Geweldig dat er nu ook geboord wordt met een opvangdoekje in je mond zodat het koelwater van de boor niet direct achterin je keel verdwijnt.
Vriendelijke behandeling
Verder geen commentaar, uitsteken moet genoeg zijn, toch
betrouwbaar
Op tijd aan de beurt. Vriendelijk en deskundige mensen! Goede adviezen.
Prettige sfeer. Deskundig personeel. Meedenkend
Prettig en vertrouwd.
Positief
Vriendelijk ontvangen in praktijk. Alles goed en zorgvuldig uitgelegd.
Op tijd, kundig, houdt rekening met mijn wensen
Dit was de eerste behandeling met de nieuwe tandarts die Paul heeft vervangen, deze was 45 jaar mijn vaste tandarts. Deze nieuwe tandarts volgens mij heet hij marinus, heeft mij goed geholpen.
Ik werd prettig ontvangen en goed geholpen.
Fijne mondhygiëniste altijd vriendelijk
Ben nu een half jaar bij deze praktijk, omdat mijn oude tandarts het belangrijker vond om een plasticzeiltje in mijn mond te doen ipv een propje van watten. Nu na enkele behandelingen incl. het trekken van een verstandkies weet ik dat ik in goede handen ben.
de naam van de tandarts die mij als laatste behandelde staat niet in het lijstje! Het is de opvolger van Paul ten Have. Ik was zeer tevreden over hem. De termijn voor het maken van een afspraak bij de monhygieniste duurt lang. Afspraak bij de tandarts ging snel.
zeer bekwaam en vertrouwd
Altijd goed geholpen, prima uitleg en vriendelijke benadering
Door een verhuizing ben ik bij deze tandarts terecht gekomen. Helaas verplichtte zij mij tot het nemen van een intake consult (zoals ook bij sommige andere tandartspraktijken). Maar omdat ik goed behandeld ben, bij mijn vorige tandarts, was een intake consult weggegooid geld. De behandeling waarvoor ik kwam, is goed uitgevoerd.
Fijne praktijk! De muziek in de behandelkamer though... ;)
Prettig, zorgvuldig en deskundig behandeld
zie hierboven.
Fijne praktijk en ben zeer tevreden over mijn mondhygiëniste
Nieuwegracht 79
3512 LH Utrecht