Nadat mij broer er al auto gekocht had kwam ik dit bedrijf tegen in mijn zoektocht naar een CX-5. Goed geholpen door Rick en auto netjes afgeleverd zonder allerlei extra kosten. Aanrader!
Hi Eric, Nogmaals bedankt en fijn om te horen dat de goede referenties van je broer de aanleiding waren om eens langs te komen! Heel veel plezier met je nieuwe (hele dikke) Mazda CX-5! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Snel en goed geholpen.
Hi Marianne, Dankjewel! Heel erg fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Heel vriendelijke verkoper(s). Vorige week hebben we onze nieuwe tweedehandse auto gekocht bij Wagemans. Donderdags ochtend waren we gaan kijken, testritje gedaan, helemaal verliefd, smiddags hebben we hem gekocht, we hadden gevraagd om de auto op tijd te kijken krijgen, omdat we op vakantie gingen, ze zouden hun best doen omdat de werkplaats een weekje dicht ging ivm de feestdagen. Vrijdag kreeg ik al telefoon dat de auto klaar was en opgehaald mocht worden. Echt top service, top verkopers en niet te vergeten de monteurs...
Hi Ann, Heel erg fijn om te horen! Dankjewel! Ik hoop dat jullie een fijne vakantie hebben gehad! Bedankt voor het vertrouwen. Met vriendelijke groet, Liam Pettenkofer Autoservice Wagemans
Zeer tevreden met de aankoop van mijn nieuwe auto! Transparant en eerlijk in handelen, daarbij ook nog uiterst vriendelijk.
Beste mevrouw Wolter, Heel erg fijn om te horen! Bedankt voor het vertrouwen en de leuke samenwerking. Heel veel rijplezier in de nieuwe VW T-Cross! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Dit auto bedrijf kwam eerlijk en oprecht over .heel klant vriendenlijk.
Hi Robbie, Bedankt voor je terugkoppeling! Heel erg fijn om te horen! Alvast de beste wensen voor 2024! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
We bought our new car via Rick’s great service! And we still have no problem. Many thanks again for everything!
Hi Deniz, Very nice to hear! Wishing you all the best for 2024 and a lot of safe kilometers in your new Fiat 500! Kind regards, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Bij het maken van de afspraak vriendelijk te woord gestaan. Ook tijdens de keuring aardig personeel. Kortom een reden om terug te gaan
Hi Greetje, Hartelijk bedankt voor de feedback! Heel erg fijn om te horen! Alvast de beste wensen voor 2024! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Klantvriendelijk en goede service
Hi Piet, Wederom bedankt voor het vertrouwen! Fijne feestdagen en de beste wensen voor 2024! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Ik werd snel en adequaat geholpen ! Vriendelijk personeel! Lekkere kop koffie!
Beste heer Bocken, Heel erg fijn om te horen! Bedankt voor de terugkoppeling. Prettige feestdagen gewenst! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Zeer goede service en fijne gesprekken gehad met Rick
Hi Joey, Top! Bedankt voor je vertrouwen! En bovendien heel veel rijplezier met die kneiterdikke Mercedes-Benz A250! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Een fijn bedrijf waar je goed wordt gehoord en geholpen door een jong enthousiast team.
Hi Rob, Heel fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Gemoedelijk en deskundig.
Hi Pieter, Hartelijk bedankt voor je recensie! Fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Tevreden
Hi Mohamed, Hartelijk bedankt voor de recensie! Met vriendelijke groet, Liam Pettenkofer Autoservice Wagemans
Jullie hebben een mooie zaak met vriendelijk personeel. Eerste keer een auto gekocht en ben zeer tevreden.
Hoi Iris, Bedankt voor je mooie recensie! Met vriendelijke groet, Liam Pettenkofer Autoservice Wagemans
Renault Captur gekocht die we precies zo aantroffen zoals in de advertentie werd omschreven. We zijn goed en duidelijk ontvangen en konden meerdere keren een proefrit maken. De auto is uiteindelijk afgeleverd zoals afgesproken: met volledige grote beurt en APK die waren inbegrepen in de prijs.
Hoi Marianne, Heel veel plezier met de Renault Captur. Bedankt voor de mooie recensie! Met vriendelijke groet, Liam Pettenkofer Autoservice Wagemans
Een hele mooie C-hr gekocht bij deze garage. Vriendelijke geholpen door rick en zeker weten volgende auto word weer hier gekocht. Zeker een aanrader als je top conditie auto wilt kopen.
Hi Rushanth, Hartelijk bedankt voor je vertrouwen en recensie! Heel veel rijplezier met de nieuwe Toyota C-HR! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Alle afspraken nagekomen. En zelfs nog dingen gedaan die ik niet had verwacht. Super garage
HI Twan, Heel fijn om te horen! Bedankt voor je feedback! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Positief! Eerste keer dat we in contact zijn gekomen met autoservice Wagemans. Prettig contact en proefrit was snel gepland. Vervolgens nette en correcte afhandeling van de aankoop. Dus alles prima in orde. Nog geen ervaring met evt service, probleemoplossing en/of onderhoud, maar als dat op dezelfde wijze gaat, hebben we er alle vertrouwen in. Een auto koop je natuurlijk niet elke week, maar bij een volgende gelegenheid zal ik AS Wagemans zeker weer bezoeken.
Hi Daniëlle, Hartelijk bedankt voor je uitgebreide feedback! Heel erg fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Liam Pettenkofer Autoservice Wagemans
Vriendelijk personeel. Goed geholpen bij de aankoop. Na aankoop goede service ivm open staande vragen!!
Hi Frans, Hartelijk bedankt voor je recensie! Fijn om te horen! Heel veel plezier met je nieuwe Mazda! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Ik kon na een belletje gelijk terecht, ben goed geholpen en al mijn vragen konden goed beantwoord worden. Erg vriendelijke en behulpzame werknemers!
Hey Tonnie, Superfijn om te horen! Bedankt voor het vertrouwen! Met vriendelijke groet, Liam Pettenkofer Autoservice Wagemans
probleem snel verholpen, goede vakkennis
Beste heer/mevrouw, Hartelijk bedankt voor uw recensie! Fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
We zijn correct behandeld geworden
Hi Peter, Hartelijk bedankt voor jullie terugkoppeling! Fijn om te horen dat alles goed is bevallen. Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Via autoscout24 terchtgekomen bij Autoservice Wagemans. Op de internet site zie een hele mooie collectie aan auto,s. Voor mijn keuze een afspraak gemaakt, een proefrit gereden en een prijs overeengekomen. De papieren geregeld en de nieuwe auto meegenomen. De hele koop van de auto verliep soepel en snel. Zelfs een terugroepactie van de auto werd binnenin een kwartier opgelost. Een aan te bevelen garage.
Hi Harry, Fijn om te horen! Heel veel plezier met jullie nieuwe Suzuki Swift! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Zeer vriendelijk, en luisteren naar wat je vraagt. En zorgen ervoor dat je vragen uitgevoerd worden. Top
Hi Guido, Heel fijn om te horen! Bedankt voor je recensie! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Goede voorlichting en kennis over de gekochte auto.
Hi Tim, Hartelijk bedankt voor jullie top recensie en vertrouwen! Heel veel rijplezier met jullie nieuwe Mazda CX-3! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
De Tramweg 2
6121 RX Born
Autoservice Wagemans is een jong dynamisch autobedrijf waar vertrouwen en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Regionaal al jaren een begrip!