Een prima tandartsenpraktijk, prettige contact met de receptie en de praktijkmedewerkers.

Sinds vorig jaar is de praktijk van Paul te Have overgegaan naar de tandartsenpraktijk Nieuwe gracht. De contacten met de receptionisten zijn goed, duidelijk en geven geen problemen. Met de tandarts zelf heb ik slechts 2 x een ervaring gehad. Opvallend was t.a.v. de vorige tandarts, dat er nu veel foto's worden gemaakt. De tandarts blijkt binnenkort te vertrekken. Ik hoop op een goede opvolger.

• de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden N.v.t.
  • het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling N.v.t.
  • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
  • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en) N.v.t.
  • Bent u bij uw laatste bezoek binnen 15 minuten na de afgesproken tijd behandeld? ja
  • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Ja
  • Door welke zorgverlener bent u onderzocht of behandeld? (als dit er meer zijn geweest, klikt u dan de zorgverlener aan die u als laatste heeft onderzocht of behandeld) tandarts
  • Had u na de behandeling complicaties, of meer pijn dan waarop u (eventueel) door de zorgverlener was voorbereid? Nee

Weinig klantgericht

Helaas heb ik bij deze praktijk geen goede ervaring gehad. Voor een geannuleerde afspraak, die meer dan 24 uur van tevoren maar minder dan 48 uur werd geannuleerd, moest ik alsnog betalen. (dit i.v.m. een tussenliggend weekend) De meeste praktijken hanteren een annuleringstermijn van 24 uur, zeker bij routinematige controles. Op de website of in de algemene voorwaarden wordt ook geen annuleringstermijn vermeld. De eerdere behandeling door de mondhygiënist was eveneens niet naar verwachting: geen diepgaande schoonmaak of opfrisbeurt, maar oppervlakkig werk en standaard tips. Sinds mijn overstap ben ik eigenlijk ontevreden en zal ik overstappen naar een andere praktijk. Het ontbreken van duidelijke informatie en coulancebeleid voelt voor mij als klant onvriendelijk.

• de termijn voor het maken van een afspraak N.v.t.
  • hoe u te woord bent gestaan aan de telefoon/balie N.v.t.
  • de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn N.v.t.
  • de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.) N.v.t.
  • de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort, behandelstoel etc.) N.v.t.
  • de persoonlijke hygiëne (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.) N.v.t.
  • de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht voor u) N.v.t.
  • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen N.v.t.
  • de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden N.v.t.
  • de informatie die u kreeg over de kosten van de behandeling (vanaf € 250,- is de zorgverlener hiertoe verplicht) N.v.t.
  • de zorgvuldigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan N.v.t.
  • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan N.v.t.
  • Bent u bij uw laatste bezoek binnen 15 minuten na de afgesproken tijd behandeld? N.v.t.
  • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? N.v.t.
  • Door welke zorgverlener bent u onderzocht of behandeld? (als dit er meer zijn geweest, klikt u dan de zorgverlener aan die u als laatste heeft onderzocht of behandeld) N.v.t.
  • Had u na de behandeling complicaties, of meer pijn dan waarop u (eventueel) door de zorgverlener was voorbereid? N.v.t.
  • Bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling? N.v.t.

vakmensen

vriendelijke toegankelijke mensen met verstand van hun vak

• het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
  • Door welke zorgverlener bent u onderzocht of behandeld? (als dit er meer zijn geweest, klikt u dan de zorgverlener aan die u als laatste heeft onderzocht of behandeld) mondhygienist
  • Bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling? Ja

Ik heb een redelijke angst voor de tandarts, maar ik word door de tandarts en zijn assistente prima op mijn gemak gesteld en geholpen. Behandeling wordt rustig en zeer zorgvuldig uitgevoerd.

• Bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling? Ja

Nogal dramatisch, eerlijk gezegd niet te doen!

Ik heb sinds mijn 12e geen gaatjes meer gehad, ik ben nu 57. In juli dit jaar breekt een klein stukje vulling van een linker onderkies af, die is een jaar of 11 geleden gezet tegen een almagaam vulling die er al meer dan 40 jaar in zit. De hele vulling wordt vervangen. 6 weken later breekt een hoekje af van de volgende kies, rechts boven De vulling, die er al meer dan 40 jaar in zit wordt volledig vervangen en heel hoog aangelegd. Tandarts zegt dat het wel even wennen zal zijn. Voor deze laatste vulling moet ik 4 of 5 keer terugkomen om te laten verlagen. De laatste keer wordt de vulling weer verlaagd, maar dit keer besluit de tandarts ook maar een stuk van een gezonde premolaar linksboven af te halen, zonder overleg of toestemming. Ze zegt dat ze de premolaar gepolijst heeft, als ik vraag wat ze gedaan heeft. Inmiddels 3 weken later heb ik dagelijks pijn, voelt het alsof er een gat zit in mijn premolaar en kan ik met het koude weer nu niet buiten zijn. Ik ben archeoloog, mijn werk is buiten en mijn hobby, de tuin is buiten! Ik weet niet meer wat ik moet doen, ik heb pijn en grote spijt dat ik ben terug gegaan.

• de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden N.v.t.
  • de zorgvuldigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan N.v.t.
  • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan N.v.t.
  • Had u na de behandeling complicaties, of meer pijn dan waarop u (eventueel) door de zorgverlener was voorbereid? Ja
  • Bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling? Nee

Top kwaliteit en klantvriendelijkheid

Ik ben al 38 jaar klant bij deze tandarts en diverse mondhygiënistes. De tandarts heeft mijn gebit GERED eind jaren 80. Tandvlees was teruggetrokken. Daarna ook kronen gezet. Ik ben ook zeer tevreden over mijn laatste mondhygiëniste. Zij werkt zeer nauwkeurig, is pro-actief, geeft goede tips en is klantvriendelijk.

Fijne Medewerkers

Men is erg meegaand met de patiënten en tijdens behandeling veel feedback. Goede adviezen. In een woord, “ betrokken vakmensen”

x

x

• Bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling? Ja

Zeer blij met de Tandarts praktijk

Ik kwam voor een second opinion en ben ik klant geworden, zeer tevreden!

Ervaring is goed.

de kwaliteit is goed enk ik. ik heb nu al weer 3 keer dezelfde tandarts gehad. Ik ben benieuwd hoe lang deze blijft.

• de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
  • Bent u bij uw laatste bezoek binnen 15 minuten na de afgesproken tijd behandeld? nee en uitloop werd niet vermeld

Alles prima, geen klachten

Gewoon een goede praktijk, waar ik een halfjaarlijkse controle heb en in noodgevallen in korte tijd terecht kan.

Fijne praktijk

Ik ben al heel lang klant bij tandarts Boehmer en ben altijd tevreden geweest.

• Bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling? Ja

Normale correcte afwikkeling inzake afspraak en behandeling.

De klassieke achtergrondmuziek in de behandelruimte doet weldadig aan. De behandeling was dankzij de ervaring en deskundigheid van de behandelende tandarts voor mij een vertrouwd gebeuren. Zijn gevoel voor humor maakte mijn positieve gevoel tijdens de behandeling compleet.

Zeer goed.

Goed teamwork tussen Arts en assistente. Helemaal gerust gesteld van te voren en voldeed aan de verwachting. Mijns inziens zeer professioneel en zorgvuldig mijn kies gered. Zeer blij en complimenten.

• Bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling? Ja

aandachtig zorgvuldig en doelgericht (zoals altijd)

vervangen van 2 vullingen in overleg zonder verdoving, die ook niet nodig bleek. Pijnloze verwijdering en vervanging. Met behulp van veel op het oog de modernste hulpmiddelen. Geweldige tandarts en assistente!

gewoon goed

gewoon goed

Gezellig en professioneel

Helemaal prima!

• de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
  • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Nee
  • Bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling? Ja

Zeer vriendelijk ontvangen en goed behandeld

goed bevallen

ging goed en hoefde niet lang te wachten .ze waren wel vriendelijk

• de termijn voor het maken van een afspraak N.v.t.

Adekwaat en vriendelijk.

Idem.

• Bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling? Ja

Prettige en kundige werknemers op een mooie locatie

Onlangs heb ik een fijne en kundige intake gehad bij deze tandartspraktijk en ben daarna goed en prettig door de mondhygieniste geholpen.

• Bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling? Ja

UItstekende tandarts, goede behandelingen, weinig pijn en napijn gehad Tip: in de onderstaande vragen staat mijn tandarts er niet bij

• Bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling? Ja

Noodzakelijke behandeling omdat de kroon tijdens flossen eruit viel

De controle afspraak stond al bij de tandarts gepland. Het herstel was noodzakelijk, omdat de kroon een week eerder tijdens flossen eruit viel. De behandeling is gelukt. De controle afspraak bij de tandarts is daarmee komen te vervallen, maar zal later worden gedaan.

• het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
  • Bent u bij uw laatste bezoek binnen 15 minuten na de afgesproken tijd behandeld? nee maar uitloop werd vermeld
  • Bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling? Ja

Kan in één woord : prima

• Bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling? Ja

Vriendelijke benadering. Overleg over al dan niet gewenste behandeling op initiatief van de tandarts. Dus niet nodeloos behandelen.

• de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
  • Bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling? N.v.t.