Bestellen ging gemakkelijk. Het enige was dat het product niet op voorraad was, wat niet werd aangegeven. Op zich natuurlijk geen enkel punt, echter moest ik daar achter komen door te contacten. ( een berichtje was leuk geweest ) Verder helemaal top
Was zeer vlug geleverd
Wilde dikke pianoonderzetters van de akoestiekwinkel onder de poten van mijn piano zetten om contactgeluid via de vloer te verminderen. Daartoe moesten de zijkanten van de piano iets omhoog getild worden. Ging niet handmatig met een paar krachtpatsers met een kant van de piano omdat die in een hoek staat waar je niet bij kunt. Een krik was de enige oplossing. Er bestaat echter geen krik die onder de ruimte van de piano past (5 cm). Advies gevraagd aan de Platstore via Whattsapp. Zij kwamen met een goede oplossing: een Winbag. Dat is een dun mini-luchtbedje dat onder een laag voorwerp geschoven kan worden en dan zware lasten tot 250 kg kan opheffen door er met een bijgeleverd handpompje lucht in te pompen. De piano is 280 kg, eigenlijk te zwaar voor de Winbag, maar aangezien maar één kant tegelijk opgetild moest worden, kon het wel, want het gewicht van één op te tillen kant is minder. De Winbag tilde de zijkanten moeiteloos iets op en de onderzetters konden geplaatst worden.
Besteld in snel binnen top .
Eerste x hier bestelt. Geen op of aanmerking. .
mijn was goed
Zeer goede service, binnen 24 uur geleverd, super tevreden.
De bestelling van een schuurplateau voor een Bosch schuurmachine.
Het produkt was er op het afgesproken moment.
Vriendelijk en behulpzaam.
Kruiwagen handvaten besteld. Snel en netjes geleverd. Fijn antislip materiaal en goed passend voor buis maat 32 mm.
Bedankt voor het achterlaten van een review. Volgens onze gegevens heeft u bij ons handvaten voor een kruiwagen besteld, en geen banden. Mochten wij iets over het hoofd zien dan horen we dat graag even, aangezien we altijd streven om ons productaanbod te verbeteren.
Originele beoordeling
Kruiwagen banden bestelt, snel en netjes geleverd, maar wel chinese zooi met scheef ventiel en ongelijkmatig loopvlak.... niet doen dus
Metalen beugeltjes gezocht. Niet in de gangbare handel voorhanden. Wel bij Platstore en nog tegen redelijke prijs ook. Binnen een paar dagen hadden we de spullen binnen.
aan te bevelen dit bedrijf
Mijn ervaring is als volg, bestellen en binnen een paar dagen heb ik de bestelling thuis.
Bestelling vlug bezorgd en uitstekend geholpen
Ik kan hier niets op afkeuren. In perfecte tijd geleverd en thuis bezorgd.
Zibro kachelkous besteld. Makkelijke website, snelle bezorging en goede prijs. Niets op aan te merken.
Gewoon goed snel bezord goed verpakt perfect product
Zelfs op een kleine bestelling wordt een uitstekende service verleend!
Product was snel thuis geleverd.
Snel en vriendelijk
Een compressor bandenpomp slang besteld. Helaas was dit niet wat ik zocht. Het artikel teruggestuurd met een beschrijving waarom ik het terug stuurde. Paar dagen later mijn geld teruggekregen. Buiten het artikel om; Reageren snel op je email en nemen z.s.m hierop actie.
Positief
Alles naar wens