Vriendelijk personeel en goede service!

Een ontzettend fijne garage! Het personeel is erg vriendelijk, behulpzaam en geduldig (zéker voor ongeduldige mensen zoals ik). Ook zijn zij stuk voor stuk Renault-fan en hebben zij een mooi stuk historie in de (Renault) motorsport wat zich vertaald in kundig onderhouds- en aflever werk. Ik heb hier een zeer nette Megane 4 GT mogen kopen voor een mooie en eerlijke prijs. Bij dit bedrijf merk je dat service en klantgericht handelen de kern is. Dat is in deze tijd een zeldzaamheid en siert de mensen van Autobedrijf Simonis Renault - Vakgarage.

• Faciliteiten wachtruimte

Klanttevredenheid staat bovenaan bij dit vriendelijk familiebedrijf

Wij komen hier al jaren met alle auto’s in onze familie ondanks dat er maar een Renault bijzit. Alle merken zijn welkom, als er geen ervaring met een bepaald merk of type is dan informeren ze bij andere bedrijven en op internet zodat de reparatie alsnog uitgevoerd kan worden.

• Faciliteiten wachtruimte

Top service! Je voelt je altijd welkom

Altijd zeer goed geholpen

• Faciliteiten wachtruimte

Service en kwaliteit hoog in het vaandel.

Al jaren voelen wij ons welkom als klant van Simonis in Vianen. Op het gebied van service is hier niks te gek. Ook het meedenken in het onderhoud en gebruik van de auto is altijd een fijn advies. Kortom helemaal top

Sportlaan 10

4131 NN Vianen