Top in 1 woord

Fijn bedrijf, fijne mensen en perfecte uitleg

Erg vriendelijke mensen en goed advies

Wij hebben onze nieuwe vouwwagen bij Vouwwagenzaak gekocht. Erg vriendelijke mensen! Ze waren helder in de communicatie en hebben duidelijk aangegeven dat mogelijk niet alles voor de zomervakantie geleverd kon worden. Gelukkig is het grootste en belangrijkste deel wel geleverd.

Prima advies bij de aankoop en heldere instructies bij de aflevering.

Door ons eigen vooronderzoek waren we goed voorbereid toen we bij de Vouwwagenzaak op bezoek gingen. Ter plekke konden we op ons gemak rondkijken om onze definitieve keuze te bepalen. Laurens legde duidelijk uit welke opties er zijn en liet de keuze volledig aan ons. Dat was heel prettig en zo waren we er samen snel uit wat we wilden. De koop was snel gesloten. Laurens hielp ons prima bij het afwegen en uitkiezen van de accessoires. Precies volgens afspraak konden we een paar weken later onze nieuwe vouwwagen ophalen. Vanwege voorraadproblemen cq. leveringsachterstanden konden niet alle accessoires bij aflevering ook geleverd worden. De kans hierop was tijdens de koop al open en eerlijk aangegeven. De aflevering zelf verliep prima. We kregen van Marco een uitgebreide opzet- en invouwinstructie. Zoals altijd duizelt het je wel een beetje op een gegeven moment. Door onze kampeerervaring hadden we de overtuiging dat het opzetten en invouwen ons zeker ging lukken. De belangrijkste instructies voor het behoud van de vouwwagen blijven sowieso hangen omdat deze ook volkomen logisch zijn. Het is nu tijd om voor het eerste op pad te gaan en alles écht zelf te ervaren. We hebben er zin in en hebben het volste vertrouwen dat we goed geholpen worden door de Vouwwagenzaak bij toekomstig onderhoud of bij eventuele defecten.

Deskundig en betrokken

Dit voorjaar een vouwwagen gekocht bij de Vouwwagenzaak. Goed advies en verkoopproces verliep soepel. Vertraging bij producent zorgde voor vertraging van aflevering. Gedurende dit proces waren de medewerkers van de Vouwwagenzaak betrokken en communiceerden zij goed met ons. Toen onze reeds geplande voorjaarsvakantie in gevaar kwam, kregen we kosteloos een andere vouwwagen te leen. Heel fijn hoe zij met deze overmachtsituatie zijn omgegaan!

Persoonlijke benadering, behulpzaam

Prettige ervaring zowel bij de oriëntatie, keuze, koop en aflevering. Er wordt meegedacht.

Zeer klantvriendelijke

Een zaak die met je mee denkt en een goede uitleg geeft bij de aflevering. "De klant is koning"

Vriendelijke mensen, zowel op de Beurs, als in de zaak toen we de vouwwagen kwamen ophalen.

Wij hebben de Alpenkreuzer Waterfront gezien op de Beurs in Utrecht, op de stand van de Vouwwagenzaak. Na alles goed bestudeerd te hebben, hebben we daar direkt besloten om hem te kopen. De levertijd vormde geen enkel probleem, en 12 mei j.l. hebben we, na een keurige uitleg, de vouwwagen meegenomen. Prima geregeld allemaal. Met vriendelijke groet, Ron & Cora Blom

Bijna perfect!

In de loop van vorig jaar hebben we enkele Campooz dealers bezocht. De medewerkers van de Vouwwagenzaak namen als enige de moeite om de Lazy Jack aan ons te demonstreren. Om deze reden hebben we in april dit jaar de Lazy Jack Trekking besteld bij de Vouwwagenzaak. Tijdens de levering in mei namen de medewerkers ruim de tijd om ons het opbouwen en afbreken te instrueren. Daarna was het aan ons. Thuis hebben wij zelf de Lazy Jack opgebouwd. Dat was natuurlijk wel even puzzelen, maar het lukte goed. Een uitzondering: de trekking luifel paste niet op onze Lazy Jack. Het was de luifel van een Fat Freddy. De Vouwwagenzaak stuurde dezelfde dag nog de juiste trekking luifel. Dat was dus een bijna perfecte koop en oplevering, en een perfecte service!

Maatwerk, aandacht en vakmanschap

Erg prettige ervaring. In alle rust een vouwwagen uitgezocht met goede ondersteuning van het vakkundige en ervaren team. Heel prettig.

Top bedrijf waar ze gewoon doen wat ze zeggen!!!

We zijn eerst een paar keer wezen kijken. Dit was helemaal geen probleem. Er is ook geen moment geweest dat men begon te pushen. Uiteindelijk op de Kampeerbeurs in Utrecht hebben we de vouwwagen besteld. Half april hebben we onze nieuwe Alpenkreuzer Campfire ophaald. We werden allereerst super vriendelijk ontvangen en terwijl wij te zaten genieten van een kopje koffie werd ons al even het één en ander uit de doeken gedaan. Daarna kregen we een korte opzetcursus aangeboden zodat we goed voorbereid met onze nieuwe aanwinst op pad kunnen. Super bedankt voor de service tot nu toe.

Heel fijne zaak

We hebben een tweedehands vouwwagen gekocht. Kregen eerlijke informatie hierover. Duidelijke uitleg en instructie gekregen. Betrouwbare zaak!

Positief

Fijn geholpen bij de aankoop van onze vouwwagen. Geen opdringerige verkopers, gewoon fijne mensen.....ze nemen echt de tijd voor je en geven goed advies. Bij de oplevering duidelijke uitleg gekregen over hoe op te bouwen....

Super klant vriendelijk

Ik heb met veelplezier hier onze vouwwagen gekocht goede hulp en zeer klantvriendelijk zou zeker weer terug komen om een nieuwe vouwwagen hier te kopen. Ik raad de vouwwagen zaak echt aan . Marc raaijmakers

Prima service en goed aanbod

Prima geholpen, goed advies. Voortent was niet leverbaar bij het moment van ophalen. Maar dag voor onze meivakantie toch geleverd. Verder geen klachten of negatieve ervaringen. Kortom aan te bevelen.

Goede service en Vriendelijk geholpen

Fijn geholpen en duidelijke uitleg. Zeker aan te raden.

Afspraak exact nagekomen. Echt een bedrijf wat begrijpt waar de klant behoefte aan heeft. Nemen uitgebreid de tijd voor je en hebben geen haast tijdens de aflevering. Al met al een heel prettige ervaring in deze haastige tijd. En heel belangrijk. Hele goede koffie :-)

Prettig bedrijf, heldere uitleg

Wij werden keurig te woord gestaan en we kregen tijd, alle ruimte en advies om alles goed te bekijken. De koffie was ook prima. Tijdens het ophalen was er een klein probleempje, maar werd binnen een paar dagen keurig opgelost.

Een klantvriendelijke, betrokken en warme samenwerking.

In de zomer van 2021 een nieuwe Campooz Lazy Jack besteld, keurig geadviseerd over prijsverhoging vanaf 1 augustus en alles netjes afgehandeld. Met name het contact gedurende de periode tot aan en rondom de aflevering verdient een pluim. Geen vraag is te veel en bij de aflevering wordt er ruime tijd ingepland om samen de vouwwagen stap voor stap door te lopen en uit te klappen. Ook als ervaren kampeerder voelt het heel fijn om op deze manier samen het nieuwe product te ervaren en te bewonderen en het gevoel te hebben als klant echt serieus te worden genomen.

super tevreden over Vouwwagenzaak

wij hebben recent een alpenkreuzer gekocht bij vouwwagenzaak en zijn vanaf het begin heel erg goed geholpen. Alle afspraken zijn nagekomen en medewerkers zijn erg enthousiast en klantvriendelijk. En bij oplevering van de wagen werd alles tot in detail uitgelegd. kortom, ik kan vouwwagenzaak absoluut aanraden.

Erg prettig dat ze uitgebreid de tijd voor de klant nemen om alle voors en tegens van de verschillende types die ze hebben staan met je door te nemen. Verder een duidelijk en eerlijk verhaal bij aankoop en bij aflevering wordt alles nog eens goed doorgenomen (inclusief opzetten hoofdgedeelte).

Prachtige vouwwagen met fijne persoonlijke service

Afgelopen vrijdag onze campooz lazy jack opgehaald bij de vouwwagenzaak. Uitgebreide uitleg gekregen over de vouwwagen. Altijd duidelijke communicatie via de mail. Gewoon een goed gevoel. Hopelijk kunnen we jack snel uitproberen in het echt.

Goede uitleg bij aanschaf van een mooi produkt.

Er werd volop tijd voor genomen bij aanschaf en zeker ook bij aflevering. Goede uitleg gekregen over hoe de vouwwagen op te zetten door het te doen.

Fijn bedrijf waar service hoog staat

Vorige week hebben wij onze nieuw aangeschafte vouwwagen opgehaald bij Vouwwagenzaak in Amersfoort. We kregen alle tijd en aandacht, plus een uitgebreide opzet instructie. Ook de communicatie vooraf ging fijn en er werd snel gereageerd en met je meegedacht. Wij zijn dus heel tevreden en we hebben zin om met de nieuwe vouwwagen op stap te gaan!

Leuke en klantvriendelijke zaak

We zijn goed geïnformeerd over de vouwwagen en bij het ophalen kregen wij duidelijke uitleg. Gezellige zaak met kwaliteit spullen!

Verstand van zaken en flexibel

Vouwwagenzaak heeft verstand van zaken en is eerlijk in de advisering. Tempo 100 keuring kon enkele weken voor levering toch nog last minute ingepland worden. Erg flexibel dus!

Nijverheidsweg-Noord 85

3812 PL Amersfoort