Mooi bedrijf, fijn personeel, goede service

Snelle en goede service. Kunnen wachten op beurt van de auto. Kopje koffie en een uurtje later op weg naar huis. Mooi bedrijf, vriendelijk personeel en correcte afhandeling. Vorig jaar mijn auto bij hun gekocht en nog steeds dik tevreden!

• Hoe bent u (in eerste instantie)bij Autoservice Wagemans terecht gekomen? Via vrienden/kennissen/familie

klantvriendelijk, betrouwbaar, deskundig

Mijn eerste indrukken waren nogal erg positief

Uitstekend!

Ze staan altijd voor je klaar, ook in acute situaties. Leveren super goed werk en zijn zeer vriendelijk

Prettige en professionele werknemers

Zeer open en eerlijk advies in een nette garage dat echte liefde voor het vak uitstraalt. Absoluut een aanrader als je opzoek bent naar een mooie nieuwe auto.

• Hoe bent u (in eerste instantie)bij Autoservice Wagemans terecht gekomen? FinancialLease.nl

matig maar ook mijn eigen schuld

Dag hier marcel spa uit Bunde Koper van de lichtbruine quaskay afgelopen zomer. ben nu al zeker 4 keer naar jullie moeten komen met mankementen, laatst nu weer afgelopen weekend een probleem met de sensoren aan de voorkant van de auto, een van die bolletjes hangt vrij los, ook een probleem met een kapot onderdeel in de deur om de afstandbediening te bedienen. Ik wordt wel keurig geholpen of aan de telefoon of in Born zelf maar ik had nooit aan deze auto moeten beginnen. Ook dingen die ik zelf schuld ben, o. a de zwaar gehavende velgen, had ik zelf moeten zien, kosten om ze een beetje toonbaar te maken: 400 euro. Auto heeft veel krasschade, ook mijn schuld, had ik moeten zien. Complimenten naar Liam dat hij als verkoper een groot gedeelte van de auto gepolijst heeft, nogmaals dank Liam. Alles bijelkaar kost mij de bezoeken naar Born steeds verlofdagen/delen. Conclusie: personeel, o.a. Liam, Rick zeer behulpzaam maar nogmaals als ik de auto nu nog kwijt kon aan een redelijke prijs leverde ik hem gelijk in. Als laatste nog de opmerking, mijn auto staat nu op de oprit met twee volledig lege afstandbedieningen, ik kom niet meer de auto in. Mijn kennis van Autoservice meerssen komt om 10 uur naar mij thuis met twee nieuwe batterijtjes, mijn vrouw moets om half 8 met de auto weg, jammer dan. Sorry maar een auto afleveren met batterijtjes die vrijwel leeg zijn na een half jaar vind ik zeer amateuristisch Als jullie fair zijn zetten jullie ook deze ietwat kritische noot op jullie site en niet alleen maar de louter 100 procent positieve reviews die er nu op staan. Vriendelijke groet Marcel Spa

• Hoe bent u (in eerste instantie)bij Autoservice Wagemans terecht gekomen? Google

Kundig, aangenaam en vertrouwd

Een garage waar je graag terugkomt. Het personeel is altijd vriendelijk, zeer bekwaam en daarbij hele mooie auto’s. Een echte aanrader!

Zeer vriendelijk, vakkundig en eerlijk.

Dit was mijn eerste ervaring met Autoservice Wagemans. De showroom, werkplaats en het buitenterrein zien er supernetjes uit. Dit alleen al geeft veel vertrouwen in het bedrijf. Het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam met het maken van een keuze.

• Hoe bent u (in eerste instantie)bij Autoservice Wagemans terecht gekomen? AutoScout24/AutoTrader

Zeer klantvriendelijk en nette auto's tegen scherpe prijzen

Duidelijke afspraken en keurige auto's met weinig kilometers, tevens zeer kundig personeel, zowel verkoop als werkplaats.

Is altijd goed tot nu toe

Vriendelijk en keurig autobedrijf

Hier mijn Renault clio occasion gekocht. Na prettig mail/telefonisch contact een afspraak gemaakt voor een bezichtiging en proefrit. De verkoper was vriendelijk, eerlijk en zeer behulpzaam en ik mocht na aankoop de auto direct meenemen: De auto was in keurige staat en werd zelfs nog even door de verkoper gepoetst alvorens ik mijn nieuwe auto kon meenemen! Bedankt voor jullie service! Benjamin

Professioneel zo hoort het

Afspraak gemaakt, voordat ik mijn koffie gepakt had waren ze al bezig. Banden geswitched en weer rijden. Topgarage!

Klasse garage

Vriendelijk ontvangen, nette zaak met vele Jong gebruikte auto’s. Communicatie was eerlijk en direct. De aankoop als wel het ophalen van de auto’s was goed geregeld. De cappuccino is een aanrader. Bedankt Rick.

No-nonsense klantbenadering en een mooi en eerlijk aanbod aan wagens!

Betrouwbare en deskundige ervaring bij de aankoop en aflevering van mijn aangekochte auto.

Zeer vriendelijk geholpen

Na het zien van een online occasion bij ASW terechtgekomen. Zonder afspraak te maken. Zeer vriendelijk geholpen en de verkoper wist voldoende over de auto te vertellen. Na een proefrit de knoop doorgehakt en de auto gekocht. Netjes afgeleverd met grote onderhoudsbeurt en nieuwe banden en volledig netjes gepoetst. Ik ben zeer tevreden en zou dit bedrijf zeker anderen aanraden

• Hoe bent u (in eerste instantie)bij Autoservice Wagemans terecht gekomen? AutoTrack

Uitmuntend

Enorm service-gericht. Neemt ruim de tijd om zaken uit te leggen. Levert kwaliteit.

ZEER vriendelijk, vakbekwaam en afspraken nakomen

Wij hebben het als zeer vriendelijk, meedenkend, vakbekwaam en de afspraken nakomen ervaren.

Vriendelijk attent bemen de tijd. Bij aflevering zelfs dingen vercangen die ze niet hoeven te vervangen.

• Hoe bent u (in eerste instantie)bij Autoservice Wagemans terecht gekomen? Sociale media

Goede service en vriendelijk

Wij zijn tevreden over de uitstekende dienstverlening van wagemans autoservice

Autoservice wagemans biedt dienstverlening die gericht is op persoonlijke aandacht en kwaliteit, waarbij de behoeften van mij vooropstaan. We hebben de auto 4 dagen geleden opgehaald en zijn uiterst tevreden.

Top service!

Er wordt tijd voor je genomen en de uitleg is perfect. Daarnaast een goede service.

Prettig contact met vakman en een mooie auto

Mijn ervaring bij Autoservice Wagemans is erg goed. Prettig contact met Liam en auto is snel rijklaar gemaakt met zelfs twee nieuwe banden zonder extra kosten.

Super goed geholpen

Goed en netjes te woord gestaan en alle tijd genomen om goed naar mijn wensen te luisteren en bij de aflevering goed uitleg gehad over de auto

Vriendelijk personeel, behulpzaam en meedenkend

Niet opdringerig, maar nemen alle tijd om met je mee te denken en alles uit te leggen. Gemaakte afspraken worden ook nagekomen. Kortom: top!

Vriendelijk en een deskundige werkplaats

Goede communicatie. Afspraken worden nagekomen. Garantie is perfect nagekomen.

De Tramweg 2

6121 RX Born

+31 46 486 1467

Over Autoservice Wagemans

Autoservice Wagemans is een jong dynamisch autobedrijf waar vertrouwen en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Regionaal al jaren een begrip!