Heel vriendelijk, snel en betrouwbaar.

Of het voor de jaarlijkse keuring en onderhoudsbeurt is, het laten wassen van de auto is, of een plotseling probleem.. het geeft steeds een goed en betrouwbaar gevoel.

Zeer goede service

Alle personeel supervriendelijk en meedenkend. Eerlijke adviezen, zeer tevreden . De moeite waard om een eindje te moeten rijden voor alle onderhoud. We komen niet echt uit de buurt maar we blijven graag terugkomen bij Jillis!

• Klantvriendelijkheid

Zeer vriendelijk en professioneel geholpen

Bij de aanschaf van de Fiat 500 zijn we zeer vriendelijk en professioneel geholpen door Arjan. Voor de proefrit lag zelfs een route klaar. Zeer prettig voor ons omdat we niet bekend zijn in de Betuwe. De auto zag er perfect uit. Kortom zeer aanbevelenswaardig.

Goede service en klantvriendelijk

Apk en een onderhoudsbeurt, alles wat nodig is wordt gedaan en vervangend vervoer geen probleem. Als de auto klaar is krijg je een belletje, dus ik ben zeker tevreden

Het was goed geregeld

Het was goed geregeld en de koffie staat altijd klaar

• Klantvriendelijkheid

Goed overleg over wat er gedaan moest worden. En vooraf prijsindicatie. Auto netjes gewassen terug gekregen, wat prettig was

• Klantvriendelijkheid

Zekerheid én Topkwaliteit vindt U bij Jilis Autobedrijven altijd !!

Zeer deskundige én klantvriendelijke instelling, grote óf kleine reparatie óf APK keuring, vooraf prijsopgave én als extra service staat de auto na een gratis wasbeurt weer glimmend voor je klaar !!

Snel, bovenverwachting uitgevoerd, flexibel

• Klantvriendelijkheid

Kom er al jaren. Fijne mensen Denken met je mee..

• Klantvriendelijkheid

Mijn auto is weer naar tevredenheid gemaakt! Goede service hoort er helemaal bij als je bij Jilis Autobedrijven klant bent.

Goede service, prettig contact

Prettig contact met betrekking op aankoop andere auto. Betrouwbaar en eerlijk, ondanks drukte van verbouwing was het prettig zaken doen

Jullie zijn geweldig

Ik heb een Ford Focis gekocht en ik been zeer tevreden met mijn aankoop. Arjan was heel attent.

Super!

Ik ben heel tevreden over Jilis Auto bedrijven. Het personeel vriendelijk en professioneel, maken duidelijke afspraken en houden je op de hoogte. Ik kan ze ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar autobedrijf. Bedankt voor de uitstekende service!

Snel en betrouwbaar

Hele goede hulp gehad met de aankoop van een volkswagen golf 7 gte

• Klantvriendelijkheid

Gewoon altijd goed geregeld bij Jilis

Jilis heeft op mijn verzoek een auto ingekocht en alles weer netjes geregeld. Hartelijk dank!

• Klantvriendelijkheid

Jilis is echt een topper en ik denk een goeie baas

professioneel

professioneel

Mijn aircotje

Mijn aircotje Een beurt is een beurt. Maar niet zomaar een beurt. En een beurt zou je zomaar vergeten. APK trouwens ook. Maar niet bij Jilis. Je krijgt keurig een mailtje: let op APK. Tsjonge. Wat slim van Jilis. Een mailtje voor een keuring. En voor een beurt, want dat combineer je natuurlijk. Bij een grote beurt is de keuring gratis, bij een kleine beurt kost het een paar tientjes. Verschil moet er zijn. Goed, ik breng mijn auto en worstel me met mijn krakkemikkig leenfietsje terug naar huis. Halverwege de ochtend belt Ruben. Oei. Ruben is watching you. Hij ziet en weet alles. Het gaat over aircovloeistof. Daar is al drie jaar niks aan gedaan, zegt hij vaderlijk bezorgd. Die moet worden gevacumeerd en afgevuld voor lekdetectie; mooier kan hij het niet brengen. Of ik dat wil laten doen. Voor een paar cent natuurlijk. Ik spring een gat in de lucht. Dankzij Ruben, die in een oude factuur heeft zitten spitten. Ik zie het al voor me, met een hete zomer voor de koplampen. Als ik door Athene rij, door Milaan, door een bloedheet Parijs of door een zinderend Betuws dreefje, en mijn aircootje zich een weg zuigt. Dan zwaai ik vanuit mijn frisse cabine naar auto’s met open ramen, met mensen in zwembroek achter en naast het stuur. Aircotje kapot! Ha jongens, hier is het nummer van Ruben. Geef je kar een beurt, een grote of een kleine. Wacht op een belletje van Ruben en geniet van je airco en van een mooie zomer.

Wederom top service

Auto gebracht voor een grote beurt. Er is altijd contact over de inschatting van de kosten. Aan het einde van de dag krijg je de auto gewassen terug.

Geweldig in 1 woord

Duidelijke afspraken en korte lijnen. Doen wat ze beloven.

zeer goed

snel, helder en professioneel

• Klantvriendelijkheid

zeer vriendelijke en prettige omgang.

Zeer vriendelijke ontvangst wanneer ik aan de receptie kwam en ook telefonisch wordt ik netjes te woord gestaan, ook duidelijkheid over bijkomende werkzaamheden.

Prima service en communicatie

Fijne mensen en zeer correct.

Prettig en vakkundig.

Het probleem aan mijn autodeur, netjes opgelost.

Priem

Himmel hastikke mooi

Gerdina s Hof 33

4191 MX Geldermalsen

Over Jilis Autobedrijven

Jilis Autobedrijven is in ruim vijftien jaar gegroeid van een eenmanszaak in een houten schuur tot een universeel autobedrijf met zo’n dertig medewerkers en twee vestigingen in Geldermalsen en Leerdam. Een auto kopen en laten onderhouden, kunt u overal, maar wij maken het verschil in service. U merkt het direct als u ons bezoekt: een verzorgd bedrijf, een keurige receptie, een professionele werkplaats en een ruime showroom. Met bedrijfswagens als aparte bedrijfstak. Elke auto op maat, toegespitst op de ondernemer. Speciaal voor de ondernemers met avondopening, zodat de klant overdag kan doorwerken. U weet en voelt dat u op het goede adres bent. Het kan niet missen. De ontwikkeling en het trouwe klantenbestand zijn het bewijs. Of u nu voor de eerste of de tiende keer bij ons naar binnenloopt; u voelt zich thuis. Dat gevoel zit in grote en kleine dingen. Dingen die er elke dag weer toe doen.