Service:

Staan gelijk voor je klaar

flexibel en klantgericht

Jilis heeft uitgebreid de tijd genomen om samen een geschikte auto te zoeken en te beoordelen.

• Klantvriendelijkheid

Perfecte service. Hier werken mensen die meedenken

Hier werken mensen die meedenken en de klant écht willen helpen

• Klantvriendelijkheid

Ik zal deze plek aan iedereen aanbevelen!

Een zeer goed team, met bekwame monteurs en een deskundige, behulpzame eigenaar! Ik werd aangenomen zonder afspraak, waarvoor ik heel dankbaar ben! Het probleem met mijn auto werd perfect opgelost! Ik zal in de toekomst alleen nog maar naar hen toe gaan! ;)

Kan eigenlijk niet beter

Elke keer weer als ik bij jullie kom ervaar ik jullie denken mee fantastisch ga zo door

Vakkundig en betrouwbaar.

Jilis is inmiddels ons vaste adres voor reparaties aan onze auto. De service is prima en de kwaliteit van de reparaties zijn goed.

• Klantvriendelijkheid

Uitstekend geholpen door iedereen. Je wordt hier niet als een nummer behandeld. Wat bij andere bedrijven wel anders is.

Betrouwbaar

Na een prettig telefoongesprek voor het maken van een afspraak fijn geholpen en uiteindelijk een mooie auto aangekocht.

• Klantvriendelijkheid

Heel vriendelijk en service gericht.

Uiterst positief ervaren. Personeel is erg vriendelijk. Men houdt zich keurig aan de gemaakte afspraken.

Goed werk afgeleverd

• Klantvriendelijkheid

Heel goede service en klantvriendelijk!

Had nooit eerder van Jilis gehoord. Ik zag een auto online staan en ben er zaterdag zonder afspraak heen gegaan. Ik werd er vriendelijk ontvangen,ondanks dat het vrij druk was. Auto werd ook gelijk klaar gezet zodat ik kon proefrijden.. Deal werd ook snel beklonken. Er werd goed gecommuniceerd betreft de aflevering van mijn auto en alles eromheen. Ik kan Jilis autobedrijven alleen maar aanbevelen. Fijn bedrijf dat groeiende is op een mooie locatie.d

prima bedrijf

bij vragen wordt direkt gereageerd

• Klantvriendelijkheid

Zeer goede service uitgevoerd door vriendelijke mensen

Een betrouwbaar autobedrijf waar je je auto met een goed gevoel achterlaat. Prijs kwaliteit verhouding is perfect en als extra service krijg je de auto gewassen terug!

Uitstekende Garage!

De Beste service en erg vriendelijk! Ik ben klant sinds de oude garage om de hoek. Ze zijn zeer deskundig en eerlijk!

• Klantvriendelijkheid

Zeer positief en deskundig.

• Klantvriendelijkheid

Snelle service en correcte afhandeling

Onverwachts was er sterreparatie nodig aan mijn voorruit. Dit kon de zelfde dag nog uitgevoerd worden.

Goede en deskundige service

Al jaren tevreden klant bij Jilis Autobedrijven.

Staan altijd klaar

Buitengewone goeie service.

Jillis denkt mee en zorgt dat alles in orde komt!

Super bedrijf

Ze nemen de tijd voor je, Vriendelijke mensen

• Klantvriendelijkheid

Vanaf het eerste contact zeer prettig

Duidelijke en transparante communicatie.

Uitstekende servicegerichtheid

Door de Anwb is mijn defecte auto in het weekend bij Jillis autobedrijf op het terrein geplaatst. Hun planning die week zat vol en mijn nood ivm gebruik van de auto voor mijn werk hoog. Toch werd ruimte gemaakt om mijn auto binnen 2 dagen te repareren! Ik ben ze daar heel erkentelijk voor.

• Klantvriendelijkheid

Super fijne garage helpen je goed bij het vinden van een goede auto

Fijne garage met goed deskundig personeel die je graag helpen om jou te beste keuze te laten maken!

Geqeldig

Iedere keer weer super gied.

Correct service

correcte service goede communicatie en komen de gemaakte afspraken na, vandaag onze Porsche Macan opgehaald auto stond erbij zoals afgesproken blij mee.

Gerdina s Hof 33

4191 MX Geldermalsen

Over Jilis Autobedrijven

Jilis Autobedrijven is in ruim vijftien jaar gegroeid van een eenmanszaak in een houten schuur tot een universeel autobedrijf met zo’n dertig medewerkers en twee vestigingen in Geldermalsen en Leerdam. Een auto kopen en laten onderhouden, kunt u overal, maar wij maken het verschil in service. U merkt het direct als u ons bezoekt: een verzorgd bedrijf, een keurige receptie, een professionele werkplaats en een ruime showroom. Met bedrijfswagens als aparte bedrijfstak. Elke auto op maat, toegespitst op de ondernemer. Speciaal voor de ondernemers met avondopening, zodat de klant overdag kan doorwerken. U weet en voelt dat u op het goede adres bent. Het kan niet missen. De ontwikkeling en het trouwe klantenbestand zijn het bewijs. Of u nu voor de eerste of de tiende keer bij ons naar binnenloopt; u voelt zich thuis. Dat gevoel zit in grote en kleine dingen. Dingen die er elke dag weer toe doen.