Ik kon, nadat mij melde met kiespijn, binnen enkele uren terecht. Dezelfde dag nog werd de 1e fase van de wortelkanaalbehandeling uitgevoerd. Er werd zeer goed op gelet en gecheckt dat de verdoving adequaat was. De 2e fase werd een week later uitgevoerd. Ook dit verliep erg klantvriendelijk. Opvallend was de goede kwaliteitscontrole van het resultaat. Geen wassen neus maar een gedegen check o.b.v foto's. Ik heb weinig napijn gehad. Samengevat - zeer snelle adequate behandeling. - vriendelijke, vakbekwame behandelaars - uitstekend resultaat Ik ben erg tevreden
Ik word op tijd geholpen door vriendelijke en vakkundige medewerkers. Er wordt niet gekozen voor nog niet-noodzakelijke ingrepen.
Goede praktijk en Tandarts
Het is een bijzondere mooie praktijk. Personeel is vriendelijk. Tandarts is een gezellig kundige tandarts. Alles gaat volgens afspraak en het is goed geregeld.
Prima geholpen. Op de praktijk zijn de mensen die er werken altijd vriendelijk en aanspreekbaar.
Fijne praktijk.
Een nadeel van deze praktijk is dat ze telefonisch slecht bereikbaar zijn op voor mij uitkomende tijden. Hierdoor duurt het vaak even voordat ik ze te pakken kan krijgen. De zorg die ze in de praktijk leveren is tot nu toe prima.
Kundig - vriendelijk - communicatief.
Werd erg op me gemak gesteld en neemt niet me anhst weg voor de tandarts maar ga nu niet met zenuwen er mee naar toe
Voor de halfjaarlijkse controle beurt geweest. Was die ochtend een stukje vulling los geflost. Direct gerepareerd en aansluitend tandsteen verwijderd. In 18 minuten klaar.
Goede tandartspraktijk. Alles in 1 keer goed.
Geen wachttijden, schoon, kundig, vriendelijk
Fijn en en professioneel
Ik ben vriendelijke behandeld, heeft het goed schoongemaakt. Verder was alles goed.
Zie boven
Kom hier al jaren. Wordt altijd goed geholpen zowel voor controle/preventie als behandeling.
Mijn tandarts al vanaf ????? een hele tijd al.
Contact met de praktijk verloopt prettig. Afspraken kunnen binnen zeer redelijke termijn worden gemaakt. De tandarts is kundig en voert iedere behandeling pas uit na overleg met mij.
Goed contact, vriendelijke mensen
Prettig, aardige vakkundige mensen.
Ik wist wat me te wachten stond en het is geheel volgens die verwachting gegaan. Geen onaangename verrassingen, ook niet met de rekening.
prima zorgverleners
Een uitstekende inspectie van het gebit in het kader van de halfjaarlijkse controle.
Van Het Hoffstraat 6-8
3863 AX Nijkerk
Marodent Centrum voor Tandheelkunde biedt u vele mogelijkheden. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor mondhygiëne, orthodontische behandeling (beugels), implantaten (zowel ten behoeve van protheses als kroon- en brugwerk), bleekbehandelingen en esthetische tandheelkunde.