Netjes, duidelijk, eerlijk

1ste keer bij deze partij na negatieve ervaringen met andere garage. Vriendelijke lui, snel een duidelijke offerte. Was zelf aan de late kant met mijn reactie dus werd netjes gebeld. Grote beurt en bandenwissel gehad, niks op aan te merken

Klantvriendelijkheid Behulpzaam Goede samenwerking

Gewoon toppers daar!

Vooral het feit dat er meegedacht wordt met mijn budget, een plan in etappes wordt gemaakt zodat ik weet waar voor te sparen en dan alle begrip als ik onderdelen laat doen door vrienden die het laswerk doen. Echt super!

Top bedrijf

Hele fijne garage!

Op de dag van pech, direct gebeld en kon de auto laat in de middag brengen voor reparatie de volgende dag. Ik werd zelfs thuisgebracht na het brengen van de auto. De volgende werd ik gebeld over de diagnose en het kostenplaatje. Na akkoord is de auto keurig gerepareerd en rijdt ie weer als een zonnetje. Topgarage, 2e keer al fijn en snel geholpen bij pech. Aanrader en ik kom zeker weer terug.

Weer uitstekende service!

Eigenlijk zoals ik “gewend” ben. Super vriendelijk zijn ze daar. Ook duidelijk en open, je weet precies waar je aan toe bent. Leenfiets mee gekregen. Perfect.

Word netjes geholpen

Gewoon tot nu toe geen klagen.

Super service

Super service.

Snel en goedkoop

Snelle service en prijstechnisch goedkoop. Een aanrader

Uitstekend geholpen door zeer vriendelijk personeel

Je wordt goed geïnformeerd

Helaas, was de rekening fors, maar ja een auto kost nu eenmaal geld. Ik merkte wel het verschil, van voor en na de reparatie/onderhoud. Goed bezig.

Altijd even vriendelijk

Dit is een bedrijf dat met de gewone man meedenkt in oplossingen altijd even vriendelijk en behulpzaam

Super fijne garage!

Goed advies, eerlijke prijzen en vriendelijk en behulpzaam personeel. Al met al een garage die ik zeker aanbeveel!

Uitmuntend

't-Was maar wat kleins, een defecte ruitenwisser, maar er wordt direct gehandeld en een set besteld. Dezelfde middag geleverd en gemonteerd. Zo maar even tussendoor. Top!

Uitstekende service

Vriendelijk en kundig!

Heel goed geholpen.

Meer gedaan dan alleen APK en toch alleen APK in rekening gebracht.

Goede kwaliteit

Reparatie volgens afspraak

Nette bedrijf en goede service

Vriendelijke personeel. Altijd netjes en goede vakmanschap.

doen wat ze beloven

Goed contact met klant over de kosten en te verrichtte werkzaamheden.

Wederom weer helemaal tevreden!

Zoals altijd: vriendelijk en ter zake kundig geholpen. Daar word ik blij van.

Fijne garage

Uitstekende service, resultaat én prijs.

Alles prima daar!

Ze bellen vooraf over zaken die gedaan moeten worden, goede communicatie en voor zover wij weten, eerlijk.

gewoon zoals het hoort

Deze garage "verzint" geen extra mankementen, dus APK is APK!!!!

Top!

Eerlijk, betrouwbaar en professioneel!

Goede service prettige sfeer

Je krijgt volledig de aandacht voor je probleem. En er wordt op een ontspannende manier met je omgegaan.

Ambachtsstraat 21

8263 AJ Kampen