Ik ben altijd heel goed behandeld.
Zo ontzettend betrokken bij de patiënt Super
We zijn erg tevreden. Super vrolijk personeel. Afspraken maken is makkelijk. We zijn altijd goed geholpen. Kleine minpunt dat tandarts heeft weining tijd voor de patiënten.
Geen lange wachtlijst en zeer goede bekwame tandarts
Ben tevreden met de artsen en artiestensen
Goeie behandeling
Kordate acties
Zelfs met spoed gelijk afspraak kunnen maken en wordt dan ook zeer snel geholpen. Iedereen is heel vriendelijk en er wordt goed advies gegeven.
Zie vorige vraag
Voldoende tijd en uitleg over de behandeling
even een opmerking ik wil graag ook mijn te vredenheid uit spreken over tyrna !!!
Leuke rustige tandarts die alle tijd neemt en ook naar jou als patiënt luisterd.
top
Altijd zeer goed
Expertise, ontwikkelingslanden gericht, klantvriendelijk, transparant, congruent t.a.v. diagnose, noodzakelijke behandeling, de kosten ervan. Risico inventarisatie/andere oplossings alternatieven.
Handig afspraak maken via website, op tijd aan de beurt. Bij pijn wordt snel ruimte in de agenda gemaakt.
Ik ben erg tevreden met de behandeling.De vriendelijke mensen bij de receptie. Jammer dat ik als 86 jarige die steeds slechter gaat lopen in de toekomst de trap niet meer op kan. Er is geen lift aanwezig dus er komt een tijd dat ik de behandeling bij jullie moet stoppen.
Zelf vriendelijk ook voor mij die een grote tandarts heeft.
Ik word er altijd beleeft geholpen
Voor iemand die bang is voor de tandarts voel ik me toch op mijn gemak.
Gebeld voor een afspraak voor een behandeling na schade aan een voortand. Die afspraak was al heel snel mogelijk en werd keurig en snel uitgevoerd.
Uitstekende service door aardige mensen, zowel achter de balie als in de behandelruimtes.
Houd rekening met mijn operatie in mijn mond
Koningin Wilhelminakade 221
1975 GL IJmuiden