Een unieke en sfeer volle crematie op maat en 100% naar wens

Bij het eerste contact voelde het goed. Van beide kanten direct duidelijkheid. Volop ruimte voor een waardige crematie plechtigheid van mijn zus. Kom met een voldaan en goed gevoel thuis. Alles is gegaan zoals mijn zus dit heeft gewenst. Bas super gedaan...niet op de voorgrond maar wel op het juiste moment je rol gepakt. Bedankt voor de ruimte die wij hebben gekregen om dit te doen. Onze complimenten. Namens de familie bedankt...het was waardig, super en een moment om niet te vergeten.

Wederom een goede ervaring met Bas

Weliswaar de werkelijke uitvaart met een "collega" van Bas geregeld i.v.m. vakantie van Bas maar de voorbereidingen waren weer prima. Bas had zelfs aangegeven in zijn vakantie ook zaken te kunnen regelen maar dat vonden wij zelf niet nodig! Zijn collega heeft het prima opgepakt en afgehandeld,

De score 10 is dik verdiend door Bas

Bas is een zeer warme persoonlijkheid. Hij heeft een luisterend oor en straalt ook rust uit, wat je in deze heftige tijd ook nodig hebt. Tijdens de dagen voor de uitvaart informeerde hij regelmatig of hij nog iets voor ons kon betekenen. De dag voor de uitvaart gaf Bas in het kort aan, hoe zijn openingswoord zou zijn. Dit was voor mij een kippenvel moment. Bas beschreef mijn overleden vriend exact zoals hij was. Ook NA de uitvaart blijft Bas informeren of wij nog vragen hebben. De genodigden en aanwezige familie was ook niets anders dan vol lof over Bas. Met Bas sta je niet alleen, er staat een stille kracht achter je. Bas BEDANKT.

Warm vriendelijk en begripvol

Allemaal even vriendelijk en warn het was een droevig maar zeer mooie dienst.

Wij zijn erg tevreden over de begeleiding die Bas Poelstra ons heeft gegeven.

Het contact was zeer prettig, duidelijk en er was goed overleg en advies. Wanneer wij een bericht hadden ingesproken of een mail hadden gestuurd belde of mailde Bas vrij snel terug, heel prettig. De uitvaart zelf was ook zeer goed verzorgd. Kortom wij zijn erg tevreden.

De dienstverlening was heel erg goed!!!!!!

De dienstverlening van Bas was erg goed! Hij heeft alles erg goed verzorgd en mijn moeder heeft een mooie uitvaart gehad. Bedankt voor ALLES Bas!

Mooie uitvaart, alles is na wens verlopen

Het contact met Bas Poelstra voelde vanaf het eerste moment goed en fijn. Wij zouden hem echt aanraden bij andere mensen. Hij stond steeds voor ons klaar, reageerde snel op vragen die we hadden. hij dacht goed mee betreft de wensen die Han had. Kregen ook van alle mensen te horen dat ze het een mooie uitvaart vonden.

Bas heeft ons van begin tot eind geweldig ontzorgt.t

Beste Bas, Wij zijn allemaal zeer tevreden over het verloop van de week voorafgaand aan de crematie en de dag zelf. Je hebt ons echt ontzorgt bij alle zaken welke ons voor zo'n 1ste keer overvielen. Dat was enorm fijn, dank je wel daarvoor. Je liet niets aan het toeval over en dit gaf ons het gevoel dat jij er geheel voor ons was tijdens deze verdrietige/intensieve week. Tip: aandacht voor de verdeling van het gezin over de zitplaatsen in de kerk. Er waren twee delen van een halve cirkel waarvan nu een deel geheel leeg was... Het zou fijn geweest zijn wanneer de rijen achter het gezin gereserveerd zouden zijn voor de naaste familie en dichtbij staande vrienden. Hierover hebben wij ook niet meegedacht maar is mischien fijn om in het vervolg aan de betrokkenen voor te leggen. Nogmaals dank voor je vreselijk goede zorgen! Met vriendelijke groet, Claudia Haaksman

fantastisch

Bas is oprecht, attent, empatisch, meelevend enmeedenkend. Het is jammer dat op het moment dat er een uitvaartbegeleiding nodig is, de bomen in het bos vrij ondoorzichtig zijn. Bas zou voor mij vooraan in het bos moeten staan....

Zeer tevreden!!

Wij zijn erg dankbaar na dit Super mooie afscheid na het overlijden van mijn moeder, alles was perfect geregeld, het contact vriendelijk en professioneel, en de afscheidsdienst helemaal Top!! Wij zijn zeer tevreden met de héle gang van zaken van dit bedrijf!!

Ontzettend fijn, betrokken, vriendelijk en eerlijk bijgestaan.

In de stress volle, emotionele tijd is het fijn dat je goed word bijgestaan. Ik heb Bas Poelstra als een erg vriendelijke, betrokken, rustige en betrouwbare man ervaren. Ik ben zeer blij dat ik ben overgestapt van ondernemer. Ik was nl eerst in contact gebracht met een andere ondernemer en die rekende het (minimaal)dubbele tarief. Het gaat uiteraard niet alleen om het prijskaartje omdat je een waardig afscheid wilt nemen maar mijn ervaring is wel dat het gesprek veel vriendelijker en eerlijker, menselijker en duidelijker was met Bas Poelstra dan de eerste ondernemer die ik sprak. Ik wil Bas ontzettend bedanken voor alle service en het bijstaan.

Een rustpunt in de storm

Bas heeft de uitvaart van onze moeder verzorgt. Wij zijn zeer tevreden met hem. Wat wij zo waardeerden aan hem is zijn rust op een moment waarin er veel op je afkomt als nabestaanden. Hij dacht mee en wist goed en uitgebreid de opties uit te leggen. Hij is flexibel, reageert snel op vragen en hield ons goed op de hoogte van de voortgang. We hopen Bas voorlopig niet nodig te hebben, maar mocht dat onverhoopt wel het geval zijn weten wij wie we willen benaderen. Bedankt Bas!

Alles goed geregeld door Bas Poelstra!

Ook prive gesprekken met Bas gehad. Uiteraard van mijn kant maar ook van zijn kant. Dan is het niet meer "zakelijk".

Heel warm en respectvol

Hebben heel liefdevol afscheid kunnen nemen van ome Jan en iedereen vond dat Bas een warm mens met inlevingsvermogen is en ons een warm gevoel en op ons gemak gesteld heeft.

Wij konden ons richten op persoonlijke zaken

Het was fijn dat na het overlijden van onze moeder alle zorgen rond de afwikkeling en de uitvaart ons uit handen werd genomen. Zo konden wij ons richten op persoonlijke zaken. Het meedenken en het luisterend oor van Bas Poelstra was voor ons in deze verdrietige periode een grote steun.

Uitstekend op alle vlakken

Uitstekend op alle vlakken. Hij is snel met regelen van zaken en oplossingen. Ook tijdens de uitvaart op het perfecte moment een grapje tussendoor, die erg werd gewaardeerd. Ik raad Bas ten zeerste aan.

Persoonlijke begeleiding van hoog niveau

Na twee begrafenissen binnen 10 dagen kunnen wij wel zeggen dat de uitvaart ondernemer Bas Poelstra er voor zorgt dat alles tot in de puntjes geregeld word zodat je zelf je verdriet een plek kan geven. Liefde is wel het woord wat wij hier voor op zijn plek vinden. Vanaf de dag van overlijden tot daags na de uitvaart gaf Bas Poelstra ons de liefde en begeleiding die we nodig hadden. Nog dank hiervoor

Bas heeft alles uitstekend geregeld, van voorzorg tot nazorg.

Bas heeft alles uitstekend geregeld, van voorzorg tot nazorg.

Wij hebben een ‘vakman’ getroffen

De tevredenheid hangt, naar mijn mening, hoofdzakelijk af van de uitvaartbegeleider en niet van het bedrijf waar hij of zij actief is. Wij hebben met onze uitvaartbegeleider Bas Poelstra een ‘vakman’ getroffen. Vakkundig, toegankelijk, ziet van te voren waar mogelijk knelpunten kunnen ontstaan. Hij bood ons ruime mogelijkheden voor de invulling en eigen inbreng van de uitvaart. Eigen ideeën kregen de volle ruimte. Onze toch warme herinnering aan het afscheid van onze moeder heeft zeker ook te maken met de betrokken en vakkundige begeleiding van Bas Poelstra. Ruim zes jaar geleden heeft Bas al eens een uitvaart begeleidt in onze familie, dus wij wisten met wie we te maken kregen.

Meedenkend persoon

Wij zijn van begin tot eind zeer goed begeleid door dhr. Bas Poelstra. We hebben hem ervaren als een zeer integer, meedenkend persoon.

Warm en persoonlijk

Warm en persoonlijk contact, begripvol. Goede adviezen tijdens de bespreking van de uitvaart. Snel geregelde afspraken waardoor persoonlijke wensen goed konden worden ingevuld. Nette, strakke uitvoering en goede timing van de uitvaart. Veel ruimte voor eigen invulling.

Alles weer tot in de puntjes geregeld ...

Nu voor de tweede keer gebruik gemaakt van de diensten van Bas Poelstra. Wederom een voortreffelijke verzorging van de uitvaart. Een regelrechte aanbeveling.

Mooi afscheid

Bas Poelstra heeft de uitvaart van onze moeder vakkundig en betrokken geregeld. Ik ben hem zeer dankbaar.

Goede begeleiding

Zeer goede begeleiding. Niets opgedrongen. Ons overal meegeholpen. Wij zijn zeer tevreden.

Een luisterend oor

Bas heeft altijd de tijd voor ons genomen en heeft hierbij goed geluisterd naar onze wensen, zowel woordelijk als tussen de regels door.

Museumlaan 2

3581 HK Utrecht

Over Bas Poelstra Uitvaarten

"Het verlies van een dierbare kan je wereld op zijn kop zetten. Er komt veel op je af: emoties, praktische zaken en misschien onzekerheid over hoe je alles moet regelen. Juist nu is het belangrijk om op een goede manier afscheid te nemen. Samen nemen we de tijd om stil te staan bij wie jouw dierbare was en wat het afscheid voor jullie betekent. Er moeten ook keuzes gemaakt worden. Als er een wilsbeschikking is, gebruiken we die als leidraad bij deze keuzes. Ik ben er om zoveel mogelijk zorg uit handen te nemen en begeleid jullie stap voor stap naar die ene dag: de uitvaart. Of je nu kiest voor een traditionele uitvaart of een eigen invulling – alles is mogelijk. Door zorgvuldig te luisteren en mee te denken, zorgen we samen voor een warm en persoonlijk afscheid waarbij jullie, ondanks het verdriet, met een goed gevoel op kunnen terugkijken."