Zoals altijd werd ik vriendelijk ontvangen en goed geholpen.
Hi Marian, Heel erg fijn om te horen! Bedankt voor (wederom) de goede feedback!! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Zeer nette verkoper, alles naar wens uitgelegd, en alles perfect geregeld met de auto. Garage ook perfect niet moeilijk doen gewoon ff helpen probleem opgelost super
Hi Hub, Hartelijk bedankt voor de terugkoppeling! Heel erg fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Er werd uitgebreid verteld over de wagen die we op het oog hadden. Goede tekst en uitleg. De gegeven APK keuring en de hieruit voortkomende aandachtspunten werden vervangen en opgelost. Geen druk door de verkoper , hij nam uitgebreid de tijd voor ons. Hoe de onderhoudsbeurten gaan verlopen moeten we nog even afwachten. Deze garage is zeker een aanrader.
Hi Henk, Heel erg fijn om te horen! Bedankt voor jullie vertrouwens en heel veel rijplezier met jullie nieuwe Mazda CX-5! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Eindelijk een garage waar men met je meedenkt, hulpvaardig is, alles is bespreekbaar. Geen gepush, goede prijs voor zowel aankoop als inruil. Bedankt!
Hi Ilona, Heel erg fijn om te horen! Bedankt voor je enthousiaste review. Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Prima ondersteuning bij een acuut probleem.
Hi Jean, Hartelijk bedankt voor je terugkoppeling! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Vriendelijk en informatief. Het zou fijn zijn als vooraf aan de beurt een globale kosten inachatting geheven wordt. Nu met kleine beurt en airco onderhoud was het totaal meer dan €1000. En dan komt dat koud op je dak.
Hi Jos, Bedankt voor de feedback! Vervelend om te horen dat het niet helemaal duidelijk was wat de kosten waren voor de beurt + de extra werkzaamheden. We zullen het volgende keer duidelijk vooraf communiceren. Zo hoort het ook! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Fijne verkoper Rik. Legt alles goed uit en heeft tojd voor je. Komen afspraken na.
Hi Wiel, Heel erg fijn om te horen! Dankjewel! Ontzettend veel vakantieplezier met jullie nieuwe auto en caravan! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Goed advies en service
Hi Miriam, Fijn om te horen! Bedankt voor jouw goede feedback! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Deskundig
Hi René, Dankjewel! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Ik vind het een top team iedereen personeel en de baas zelf zijn zeer vriendelijk wij komen er graag
Hi Jos, Heel erg fijn om te horen! Bedankt voor het compliment! Met vriendelijke groet, Maurice Wagemans Autoservice Wagemans
Na wat internet snuffelen eens gaan kijken bij Wagenmans. Er werd de tijd genomen om uitleg te geven. Bij de prijzen komen geen gekke andere kosten om de hoek en we hebben een prettig gevoel en auto aan over gehouden.
Hi Jochen, Heel erg fijn om te horen! Heel veel succes met de nieuwe job en daarnaast veel prettige kilometers gewenst in de nieuwe auto! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Mijn auto gebracht om 12 volt aansluiting in de kofferbak te laten maken. Perfect afgewerkt en voor een goede prijs. Bedankt
Hi Paul, Bedankt wederom voor de fijne feedback! Fijn dat je het in onze werkplaats ook zo goed hebt ervaren! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Ze luisteren goed naar de klant wat de wensen zijn.plus als er iets is lossen ze het vakkundig op .
Hi Ron, Hartelijk bedankt voor het delen van je ervaring! Fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
hallo Wilde toch even laten weten dat ik geschrokken ben van de prijs €735 van de kleine beurt van de Renault Captur,die wij een jaar geleden gekocht hebben bij auto Wagemans. Prijs zat hem in de accu die niet meer voldeed-een software update moest plaatsvinden- uitlezen. Het zal wel allemaal moeten?maar dat had toch ook nog vorig jaar bij aflevering nog kunnen plaatsvinden en een nieuwe accu erin kunnen zetten. Dan zijn de banden voor voor 70%versleten, dus die moeten ook voor de winter vervangen worden. Dit alles bij 10.000km. gereden te hebben in Een jaar. Sorry maar dat valt me een beetje tegen. Mvg. Ton ramakers. Ps. Hieronder staat Deskundigheid/vakmanschap, hier kan ik niet over oordelen omdat ik niet in de garage-werkplaats geweest ben.
Hi Antoon, Fijn dat we even konden bellen om het telefonisch toe te lichten. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Onze ervaring met Wagemans was perfect. Prima geholpen en prachtige Mazda CX-3 gekocht.
Hi Roy, Heel erg fijn om te horen! Bedankt voor je recensie! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
vriendelijk en vertrouwd
Hi John, Heel erg bedankt voor jullie vertrouwen en de feedback! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
We zijn er goed ontvangen door Ric Ongedwongen veel info gekregen van de mooie GLC De meeste twijfels zaten bij mij omdat het toch een koste plaatje was maar de auto is het zeker waard. Ben heel blij met de aankoop en ook dat ik een goede inruilprijs kreeg voor mijn CLK. Ik ga dit zeker aanhalen in mijn kennissen kring. Super bedankt
Hi Will, Heel erg bedankt voor het vertrouwen en de uitgebreide feedback! Heel veel rijplezier in jullie schitterende Mercedes-Benz GLC-klasse! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Vriendelijkheid receptie werkplaats .Aanbevelingen . Nakomen van de gemaakte afspraken
Hi Frans, Bedankt voor het compliment! Fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Oliver Autoservice Wagemans
Goed geholpen, zeer klantvriendelijk. Nette auto afgeleverd.
Hi Ben, Hartelijk bedankt voor het vertrouwen en je beoordeling. Heel erg tof om te horen! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Wij hadden de Opel Mokka X online gezien en ik heb op zondag een berichtje via het app nummer gestuurd of we die week langs konden komen voor een bezichtiging en proefrit. Tot mijn verbazing kreeg ik gelijk een vriendelijke reactie en een afspraak om maandag morgen te bellen. Aangezien we vanuit Utrecht moesten komen en ik aangaf eerst met een auto te komen om te kijken en dan eventueel later met het openbaar vervoer de auto te komen halen, gaf Maurice aan dat hij de auto eventueel compleet gereed klaar kon maken zodat we er ook dezelfde dag mee kunnen nemen. We zijn heel netjes door Rick op het station in Sittard opgehaald. Na een bak koffie en een goed gesprek met Rick hebben we de proefrit gemaakt en de auto gekocht en meegenomen. Deze service hadden wij nog niet eerder meegemaakt. Een echte aanrader. René en Tijmie
Hi René en Tijmie, Ontzettend bedankt voor het vertrouwen. Daarnaast hartelijk bedankt voor de uitgebreide en enthousiaste feedback. Ik vond het oprecht leuk om kennis te maken. Heel veel plezier met jullie schitterende en vooral luxe Opel Mokka X! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Vriendelijk personeel, netjes geholpen. Afspraken worden nagekomen.
Hi Jolanda, Hartelijk bedankt voor het vertrouwen en je feedback! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Ben uitstekend geholpen door Lian .Deze medewerker neemt de tijd voor om alles haarfijn uit te leggen geeft goede informatie over de nieuwe aankoop Het geeft meteen een goed gevoel om met hem zaken te doen
Hi Herman, Heel erg fijn om te horen! Bedankt voor de feedback! Met vriendelijke groet, Liam Pettenkofer Autoservice Wagemans
Beurt en apk
Hi Sander, Bedankt voor je korte en krachtige review! Heel erg fijn om te horen! :) Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Mijn ervaring is dat ik zeer behulpzaam en deskundig ben ontvangen. Autoservice Wagemans is een prima bedrijf en zeker een aanrader.
Hi Hans, Heel erg fijn om te horen! Nogmaals bedankt voor je begrip en geduld tijdens het wachten op het kenteken. Heel veel rijplezier met jullie schitterende en unieke Mazda CX-30! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans
Goede afhandeling verkoop snel en goed gemaakte afspraken nagekomen Prettige en correcte verkopers.
Hi Anton, Hartelijk bedankt voor je terugkoppeling! Fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Rick Rinkens Autoservice Wagemans.nl
De Tramweg 2
6121 RX Born
Autoservice Wagemans is een jong dynamisch autobedrijf waar vertrouwen en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Regionaal al jaren een begrip!