Super service

Altijd een prettige manier van omgang en eerlijke communicatie.

• Klantvriendelijkheid

Garantie is echte garantie!

Naast de zeer prettige aankoop ook besloten om het volledige garantiepakket aan te schaffen. Dat bleek noodzakelijk. Met de auto was van alles mis met een geschatte reparatie van ongeveer 2.000 Euro. Dag winst inclusief een boze klant! In goed overleg en zonder morren zijn de kostbare reparaties uitgevoerd en werd ongevraagd ook nog de accu vervangen. Fantastische service en ik vermoed dat ook zonder het aangekochte garantiepakket de kwestie prima opgelost zou zijn. Complimenten en dikke pluim voor Jilis, Ruben en Arjan!

top voorkemaar

auto gekocht, andere auto gebracht voor apk alles volgends afspraak nagekomen en goede vriendelijke service

• Klantvriendelijkheid

Goed geholpen en zelfs mijn auto was gewassen. Dat waardeer ik enorm.

Goed geholpen

• Klantvriendelijkheid

Fijn geholpen en snelle service!

We zijn snel en fijn geholpen!

• Klantvriendelijkheid

Sympathieke eigenaar en medewerkers!

Hebben goed geadviseerd met de aanschaf van de nieuwe bus

Alles prima geregegeld

We hadden een leuke auto gezien bij jillis en na contact gehad met arjan was alles vrij snel en goed geregeld

• Klantvriendelijkheid

Denken mee met de wensen van de klant.

Hanteren een erg nette inruilprijs, daarbij word er meegedacht bij het samenstellen van de nieuwe auto.

• Klantvriendelijkheid

Gemotiveerd goed communicerend bedrijf!

Tijdens het aanschaffen van m’n nieuwe bus altijd goed bereikbaar en meedenkend geweest! Heel blij mee

• Klantvriendelijkheid

Altijd welkom en bij urgentie is daar oog voor!

Zo'n prettige zekerheid dat je op deze garage kunt rekenen. En Ruben is wel het vistekaartje hierbij!

Netjes vriendelijk

Netjes vriendelijk en meedenkend... goede service niets te klagen

• Klantvriendelijkheid

Doen wat ze zeggen, zeggen wat ze doen.

Vertrouwd adres, duidelijke afspraken, personeel is zeer vriendelijk, denkt mee, bedrijf is een aanrader. Komen ze onverwachts wat tegen nemen ze voor de reparatie uit telefonisch contact op om te overleggen.

• Klantvriendelijkheid

De kleine onderhoudsbeurt is weer prima uitgevoerd.

Er is goed afgestemd over vervanging van de accu. Motivatie was overtuigend. De auto is weer netjes gewassen!

snel en prima werk

afspraak geregeld, auto 's morgens gebracht al snel telefoontje wat gerepareerd moest worden. kosten uitgelegd en al voor de middag auto weer gereed

Duidelijk en correct

Eerlijk, transparant en ruime keuze bedrijfswagens

Uitmuntend

altijd een telefoontje voor overleg over de reparatie geweldige vakkundige mensen

Snelle accurate hulp

Snel geholpen aan een kapotte accu. Na de installatie gaf mijn auto toch aan dat er lage accuspanning was. Telefonisch door het proces geholpen en de auto rijd weer.

Top service!

Fijne mensen, altijd bereikbaar voor vragen en advies!

Geweldige service !!

Staan altijd voor je klaar ook al kom je voor een kleinigheid ..top service .Vriendelijke medewerkers bij de receptie ga zo door..

Apk was weer top

Grote beurt was goed uitgevoerd Mijn auto is weer super

• Klantvriendelijkheid

Zeer goede service en prettige personeel in een woord top .

Met Geldermalsen goed , in Leedam matig

Leerdam: Auto voor mn dochter gekocht, zat wat gerommelgeluid aan voorzijde, is beloofd dit eruit te halen, bij rijden bleek niet gedaan, verkoper is nu overigens poetser geworden

Fantastisch!

Geweldige ontvangst, geweldige uitleg, super sfeer op het bedrijf en geweldig afgeleverd!

Gerdina s Hof 33

4191 MX Geldermalsen

Over Jilis Autobedrijven

Jilis Autobedrijven is in ruim vijftien jaar gegroeid van een eenmanszaak in een houten schuur tot een universeel autobedrijf met zo’n dertig medewerkers en twee vestigingen in Geldermalsen en Leerdam. Een auto kopen en laten onderhouden, kunt u overal, maar wij maken het verschil in service. U merkt het direct als u ons bezoekt: een verzorgd bedrijf, een keurige receptie, een professionele werkplaats en een ruime showroom. Met bedrijfswagens als aparte bedrijfstak. Elke auto op maat, toegespitst op de ondernemer. Speciaal voor de ondernemers met avondopening, zodat de klant overdag kan doorwerken. U weet en voelt dat u op het goede adres bent. Het kan niet missen. De ontwikkeling en het trouwe klantenbestand zijn het bewijs. Of u nu voor de eerste of de tiende keer bij ons naar binnenloopt; u voelt zich thuis. Dat gevoel zit in grote en kleine dingen. Dingen die er elke dag weer toe doen.