Gewoon zo doorgaan!!
Bedankt voor je review Marianne!
Lekker vlees en prima service
Dank voor je positieve recensie Ilona! Graag tot een volgende keer!
Ik heb Super makkelijk vlees online besteld, dat ging makkelijk en snel. En het vlees was echt super lekker.
Bedankt voor je positieve reactie Kees!
Dankjewel Gerda! Fijn dat je alles als positief hebt ervaren.
Goed geregeld om het vlees/vis pakket op te halen in de Diazweg tijdens de feestdagen. Parkeren ophalen en wegwezen. Echt top !
Geweldig bedankt voor je recensie Marian!
Bezorging top Heel Vriendelijk Goede service Echt genieten 1 minpuntje de kerriesalade was te zout
Dank voor je kritische oogpunt Anja! We zullen het meenemen!
Vlees erg goed gemarineerd salades erg goed. Dus dit jaar weer bestellen.
Dank voor je recensie & super dat we je dit jaar weer terug gaan zien Erik! Tot dan!
Thuisbezorgd op walcheren. Hoe mooi is dat. Nog beter zou zijn een winkel op walcheren. Tot nu toe alles wat wij gegeten hebben was Top.
Alles top!!
Heerlijk vlees, netjes op de afgesproken tijd thuis bezorgd. Top
Met kerst 2 rollade s gekocht. Super makkelijk en heerlijk vlees volgend jaar weer
Het was lekker, en zag er mooi en verzorgt uit. We hebben ervan genoten!!
Goeie survise makkelijk dat het op tijd gebracht werd.vis was lekker vlees niet allemaal even lekker.hamburgertjes zijn in de kliko terecht gekomen
Het eas weer heerlijk. Appeltjes taart rollade. Alles keurig verpakt. Ik zou bijna vragen of er nog rollades zijn
Toen ik de kalkoen voor kerst op ging halen, stond ik wou even te kijken van hoeveel werk er in zo'n drukke aangelegenheid zit! Netjes werd ik naar de parkeerplaats gewezen, er stonden jongens klaar met glühwein en warme chocolademelk, alles in kerstsferen. Supergoed geregeld, De kalkoen was heerlijk, dat is ook niet onbelangrijk! Iedereen heeft genoten.
Top!!!
Lekker vlees en heerlijke bijproducten, vriendelijke en behulpzame medewerkers.
Al vele jaren vaste klant
Goed geregeld
Keurig verpakt
Wat een heerlijk vlees hebben jullie en een super kwaliteit en ook een nog voor een super voordelige prijs!!! Ook het bezorgen is perfect. Alleen maar lof
De bestelling en het tijdslot perfect
Goed georganiseerd en het eten was heerlijk!
Het was goed geregeld? Ik kon de hapjes in een makkelijke schaal zo ophalen. Een multipan heb ik zelf en deze schaal pastte er goed in. Het vlees was goed en veel variatie.
Kamperfoeliestraat 85
4461 VM Goes