Het bestellen en ontvangen ging zoals bestellen en ontvangen hoort te gaan.
7 februari besteld en nog steeds 18 februari niets ontvangen
Erg vervelend om te horen dat uw bestelling nog niet is afgeleverd. We hebben kunnen achterhalen dat de bestelling op 8 februari door ons is verzonden, echter is het de vervoerder niet gelukt de zending af te leveren. Wij hebben u inmiddels via e-mail geïnformeerd dat we de bestelling direct opnieuw gaan versturen.
Super fijne gang van zaken!
Past goed er op. Alleen had het op maandag besteld en pas woensdag binnen. Niet vandaag besteld, morgen binnen. Beetje jammer. Maar verder geen klachten/ bijzonderheden.
Bestelling was er al na 1 dag perfect dus
Ging allemaal goed. Handig zou zijn als in de e-mail ook een referentie naar het bestelde zou staan.
Snel geleverd goede prijs en goed produkt
Eindelijk gevonden een stalen buis 12x2 mm 2 meter lang. Zowat noordelijkste plaats in Friesland dus gekozen voor bezorging (ook prima !!). Minpunten? Status in bestellingsoverzicht: compleet....dat kan beter mannen/vrouwen; meld gewoon: bezorgd. Maar ja, ik vertrouw Friezen gewoon maar dat ze doen wat ze zeggen want bestelling werd keurig bezorgd. Kostte wat maar dan heb je ook wat.
product zoals verwacht en snel geleverd
Snelle levering van het juiste product
Snelle en gratis aflevering thuis
Ik koop graag online bij een winkel in de buurt maar de site moet beter
Beste Jetze, bedankt voor het achterlaten van een review. Wij zijn continu bezig met aanpassingen en verbeteringen aan de website. We hopen dan ook dat je ervaring op onze website in de toekomst zal verbeteren.
Producten de volgende dag in huis, helemaal goed.
Heb er 1 keer besteld en dat ging goed goed bedrijf
Ik heb slechts een simpele drevel besteld, maar Prima product, snel geleverd, prima prijs.
Goede winkel , goed personeel
Beugels voor speedcomfort besteld goede prijs en super snel in huis
Snelle reactie handelt snel
Bestellen en de volgende dag ophalen ging deze keer niet, maar ik werd gebeld hierover. Goed hoor! Wel heb ik wel eens wat moeite om iets te vinden op de site, maar in de winkel heb ik dat ook;)
gevonden, besteld en snel in huis
Van bestellen tot leveren uitstekend
Een bestelling van een boorkop die achteraf verkeerd geleverd was en na ontvangst direct telefonisch contact opgenomen, ik werd direct geholpen door de heer Plat zelf. Uiteindelijk was de bestelde boorkop niet meer leverbaar. De geleverde boorkop direct teruggestuurd en de volgende dag is direct het geld + verzendkosten naar mij overgemaakt.
Overzichtelijke website ,snelle verwerking en levering
goede snelle levering, helemaal naar verwachting, johan
Van Harenstraat 20
9076 BW St Annaparochie