je hebt uitgegeven voor een auto.

Super geholpen, klantvriendelijk, betrokken

Rick is voor ons op zoek gegaan naar een passende auto en heeft die ook gevonden. Prettig persoon, vriendelijk, prima uitleg gekregen van alle mogelijkheden van de auto.

• Hoe bent u (in eerste instantie)bij Autoservice Wagemans terecht gekomen? Google

Afspraken worden nagekomen!

Na een proefrit gemaakt te hebben in een volvo xc40 zijn we er samen uitgekomen. Een week later konden we de auto ophalen. Netjes afgeleverd. In de garantie tijd moest er nog wat opgelost worden en dit is keurig uitgevoerd. We zijn zeer tevreden over de aankoop en afhandeling.

klantvriendelijk

Behulpzaam en zeer klantvriendelijk

Mooi bedrijf prima service.

Kleine beurt laten uitvoeren + apk prima ik ben tevreden.

• Hoe bent u (in eerste instantie)bij Autoservice Wagemans terecht gekomen? N.v.t.

Goede service en snelle afhandeling

Jaarlijks APK en grote beurt goed afgehandeld.

Keurig bedrijf met top service

Onlangs een andere auto hier gekocht. Hij was snel klaar voor aflevering. Zeker een aanrader!!

Super bedrijf

Fijn bedrijf een aanrader ,goed geholpen niet opdringerig Goede inruil prijs gekregen en dik te vreden over de aankoop van onze Renault Captur Toon Frieda Landgraaf

Dit is mijn tweede auto die ik bij Wagemans koop. Zowel met de eerste als met deze ben ik zeer goed geholpen. Open en eerlijk .

Top service

Vriendelijk en goede service

Uitstekend!

Het is fijn dat er een open communicatie is over wat er wel en niet mogelijk is, er wordt met de klant meegedacht. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam

goed geholpen, niet opdringerig. nette prijs inruilauto en zeer tevreden over nieuwe aankoop.

bij de volgende aankoop gaan we zeker weer naar wagemans.

De Tramweg 2

6121 RX Born

+31 46 486 1467

Over Autoservice Wagemans

Autoservice Wagemans is een jong dynamisch autobedrijf waar vertrouwen en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Regionaal al jaren een begrip!