Kon dezelfde dag nog terecht voor mijn pijnklachten. Trof een buitengewoon aardige tandarts.
Plotselinge, zeer adequaat de plotselinge pijnklacht verholpen, niets dab lof. Agaath
De Kliniek is vriendelijk. Ze zijn klantgericht en kundig. Ondanks de afstand voor mij, blijf ik toch komen.
Team is vriendelijk, behulpzaam.
De afspraken die ik maak gaan altijd prima. Behandelingen met de mondhygieste gaan goed.
Ik kom al jaren bij deze kliniek, en heb het altijd goed gevonden en vind dat nog steeds.
Wordt altijd heel fijn behandeld en de mensen die er werken zijn erg lief en zorgzaam!
Fantastische zorg en aandacht voor angst patiënten
Goede behandeling. Persoonlijk contact. Duidelijke uitleg betreft behandeling.
Vriendelijk, geduldig. Geeft goed uitleg hoe of wat,
Goede behandeling en vriendelijk.
Zonder stress de behandeling ondergaan
Top tandarts doen hun werk uitstekend alles er op en er aan
Alles word rustig en duidelijk uitgelegt. Voel me heel bij deze tandarts. lopez fernandes
Goed, weinig wachttijd voorafspraak
gewoon goed
Eva is een topper, ze stelt je op je gemak en is terwijl ze bezig is, lekker aan het kletsen.
Goedemorgen hulp en prettig in omgang
Voelt altijd als meer dan iets rustgevend , dan als ongerustheid of tegenzin. Dames die mij behandelden doen het prima. Men is ook veel meer transparant dan vroeger dat ik kind was. Dat is fijn !
Blijkbaar is er een andere eigenaar gekomen wat zeker positief heeft uitgepakt, nieuwe frisse aardige en vooral kundige mensen. Ik ben er blij mee, supergoed geholpen en behandeld. Thnks
Kan altijd meteen terecht, zorgvuldige begeleiding
Tijd en aandacht voor mijn complexe gebit.
Hangt een leuk sfeer in de praktijk en alle afdelingen zijn goed op elkaar afgestemd.
Prettig
Koningin Wilhelminakade 221