Everything was smooth , great personal approach , profesional service
Hi Vladimir, Thanks for your review! Nice to hear that everything was 100%! See you soon! Kind regards, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Hi Malkiat, Bedankt voor je goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Hi Annie, Bedankt voor je terugkoppeling! Heel erg fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Deskundig en behulpzaam
Hi Claudio, Hartelijk bedankt voor je feedback! Echt heel tof om te horen! Nogmaals heel veel rijplezier gewenst in de strakke nieuwe Lexus! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Ben zeer tevreden .
Hi Jan, Bedankt voor je recensie! Fijn dat de sensoren eindelijk werkend eronder zitten. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Garage is voor iedereen aan te raden ,Zeer kundige monteurs en altijd vriendelijk en een afspraak wordt altijd nagekomen.
Hi Theo, Bedankt voor je recensie! Fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Oliver Autoservice Wagemans
Alles netjes afgehandeld en altijd vriendelijk.
Hi Patrick, Hartelijk bedankt voor je terugkoppeling! Fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Een mooie auto gekocht. Zeer tevreden hoe ik te werd ontvangen en te woord werd gestaan. Bij aflevering goede uitleg over het bedienen/functies van de auto, werd echt de tijd voor genomen. En tot heden ook over de auto te vrede hoe hij rijdt.
Hi Leon, Hartelijk bedankt voor je feedback! Heel erg fijn om te horen. Ik vond het een leuk traject dat we samen hebben doorlopen. Mocht je nog vragen hebben, laat het me dan even weten! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
tijd nemen voor de klant
Hi Cor, Hartelijk bedankt voor je recensie hier en op Google! Heel erg fijn om te horen dat het zo goed is bevallen. Heel veel plezier met de nieuwe auto! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
We zijn geslaagd voor een mooie auto. Personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. Ook de levering van de auto is heel snel gegaan.
Hoi Ron, Nogmaals bedankt voor de mooie recensie! Veel veilige kilometers met jullie Mercedes-Benz B-Klasse! Met vriendelijke groet, Liam Pettenkofer Autoservice Wagemans
Zakelijk op afstand een auto gekocht en de afwikkeling hiervan ging snel, professioneel en correct.
Hi Marinus, Hartelijk bedankt voor het vertrouwen! Fijn om te horen dat de aankoop goed is bevallen! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Vanaf het eerste moment meteen een hele fijne service en de aankoop van de auto was ook geheel vlekkeloos gegaan.
Hi Maura, Hartelijk bedankt voor je feedback! Tof om te horen dat het zo goed in bevallen. Met vriendelijke groet, Liam Pettenkofer Autoservice Wagemans
Alle afspraken zijn nagekomen !
Beste Jan, Hartelijk bedankt voor je recensie! Fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Raoul Teuwen Autoservice Wagemans
We hebben hier voor onze zoon een mooie Peugeot gekocht en alles werdt eerlijk verteld wat er was gebeurd met de Peugeot en wat er versteuteld was, het werkrapport werdt voor ons uitgedraaid, dit zijn mensen die je een eerlijke en goede auto willen verkopen. Hele aardige monteur Raoul en de verkoper Rick heel erg bedankt voor jullie eerlijkheid en vriendelijkheid . Is een aanrader deze garage als je een mooie en goede auto wil. Groetjes Hans en Dorethe en Bradley
Hi Hans, Dorethe en Bradley, Hartelijk bedankt voor jullie feedback en het delen van jullie ervaring. We wensen jullie heel veel (rij)plezier Bradley zijn nieuwe GTI! Ook namens Raoul! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Vriendelijk personeel.
Hi Tomasz, Hartelijk bedankt voor het vertrouwen en heel veel plezier met de nieuwe Toyota Yaris! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Duidelijke afspraken die worden na gekomen, goed geholpen en goede service, zoals je van een bedrijf mag verwachten. Aanrader? Ja!
Hi Bob, Hartelijk bedankt voor je recensie! Heel fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Liam Pettenkofer Autoservice Wagemans
Hi Huub, Bedankt voor de recensie en het vertrouwen! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Direct van af mijn eerste contact had ik een goed gevoel en dit werd alleen maar beter na dat ik ook persoonlijk contact had op locatie. Ook de dag nadat ik de auto gehaald had werd ik meteen geholpen met het verhelpen van een kleine storing en hulp bij het instellen van de navigatie.
Hi John, Heel erg fijn om te horen! Bedankt dat je jouw ervaring wilt delen. Heel veel rijplezier in de nieuwe Toyota Yaris. Mocht je nog ergens tegenaan lopen ben je altijd welkom. Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Erg klantvriendelijk,goede service,duidelijke informatie!
Hi Mirjam, Ontzettend fijn om te horen! Bedankt voor je recensie! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Wij hadden een goed gevoel bij dit bedrijf. Snel geholpen en vervolgens is alles volgens afspraak verlopen. Tot nu toe zeer tevreden over de auto die we hier hebben gekocht.
Hi Taymen, Fijn om te horen! Bedankt voor het delen van je mening! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Geen lange wachttijden
Hi Conny, Hartelijk bedankt! Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Heel klant vriendelijk geholpen geeft een goed en vertrouwd gevoel.
Hi Johannes, Heel fijn om te horen! Bedankt voor het vertrouwen!! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Goeie en fijne garage ben er met goede kennis en ervaring geholpen geworden.
Hi Hans, Heel fijn om te horen! Bedankt voor je recensie en heel veel rijplezier met de nieuwe Kia! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
De medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam en ze weten waar ze over praten. Ik werd elke keer weer heel hartelijk ontvangen en ze hebben me super geholpen bij het maken van een keuze
Hi Linda, Nogmaals hartelijk bedankt voor je vertrouwen! Ik weet zeker dat je met je nieuwe auto meer plezier en geluk zult beleven dan de voorgangers! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Klantvriendelijk, behulpzaam
Hi Jose, Hartelijk bedankt voor je korte, maar krachtige recensie! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
De Tramweg 2
6121 RX Born
Autoservice Wagemans is een jong dynamisch autobedrijf waar vertrouwen en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Regionaal al jaren een begrip!