Bij Jilis zijn ze altijd aardig en behulpzaam

Als er extra dingen zijn aan de auto, overleggen ze eerst altijd. Ze zijn vriendelijk. Echt top!

• Klantvriendelijkheid

Fijne ontvangst, auto goed geregeld

Na aanmelding fijn geholpen, auto prima in orde, telefoontje gekregen dat de auto klaar was.

• Klantvriendelijkheid

Het eerste woord dat in mij opkomt bij Jilis is: TOP

Zeer vriendelijk en personeel, die de afspraken nakomt. Altijd eerst overleg over de uit te voeren werkzaamheden. Het is een zeer betrouwbaar bedrijf waar ik graag kom.

• Klantvriendelijkheid

Zeer goede service en vertrouwd adres om terug te komen

Het was tijdens mijn zoektocht naar een bedrijfsauto een speerpunt dat de verkopende partij betrouwbaar was, deze heb ik gevonden in Jilis Autobedrijven. Alles voor en tijdens de aflevering is geheel volgens afspraak verlopen, service staat in dit bedrijf voorop. Een aanrader!

• Klantvriendelijkheid

Goede service, overleg en duidelijkheid vooraf

Heel tevreden

• Klantvriendelijkheid

Uitzonderlijk vriendelijk en eerlijk geholpen

Wij hebben hier een andere auto gekocht en onze oude auto ingeruild. Eerlijk verhaal bij de nieuwe auto en een reëel bod op de huidige auto. Bij aflevering werden we direct herkend en aangesproken, voelde erg welkom. Heb dit bij voorgaand aankopen nog nooit zo meegemaakt! Voor nu gaan we nog genieten van de nieuwe auto, maar komen hier zeker terug.

• Service N.v.t.

Een 11 zou op zijn plaats zijn

Jarenlange goede ervaringen.

Zeer positief

Snelle service, duidelijke afspraken en vriendelijk personeel

Ik werd kundig geholpen.

• Service N.v.t.
  • Klantvriendelijkheid

Uitmuntende service, prettig personeel, goed vakmanschap

Ik ben erg tevreden over de snelle service die ze leveren. Als je auto stuk is kun je altijd snel terecht. Gezien onze omstandigheden was een vervangende auto zeer wenselijk en ook daar werd moeite voor gedaan. Dit was fijn en hebben we erg gewaardeerd. Reparatie goed verlopen. Telefonisch was het niet altijd makkelijk om elkaar te bereiken, ik zou het prettig vinden als het vaste telefoonnummer nog eens vaker zou worden geprobeerd, al snap ik zakelijk dat het graag gelijk wilt afronden als je belt.

Uitstekend!

Uitstekend!

• Klantvriendelijkheid

Resultaat van zoekopdracht is helemaal top!

Enkele weken een behoorlijk specifieke zoekopdracht gegeven. Arjan en Jilis hebben, aan de hand van onze wensen, een hele fraaie en dealeronderhouden auto voor ons gevonden. Dank daarvoor. En Arjan hartelijk dank voor het prettige contact en de keurige aflevering!

• Klantvriendelijkheid

Goede service en uitstekende deskundigheid

• Klantvriendelijkheid

Wat een genot om hier een auto te kopen.!

Snel geholpen

Keurig geholpen prijsopgave kwam overheen met rekening. Vriendelijk personeel.

We zijn zeer tevreden

Vriendelijk en betrokken personeel. Ze gaan voor hun zaak.

Super service

Heel goede, duidelijke communicatie. Je weet altijd wat de kosten zijn en denken goed mee.

supper

top service

Altijd goede service vriendelijk

• Klantvriendelijkheid

Hulpvaardig en meedenken met de klant

Vriendelijk geholpen, afspraken zijn goed nagekomen, leenauto is zeker zeer positief ervaren, na reparatie de auto schoon en netjes terug naar de klant,

• Klantvriendelijkheid

Uitstekend! Wij zijn super goed behandeld. Hele fijne service bij aankoop van de auto.

super

weer geweldig en snel geholpen

TOPservice bij Jilis

Bij grote onderhoudsbeurt/apk van bij Jilis gekochte Volvo geen overbodige dingen gezocht, wel een spijkertje in band ontdekt! TOP!

Ben prima geholpen

Service was prima weer een lekker schone auto

Top service

Een telefonische afspraak was vrij snel gemaakt voor een grote onderhoudsbeurt van mijn auto. Kreeg i.v.m de afstand en mijn werk een vervangende auto mee. Er werd vooraf duidelijk gecommuniceerd per telefoon over de reparaties en wat het uiteindelijk ging kosten. Vriendelijk personeel.

Gerdina s Hof 33

4191 MX Geldermalsen

Over Jilis Autobedrijven

Jilis Autobedrijven is in ruim vijftien jaar gegroeid van een eenmanszaak in een houten schuur tot een universeel autobedrijf met zo’n dertig medewerkers en twee vestigingen in Geldermalsen en Leerdam. Een auto kopen en laten onderhouden, kunt u overal, maar wij maken het verschil in service. U merkt het direct als u ons bezoekt: een verzorgd bedrijf, een keurige receptie, een professionele werkplaats en een ruime showroom. Met bedrijfswagens als aparte bedrijfstak. Elke auto op maat, toegespitst op de ondernemer. Speciaal voor de ondernemers met avondopening, zodat de klant overdag kan doorwerken. U weet en voelt dat u op het goede adres bent. Het kan niet missen. De ontwikkeling en het trouwe klantenbestand zijn het bewijs. Of u nu voor de eerste of de tiende keer bij ons naar binnenloopt; u voelt zich thuis. Dat gevoel zit in grote en kleine dingen. Dingen die er elke dag weer toe doen.