Netjes en vlot afgewerkt

Lood prima verwerkt, wel nog een vraag: Is tussen de aangebrachte lat en het kozijn ook kit aangebracht?

Snelle en goede begeleiding gekregen

Denk mee, een mooie stuk werk verricht TOP Dit bedrijf is zonder meer aan te bevelen

Na wat startproblemen tevreden over de werkzaamheden

De aanvankelijke datum van de werkzaamheden werd verplaatst omdat een ander werk uitliep. We kwamen wat in tijdnood omdat er zonnepanelen op het nieuwe dak zouden worden geplaatst en voor het vernieuwen van het dak er droog weer nodig was. Uiteindelijk lukte het nog net op tijd. Over de werkzaamheden alleen maar lof. Alles ging snel en naar mijn mening vakkundig.

Perfect en snelle service

Fijne en snelle service

Snelle en nette service!

Binnen een week een nieuw dakbedekking op onze schuur.

Top.

Is keurig gedaan.

Cort van der Lindenlaan 48

3843 VM Harderwijk

+31 6 36360493

Over D&N Dakwerken

Uw dak is ons vak. D&N Dakwerken voorziet uw dak van optimale dakbedekking. Hoge kwaliteit en perfecte service is hetgeen waar wij ons in onderscheiden. Wij kijken samen met u naar wat u nodig heeft en wat de beste dakoplossing is.