Top geregeld!

Als ondernemer loop je af en toe tegen een tegenvaller aan. Bijvoorbeeld als je bedrijf afhankelijk is van je bestelwagen en die valt onverwacht uit. Dan kan je niet verder en valt je bedrijf stil. Het begrip, de snelheid van handelen en de betrokkenheid van Jilis bleek astronomisch. De volgende dag konden we weer rijden en de werkzaamheden hervatten. Als er ooit een kampioenschap “service en meedenken” wordt gehouden dan staat Jilis minimaal in de finale. Top geregeld mannen. Groet, Joop van Uw Chef Tricht.

• Klantvriendelijkheid

Een goed bedrijf waar service met hoofdletters wordt geschreven

De auto voor een kleine beurt gebracht en helder wordt er verteld wat er is gedaan aan de auto.

• Klantvriendelijkheid

Snel geholpen, wel duurder dan verwacht

We werden snel en vakkundig geholpen alleen we hadden de totale kosten wel iets lager ingeschat.

Hele goede service

Zoek opdracht bij Jilis uitgezet en twee weken later had hij onze droomauto gevonden. Alles er op en eraan hoe wij hem voor ogen hadden! Top service en zeer klant vriendelijk. Als je een auto koopt bij Jilis weet je dat je een goed onderhouden auto hebt! Als we ooit weer een andere auto zouden willen dan gaan we zeker weer naar Jilis!

• Klantvriendelijkheid

Aircoservice, direct geregeld, en zonder bon

Aircootje om warm van te worden Airco is cool, airco is onmisbaar. Daar kom je vooral achter als dat ding hapert. Tijdens een lange reis viel de airco uit en reden we met open ramen naar huis, zo warm en zo sikkeneurig als wat. En ja, dan denk je aan Jilis. Aan een afspraak maken met alle sores die er nu eenmaal bij horen. Op een zaterdagmorgen spoedde ik mij naar Jilis, naar de carwash, en liep de receptie in voor de traditionele bak troost. Achter de balie zat Jilis himself. Leuk, en ik vroeg hem een afspraak te plannen voor de airco. Maar hij zei: rij straks maar even de garage binnen, dan zullen we hem uitlezen. Tsjonge. Prachtig. Nu. Direct. Uitlezen. Ik reed de carwash uit en de garage in, om een nijvere technicus te vertellen wat baas Jilis in zijn wijsheid had besloten. Maar die was al ingelicht. Laptop erbij, Bosch Car Service in actie, een minuut spitten en speuren en: hebbes. Interieurfilter verwijderd en jawel: daarachter de boosdoener. Een losse stekker, het kreng dat mijn lange rit en de napret grotelijks had bedorven. Stekker vastgemaakt, zaakje dichtgeschroefd en met een herboren binnenklimaat naar huis. Twee dagen later: de rekening. Met als bedrag: nul! Echt. Nul komma nul! Binnen veertien dagen betalen. Zero. Service van de zaak. Voor mijn aircootje. Om warm van te worden.

Super bedrijf

Denken met je mee , grote service , een bedrijf waar medemenselijkheid bovenaan staat !

Keurig!

Keurig bedrijf!

Prima!

Vorige maand een Opel Astra gekocht voor 3450 euro. De auto werd verkocht zonder garantie; er waren een paar kleine puntjes die iom Jilis kostenloos zijn opgelost; prima!

Top service.

Jillis en zijn personeel staan altijd voor je klaar, denken met je mee en komen met een goede oplossing.

• Klantvriendelijkheid

Altijd vriendelijk, goede service. Top!

TOP

Goede service en communicatie

• Klantvriendelijkheid

prettig, snel en professioneel!

Ik heb bij Jilis een occasion auto gekocht, het contact was prettig en professioneel, in het kort: het liep gesmeerd!

• Klantvriendelijkheid

Een prachtig bedrijf met een uitstekende service!

Zeer goede begeleiding bij aankoop en daarnaast uitstekende service met onderhoud.

• Klantvriendelijkheid

Super snel een goed geholpen

Ik had een lekke band. Binnen een half uur opgelost. Bedankt voor de snelle service!

Klantvriendelijk !

Ik heb een hele fijne ervaring bij Jilis autobedrijven gehad. Zij zijn heel goed te bereiken en geven je ook oprecht goed advies.

• Klantvriendelijkheid

Klantvriendelijk bedrijf met alle flexibiliteit voor mij als ondernemer.

Als ondernemer heb ik het - gelukkig - erg druk. In al die hectiek weten Jilis en Arjan het proces van de verkoop van mijn nieuwe bedrijfswagen prima te organiseren. Je merkt aan alles dat gastvrijheid daarbij niet uit het oog verloren wordt ! De bus nu 2 dagen in mijn bezit. Ben er erg blij mee. Al-met-al een heel goed gevoel overgehouden !

Very good customer service

Customer service is excellent. They were really kind and give me all support in English. I schedule hour to see the car I wanted, when I got there car was ready, I did test drive and deal was closed. They have excellent customer service and car I bought so far no issue.

• Would you recommend us? Yes

Zoals altijd zeer tevreden over gast vrijheid van Jillis goede afspraken .

goede service

heel klantvriendelijk

• Klantvriendelijkheid

Geweldig geholpen bij de aankoop van mijn Peugeot 108!

In mijn zoektocht naar mijn eerste auto ben ik super goed geholpen door Arjan. Hij zocht mijn auto en hield daarbij goed rekening met mijn wensen. Ook kwam hij zijn afspraken na. Toen mijn auto ook nog op een geweldige manier geleverd werd kon ik niet anders zeggen dan dat ze zeker service leveren die bijblijft. Bedankt!

Zoals altijd positief

Ondanks het feit dat er iets mis gegaan was met het online maken van mijn afspraak, werd mij gelijk verzekerd dat het geen probleem was om mijn auto toch apk te keuren en een kleine beurt te geven. Echte service en klantvriendelijkheid!

• Klantvriendelijkheid

Prima bedrijf, vriendelijke eigenaar.

Na goede onderhandeling een auto gekocht.

• Klantvriendelijkheid

Uitstekend geholpen bij een lastig autoprobleem.

Ik had waterlekkage in mijn auto. Helaas was er heel wat tijd en aandacht nodig om te zoeken waar het vandaan kwam. Echter, de medewerkers hebben het uitstekend afgehandeld. Dat de kosten niet mee gingen vallen werd tijdig aangekondigd. ;)

• Klantvriendelijkheid

Ontzettend klantvriendelijk en eerlijk.

Altijd netjes behandeld, voor ons niet echt in de buurt maar we blijven toch graag komen, dat zegt genoeg.

Erg fijn

Voelt heel vertrouwd

Gerdina s Hof 33

4191 MX Geldermalsen

Over Jilis Autobedrijven

Jilis Autobedrijven is in ruim vijftien jaar gegroeid van een eenmanszaak in een houten schuur tot een universeel autobedrijf met zo’n dertig medewerkers en twee vestigingen in Geldermalsen en Leerdam. Een auto kopen en laten onderhouden, kunt u overal, maar wij maken het verschil in service. U merkt het direct als u ons bezoekt: een verzorgd bedrijf, een keurige receptie, een professionele werkplaats en een ruime showroom. Met bedrijfswagens als aparte bedrijfstak. Elke auto op maat, toegespitst op de ondernemer. Speciaal voor de ondernemers met avondopening, zodat de klant overdag kan doorwerken. U weet en voelt dat u op het goede adres bent. Het kan niet missen. De ontwikkeling en het trouwe klantenbestand zijn het bewijs. Of u nu voor de eerste of de tiende keer bij ons naar binnenloopt; u voelt zich thuis. Dat gevoel zit in grote en kleine dingen. Dingen die er elke dag weer toe doen.