De begeleiding vanaf het overlijden van mijn moeder hebben wij als bijzonder positief ervaren.

Een super organisatie en dan met name Bas

Wij zijn zeer tevreden over de verzorging/aandacht die Bas Poelstra ons heeft geschonken. Bas was echt top. Vanaf het moment dat hij bij ons thuis kwam om alles met ons te bespreken tot aan de nazorg, het bellen hoe het met ons ging en of hij nog wat voor ons kon betekenen. In één woord een super organisatie en dan met name Bas. Onze hartelijke dank namens de familie.

Een perfecte begeleiding.

Alles wat er besproken is met de familie hebben jullie volgens mij uitgevoerd.

Ten alle tijden bereidwillig, rust en betrokkenheid

Bas was een belangrijke factor ondanks ons verdriet. Top

Wij ervaarden veel rust en hadden alle vertrouwen

Bas Poelstra heeft ons zeer goed door het gehele proces begeleid. Dit gaf ons rust waardoor wij wisten wat er komen ging. Alles werd besproken. Wij hebben dit als zeer positief ervaren. De uitvaart is hierdoor goed verlopen wat ook opgemerkt is door de familie, onze vrienden en bekenden.

Bijzonder prettig, empathisch, professioneel en kundig.

Bijzonder prettig, empathisch, professioneel en kundig. Zeer goede adviezen wanneer aan de orde; onmerkbaar regisserend zonder opdringerig te zijn; steeds direct reagerend en aanwezig als nodig. Kortom: een fijn, rustig baken in een woelige tijd...

Mijn ervaring is die van een aangename, kwalitatief goede en efficiënte samenwerking. samenwerking

Vlot en vriendelijk contact. Goede advisering maar niet dwingend. Er is goed geluisterd naar onze wensen t.a.v. de uitvaart. Ik ben vooral tevreden over de ruimte die wij hadden om de uitvaartplechtig zelf in te richten en over de realisatie daarvan.

Een prachtige begrafenis

Vorige week stierf mijn oudste zus vrij plotseling. Ik was haar 1ste contactpersoon en moest de begrafenis regelen. Zij woonde niet bij mij in de buurt, dus ik heb op goed geluk Bas Poelstra gebeld. Ons eerste gesprek verliep meteen heel goed: een vriendelijke, emphatische man met goede, soms verrassende ideeën. Toen mijn zus in haar kist ( mand) werd gelegd, was ik daar zelf bij, en dat gebeurde op zeer respectvolle wijze, echt keurig personeel! Op de dag van de begrafenis verliep alles zoals afgesproken. Bas Poelstra was altijd in de buurt (voor het geval je hem nodig had) en verder bescheiden op de achtergrond. Ik kijk terug op een prachtige en respectvolle begrafenis!

Geweldige dienstverlening, deskundig, betrokken. gehoord en ontzorgt.

Wij kijken met een heel goed gevoel terug, mede door de deskundige zorgverlening van Bas Poelstra, op het mooie afscheid. Onze ervaring: - de vriendelijke dienstverlening vanaf ons eerste contact na het overlijden tot en met het laatste contact na de crematie - er was een goede balans tussen adviseren en meedenken - met hart voor de zaak en grote deskundigheid - geen optreden op de voorgrond als het niet nodig was maar op de achtergrond bijsturen als dat wel nodig was - alles was tot in de puntjes geregeld

Ondanks verdriet een top persoonlijk begeleiding.

Een persoonlijke begeleiding op en top. Ook advies gekregen wat we hebben ervaren als geweldig en menselijk. Wij kunnen Bas Poelstra dan ook met een volle 100% aanbevelen. Bas dankjewel !!!

Warm en persoonlijk

Bas ontzorgt je en is op de achtergrond toch aanwezig

Het was onvergetelijk,zo ontroerend mooi en zuiver.

Ik vond het zo indrukwekkend en fijn om op deze wijze afscheid te kunnen nemen van Rietje. Ik zal er altijd hele mooie herinneringen aan bewaren.

Heél betrokken .

Natuurlijk ben je heel verdrietig en emotioneel nadat je geliefde is overleden. Hij geeft ruimte voor je verdriet en geeft daarnaast ook goede handvaten om verder te gaan. Geen moment spijt van deze keuze. Vanaf het begin tot het eind was alles goed verzorgd en ik voelde me echt gesteund

HEt was een mooie uitvaartdienst

Bas heeft ons op een hele goede manier door deze moeilijke periode heen geholpen en heel veel voor ons geregeld. Nogmaals bedankt Bas

Respectvol en prettig contact

Vanaf het eerste moment tot na de crematie is er heel fijn contact geweest. Korte lijntjes als er vragen waren. Alles goed geregeld en in ons geval een goede oplossing gevonden ivm corona besmettingen binnen de familie. Mooie tekst uitgesproken bij aanvang van het afscheid.

Uitmuntend

Alles was tot in de puntjes verzorgd Was een hele mooie crematie Petje af Ik en de familie zijn zeer dankbaar

Heel goed.

Met dhr Poelstra hebben mijn kinderen en ik een heel goed contact gehad. Hij luisterde goed en begreep ons. Geageerde snel op vragen - dacht mee en gaf zo nodig advies. Goede en fijne samenwerking.

Indrukwekkend wat Bas allemaal heeft gedaan voor ons.

De dag nadat onze (schoon)moeder, vrouw en oma was overleden, belde we Bas Poelstra op om te vragen ons te helpen met de uitvaart. We hebben hiermee de beste keus gemaakt. Bas heeft aan al onze wensen voldaan, laat niets aan het toeval over, werkt heel georganiseerd, houdt van 100% en dan nog nét iets beter, maar het belangrijkste is toch wel: het luisteren. Bas luistert heel goed naar wat de nabestaanden willen en onthoud ook alles. Daar waren we nog wel eens verbaasd over. Want onze familie was natuurlijk niet de enige waar Bas zich mee bezig kon houden. Toch lukte het ‘m. We hopen natuurlijk dat niemand zijn of haar dierbare hoeft weg te brengen. Maar als het zover is, neem contact op met Bas Poelstra uitvaarten. Het gaat je onwijs goed op weg helpen waardoor je rust krijgt in de week dat er al zoveel op je af komt. Bas. Dank je wel voor alles.

Een zeer ervaren uitvaartverzorger. Kan zich uitstekend verplaatsen in de situatie. Levert perfect maatwerk met zijn teams. En zorgt bovenal dat niets aan de aandacht ontsnapt. Alles is zeer naar wens en voorspoedig verlopen.

Bas is een toegewijd zorgzaam attent en lief persoon

Wij hebben Bas leren kennen bij de uitvaart van ons Pap/Opa (januari 2016). Uit helaas te vele ervaringen (waaronder mijn eigen man in juli 1998), weet ik hoe ontzettend belangrijk het is om een goede en vakbekwaam persoon aan je zijde te hebben, die je van begin tot eind bijstaat en begeleid in 1 van de meest verdrietigste en ingrijpendste periode van je leven. (Helaas heb ik dit bij mijn man niet gekend, zo ook niet bij mijn Mams/Oma (mei 2013)). En dit kan niemand beter dan Bas. Wij zijn enorm goed opgevangen en begeleid in heel dit verdrietige proces. Niks is Bas te veel, hij denkt mee en draagt ideeën aan, het allerbelangrijkste van dit alles, is dat Bas jou in jouw waarde laat en jou laat doen wat jij wilt doen tijdens de uitvaart, vóór en na. Ook hierna, kun je met Bas contacten, sterker nog... Bas nam vaak zelf contact met je op, om te vragen of het allemaal een beetje gaat etc. etc.. Bas is in onze familie een zeer gewaardeerd persoon. Ik hoop heel lang geen gebruik te hoeven maken van zijn diensten, maar anders is het voor ons Bas Poelstra, die wij aan onze zijde willen. Bas is er ook geweest toen mijn allerliefste hartsvriendin een Sterrevrouw (januari 2021) werd. En ook toen haar geliefde (februari 2021) een Sterreman werd.

attent, meevoelend, snel, adequaat

Ondanks de droevige omstandigheden was het contact met Bas Poelstra steeds prettig. Hij gaf ons het gevoel dat we ons over de uitvaart geen zorgen hoefden te maken -- hij stond borg voor de uitwerking en de goede gang van zaken. Dat is volkomen waar gebleken. Kortom, het was, bij alle verdrietige dingen, toch een genoegen om met hem de uitvaart te organiseren.

Heel erg tevreden hoe alles is verlopen bij de uitvaart

Bas is heel plezierig in de omgang. Hij is kundig en helpt op alle manieren de uitvaart op jouw manier vorm te geven.

Perfect!

De ervaring die wij hebben met/bij Bas Poelstra Uitvaarten is perfect. Alles is keurig geregeld vanaf het eerste telefoontje. Goed bereikbaar. Alles is goed uitgelegd, geregeld. Een luisterend oor, tussentijds overleg en ook nazorg hoe alles is verlopen. Kortom als er iets niet goed was gegaan, had dat te allen tijde kunnen worden bijgestuurd. Wij zijn zeer tevreden!

Bas Poelstra is zowel vakman als een zeer innemende persoonlijkheid.

Als je vader plots overlijdt is het kiezen van een uitvaartondernemer een beetje een sprong in het duister. Maar bij het eerste contact stelde hij me al direct op mijn gemak. Bas is erg belangstellend en sympathiek, neemt alle tijd en werkte heel goed met onze familie samen. Hij doet prima suggesties. Hij heeft de uitvaart omlijnd met hele mooie en warme woorden. Hij heeft ervoor gezorgd dat alles klopte en hield ook nog eens de kosten in de hand. Je kunt gerust je vertrouwen in Bas stellen.

Uitstekende en toegewijde uitvaartverzorger !

Mijn kinderen en ik hebben beslist geen spijt dat we Bas Spoelstra gevraagd hebben de uitvaart voor mijn man, onze vader, te verzorgen.. Het contact was vanaf de eerste afspraak bijzonder prettig en respectvol. Bas dacht met ons mee, gaf advies, nam taken van ons over, maar nooit opdringerig. Liet ons vrij in de manier waarop wij de uitvaart geregeld wilden hebben, welke wensen wij hadden. Dankzij deze samenwerking is de uitvaart, ondanks Corona beperkingen, mooi, bijzonder , liefdevol, maar bovenal goed georganiseerd verlopen.

Museumlaan 2

3581 HK Utrecht

Over Bas Poelstra Uitvaarten

"Het verlies van een dierbare kan je wereld op zijn kop zetten. Er komt veel op je af: emoties, praktische zaken en misschien onzekerheid over hoe je alles moet regelen. Juist nu is het belangrijk om op een goede manier afscheid te nemen. Samen nemen we de tijd om stil te staan bij wie jouw dierbare was en wat het afscheid voor jullie betekent. Er moeten ook keuzes gemaakt worden. Als er een wilsbeschikking is, gebruiken we die als leidraad bij deze keuzes. Ik ben er om zoveel mogelijk zorg uit handen te nemen en begeleid jullie stap voor stap naar die ene dag: de uitvaart. Of je nu kiest voor een traditionele uitvaart of een eigen invulling – alles is mogelijk. Door zorgvuldig te luisteren en mee te denken, zorgen we samen voor een warm en persoonlijk afscheid waarbij jullie, ondanks het verdriet, met een goed gevoel op kunnen terugkijken."