Goed geholpen en uitleg gehad eerste keer bij de mondhygieniste.
Goede en moderne tandarts , vakkundig geholpen en altijd goede informatie over wat er gaat gebeuren. Dikke 10 !
Kreeg keurig een afspraakherinnering en het coronaprotocol. Werd op tijd geholpen door de tandarts en ben vakkundig en vriendelijk behandeld .
Behandeling mondhygiëne door de mondhygiënisch was heel plezierig en deskundig
Zoals altijd zeer tevreden
Vriendelijke ontvangst, geen wachttijd
Tandartsbezoek is niet mijn favourite bezigheid, maar hier heerst altijd rust en wordt de tijd genomen voor uitleg en word je op je gemak gesteld.
Deskundige tandarts, vriendelijk, goede uitleg. Fijne praktijk.
Zeer prettig behandeld door professionele tandarts.
Met veel aandacht en deskundigheid behandeld.
Goede, secure en klantvriendelijke benadering en behandeling. Sven Dijkgraaf is een zeer deskundige en vriendelijke tandarts met een evenzeer deskundige en vriendelijke assistente Mirjam. Voel me altijd op mijn gemak als ik word behandeld. Ik vind wel jammer dat de oude wachtruimte is verdwenen. Had meer warmte en comfort.
Prima, kort, krachtig
Mijn ervaring met dental Care Maliebaan was goed
Al vele jaren tot volle tevredenheid bij cliënt bij tandarts Dijkgraaf; nu onder behandeling van mondhygiëniste De Smedt die zeer zorgvuldig en prettig te werk gaat.
Mijn ervaring is uitstekend maar deze enquête is heel veel te lang. Irritant!
De mondhygienist was nieuw voor mij en in tegenstelling tot de vorige keer voelde mijn mond niet fris aan, over de tandarts ben ik tevreden al moet ik zeggen dat ik het jammer vind dat de behandeling niet( +_20 minuten ) niet in 1 keer afgemaakt is. Hierdoor maak ik extra kosten die mijns inziens niet nodig zijn.
Geen details. Het is altijd goed en nog gezellig ook.
Fijne tandarts.. mag nog met pensioen
Al heel wat jaren vertrouw ik (een 1e klas angsthaas) Sven Dijkgraaf het noodzakelijke onderhoud aan mijn gebit toe. Samen met zijn assistente is er altijd een deskundig advies en een vriendelijk woord. Er wordt goed uitgelegd wat er gaat gebeuren en ik ben in de ruim 30 jaar dat ik patiënt ben nog nooit ontevreden naar huis gegaan.
vanaf het maken van een afspraak tot en met de behandeling voel je je als patiënt in goede handen.
Halfjaarlijkse controle.
Ik ken mijn tandarts vanaf mijn 4e levensjaar. Where ever she goes, i go.
Het feit dat de praktijk van Sven is opgegaan in een grotere professionele organisatie leidt tot een wat andere vorm van (afspraak-makende) contacten dan in het verleden, maar is nog steeds relatief persoonlijk en efficient
Maliebaan 63
3581CE Utrecht