Uitstekend!

Goed geholpem,vriendelijke behulpzame mensen.Doen wat ze zeggen!

Vriendelijk, snel en vakkundig

Even bellen en ik kon direct komen. U en uw medewerkers hebben een prachtig bedrijf opgebouwd.

• Klantvriendelijkheid

Geweldige hulp gehad met het kopen van een nieuwe auto.

Correct, exact volgens afspraak

Correct. Exact volgens afspraak

Zeer vriendelijk en correct

De batterij van mijn autosleutel hielt er mee op. Geen probleem, ik werd meteen heel vriendelijk geholpen. Ik ben hier op vakantie anders was ik naar mijn eigen garage gegaan, maar deze garage is even goed als mijn eigen garage!

Goed geholpen, prettig bedrijf

Goed en snel zaken gedaan, aflevering naar behoren

Eerlijk en vakkundig

Al jaren erg tevreden! Geven duidelijke prijsindicatie, en overleggen met klant. Zijn eerlijk als ze een fout maken en lossen dit goed op!

• Klantvriendelijkheid

Behoorlijk prijzig maar vakkundig en vriendelijk

Een APK-keuring die uitmondt in reparatie van een band, vervanging van remschijven en remvloeistof is iets wat erbij hoort. Dat zoiets dan 1300 euro kost, doet serieus pijn in de portemonnee in tijden als deze. Wat dan wel helpt is de uiterst vriendelijke en duidelijke uitleg over de opbouw van de prijs. Dat maakt de pijn niet minder maar geeft wel duidelijkheid.

Prima geholpen

Geheel volgens afspraak prima geholpen. Deze keer had ik ruim op tijd een afspraak gemaakt, de vorige keer was ik erg laat, maar het kwam toch allemaal goed. De service en klantvriendelijkheid zijn helemaal in orde.

• Deskundigheid/Vakmanschap N.v.t.

Alles naar wens afgehandeld

Heldere communicatie, vlotte afhandeling en uiteindelijk een nette auto afgeleverd met zelfs enkele punten bijgewerkt als service. Top!!

Super service

Mijn grote beurt gehad bij Jilis Autobedrijven. Uitstekend geregeld en voor een mooie nette prijs!

Top gewoon

Gewoon goed

• Klantvriendelijkheid

Fijne omgang met de verkoper

Mooie bedrijfswagen gekocht goede service snel geregeld een man hart voor de zaak succes verder we zijn tevreden ga zo door

• Klantvriendelijkheid

Ik heb de auto die echt bij me past, met dank aan Jilis!

Ben heel erg blij en tevreden met mijn nieuwe occasion, ongeveer twee weken geleden heb ik deze bij Jilis aangeschaft. Hij is echt helemaal in perfecte staat aangeleverd. Er is met me mee gedacht in het koop proces en dat was ook super. De auto zelf heeft nog een jaar APK, goede onderhoudsbeurt gehad en alles werkt top. Lijkt wel als nieuw. Het contact met deze dealer bij Jilis was heel goed en afspraken zijn mooi nagekomen. Heb er ook nog 2 wasbeurten bijgekregen, super leuk toch!

• Klantvriendelijkheid

hier denken ze nog in oplossingen ipv cijfers

geweldig bedrijf, zeer klantgericht, nemen de tijd voor je en proberen echt met je mee te denken, zeer vakbekwaam en altijd prettig te woord gestaan.

superr geregeld.

werd gelijk en perfect en vriendelijk geholpen

• Klantvriendelijkheid

net bedrijf, meteen een goed gevoel

Jilis autobedrijven komt meteen zeer vertrouwelijk over.

• Klantvriendelijkheid

Weer goede service geleverd en duidelijk gecommuniceerd.

Er wordt altijd eerst goed vertelt wat er gedaan moet worden en wat het gaat kosten , voordat er actie wordt ondernomen. Men staat ook altijd voor je klaar mocht er wat zijn. Ook wordt er altijd voor vervoer gezorgd mocht dit nodig zijn. Alleen is het jammer dat de wachttijd vier tot vijf weken is geworden, maar hier kan men alleen weinig aan doen vanwege het personeels tekort en de enorme drukte. Voor de rest een prima garage.

Klantvriendelijk

Klantvriendelijk, snelle en fijne service

Goede ervaring met Jillis autobedrijven. BV

Via via gehoord van autobedrijf Jillis. Niet gezocht naar specifiek merk, maar laat daar die auto nou net staan die ook qua prijs niet te duur gepresenteerd werd. Kontakt gezocht met eigenaar Jillis en na een proefrit besloten om de auto 7 jaar oud met automaat aan te schaffen. De deal met Jillis was snel gemaakt en auto afgeleverd zoals afgesproken.

Gewoon goed

Duidelijke afspraken en wordt gebeld om het een en ander te overleggen

Verregaand de beste!

Professioneel, hulpvaardig, meedenkend. Goede prijs qualiteit verhouding

ervaring is prima

super goed

Goed en vertrouwd bedrijf en vriendelijk personeel zeker aan te bevelen!

weer alles netjes geregeld

service top,en heel klantvriendelijk

Gerdina s Hof 33

4191 MX Geldermalsen

Over Jilis Autobedrijven

Jilis Autobedrijven is in ruim vijftien jaar gegroeid van een eenmanszaak in een houten schuur tot een universeel autobedrijf met zo’n dertig medewerkers en twee vestigingen in Geldermalsen en Leerdam. Een auto kopen en laten onderhouden, kunt u overal, maar wij maken het verschil in service. U merkt het direct als u ons bezoekt: een verzorgd bedrijf, een keurige receptie, een professionele werkplaats en een ruime showroom. Met bedrijfswagens als aparte bedrijfstak. Elke auto op maat, toegespitst op de ondernemer. Speciaal voor de ondernemers met avondopening, zodat de klant overdag kan doorwerken. U weet en voelt dat u op het goede adres bent. Het kan niet missen. De ontwikkeling en het trouwe klantenbestand zijn het bewijs. Of u nu voor de eerste of de tiende keer bij ons naar binnenloopt; u voelt zich thuis. Dat gevoel zit in grote en kleine dingen. Dingen die er elke dag weer toe doen.