bestellen via het internet en dan je eigen tijdvak kunnen kiezen wanneer je het kan ophalen. ook op de vestiging alles netjes geregeld en supervriendelijk geholpen.
Altijd goed altijd op tijd Lees alleen de extra opmerkingen een keer !!!
Vlees is altijd goed, bestelling plaatsen gaat makkelijk, en ophalen in de poel, top geregeld allemaal. Ga zo door
Wij halen hier regelmatig vlees omdat de kwaliteit gewoon heel goed is en bijna altijd alles is op voorraad.
Altijd erg tevreden over de Maros. Dikke 10.
Altijd lekker vlees, ook de gourmet of bbq compleet zijn ontzettend fijn! en Lekker. Bestellen nu al wat jaren en niet meer anders. Ook fijn dat het bezorgd wordt. Top Zaak.
Prima verzorgd en vooral:LEKKER!!!
Alle gerechten die we besteld hebben waren van perfecte kwaliteit. Eenvoudig te bereiden dus geen uren in de keuken. Een aanrader voor iedereen die van kwaliteit houdt. De bezorging was ook zeer fijn. Erg vriendelijk en verzorgd. Dikke pluim.
prima bediening ; snel en vriendelijk. productkwaliteit zoals gehoopt en verwacht.
Was iets fout gegaan en dat is erg netjes opgelost.
Goede service en uitstekende kwaliteit!
Bestellen via website zeer gemakkelijk, ook afhaalpunt werkt prima. Misschien goed om bij herinneringsmail ook bestelnummer. te vermelden.
Mijn ervaring is zeker heel goed. Het enige wat ik mis bij het vlees is een tijd van bakken en daardoor is het soms lastig hoelang je het bakt. Het is echt ander vlees en zeker lekkerder vinden wij, maar als die tijd erbij zou staan zoals op het vlees uit de winkel zou mij dat zeker helpen.
goede service bij afspraak bestelling klantvriendelijk en prima kwaliteit
Goed en genoeg eten
Lekker vlees, salades, etc Goede bezorgservice Goede hoeveelheid Prijs- kwaliteit is top
Wat een uitkomst; alles voor het gourmetten in 1x in huis. En lekker dat het was!
groot assortiment goede prijs kwaliteit verhouding
Fantastische lekkere porchetta rollade.
Top geregeld kwaliteit zeer goed
Altijd heerlijke producten en met kerst ook weer smullen geweest!
Niets geen klacht alles op tijd geregeld en bezorgd door een vriendelijke bezorger.
Heerlijk vlees voor een lage prijs! En ophalen was super snel gedaan!
X
Het vlees zag er netjes uit mooi verpakt ,het is zaterdag de 23e afgeven en 1e kerst hebben we s'avonds gegourmet maar aan enkele stukjes konden we toch wel proeven dat het lekkerste er af was.maar voor de rest was ik tevreden hoor
Kamperfoeliestraat 85
4461 VM Goes