Nadat mij broer er al auto gekocht had kwam ik dit bedrijf tegen in mijn zoektocht naar een CX-5. Goed geholpen door Rick en auto netjes afgeleverd zonder allerlei extra kosten. Aanrader!

• Hoe bent u (in eerste instantie)bij Autoservice Wagemans terecht gekomen? Marktplaats

Super vriendelijk personeel.

Snel en goed geholpen.

• Hoe bent u (in eerste instantie)bij Autoservice Wagemans terecht gekomen? Via vrienden/kennissen/familie

Vriendelijk, behulpzaam en alles netjes verzorgd

Heel vriendelijke verkoper(s). Vorige week hebben we onze nieuwe tweedehandse auto gekocht bij Wagemans. Donderdags ochtend waren we gaan kijken, testritje gedaan, helemaal verliefd, smiddags hebben we hem gekocht, we hadden gevraagd om de auto op tijd te kijken krijgen, omdat we op vakantie gingen, ze zouden hun best doen omdat de werkplaats een weekje dicht ging ivm de feestdagen. Vrijdag kreeg ik al telefoon dat de auto klaar was en opgehaald mocht worden. Echt top service, top verkopers en niet te vergeten de monteurs...

• Hoe bent u (in eerste instantie)bij Autoservice Wagemans terecht gekomen? AutoScout24/AutoTrader

Mooi bedrijf, goede service.

Zeer tevreden met de aankoop van mijn nieuwe auto! Transparant en eerlijk in handelen, daarbij ook nog uiterst vriendelijk.

Toppie

Dit auto bedrijf kwam eerlijk en oprecht over .heel klant vriendenlijk.

Thanks for your excellent service!

We bought our new car via Rick’s great service! And we still have no problem. Many thanks again for everything!

• Would you recommend us? Yes
  • N/A

goed geregelde apk keuring

Bij het maken van de afspraak vriendelijk te woord gestaan. Ook tijdens de keuring aardig personeel. Kortom een reden om terug te gaan

Zeer goede service

Klantvriendelijk en goede service

goede service

Ik werd snel en adequaat geholpen ! Vriendelijk personeel! Lekkere kop koffie!

• Hoe bent u (in eerste instantie)bij Autoservice Wagemans terecht gekomen? AutoTrack

Fantastisch

Zeer goede service en fijne gesprekken gehad met Rick

Gewoon goed!

Een fijn bedrijf waar je goed wordt gehoord en geholpen door een jong enthousiast team.

• Hoe bent u (in eerste instantie)bij Autoservice Wagemans terecht gekomen? Google

Zoals altijd: prima.

Gemoedelijk en deskundig.

Tevreden

Jullie hebben een mooie zaak met vriendelijk personeel. Eerste keer een auto gekocht en ben zeer tevreden.

Goed geholpen met eerlijk verhaal over de auto.

Renault Captur gekocht die we precies zo aantroffen zoals in de advertentie werd omschreven. We zijn goed en duidelijk ontvangen en konden meerdere keren een proefrit maken. De auto is uiteindelijk afgeleverd zoals afgesproken: met volledige grote beurt en APK die waren inbegrepen in de prijs.

Top auto bedrijf

Een hele mooie C-hr gekocht bij deze garage. Vriendelijke geholpen door rick en zeker weten volgende auto word weer hier gekocht. Zeker een aanrader als je top conditie auto wilt kopen.

Perfect geregeld

Alle afspraken nagekomen. En zelfs nog dingen gedaan die ik niet had verwacht. Super garage

No nonsense firma

Positief! Eerste keer dat we in contact zijn gekomen met autoservice Wagemans. Prettig contact en proefrit was snel gepland. Vervolgens nette en correcte afhandeling van de aankoop. Dus alles prima in orde. Nog geen ervaring met evt service, probleemoplossing en/of onderhoud, maar als dat op dezelfde wijze gaat, hebben we er alle vertrouwen in. Een auto koop je natuurlijk niet elke week, maar bij een volgende gelegenheid zal ik AS Wagemans zeker weer bezoeken.

Super bedrijf

Vriendelijk personeel. Goed geholpen bij de aankoop. Na aankoop goede service ivm open staande vragen!!

Snelle en goede hulp

Ik kon na een belletje gelijk terecht, ben goed geholpen en al mijn vragen konden goed beantwoord worden. Erg vriendelijke en behulpzame werknemers!

prima service

probleem snel verholpen, goede vakkennis

We zijn correct behandeld geworden

Top en betrouwbaar bedrijf en uistekende begeleiding bij afwikkeling van de koop.

Via autoscout24 terchtgekomen bij Autoservice Wagemans. Op de internet site zie een hele mooie collectie aan auto,s. Voor mijn keuze een afspraak gemaakt, een proefrit gereden en een prijs overeengekomen. De papieren geregeld en de nieuwe auto meegenomen. De hele koop van de auto verliep soepel en snel. Zelfs een terugroepactie van de auto werd binnenin een kwartier opgelost. Een aan te bevelen garage.

Zeer tevreden, zoals altijd

Zeer vriendelijk, en luisteren naar wat je vraagt. En zorgen ervoor dat je vragen uitgevoerd worden. Top

Plezierig om daar een auto te kopen.

Goede voorlichting en kennis over de gekochte auto.

De Tramweg 2

6121 RX Born

+31 46 486 1467

Over Autoservice Wagemans

Autoservice Wagemans is een jong dynamisch autobedrijf waar vertrouwen en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Regionaal al jaren een begrip!