Prima tandarts. Goede behandeling en mooi resultaat. Eenvoudig afspraken plannen op korte termijn. En bijzonder vriendelijk allemaal.
Duidelijke omschrijving van de behandeling en prettige bejegening
Goede ervaring, luisteren naar je, en esthetisch voldoen ze aan jou wensen! Ik voel mij erg op mijn gemak bij kliniek Noordzee!
Zeer tevreden met onze nieuwe tandarts. Naam weet ik niet meer. Naam in gevuld van lisette van Dijk maar weet niet of dit de goede naam is.
Heel menselijke benadering
zeer goed
Alles jaren perfekt verlopend. Onmiddelijke aanpassingen uitgevoerd wordend !!!
Everything is perfect
Mondhygenisten zijn vaak vriendelijk en professioneel. Voor de rest is de kliniek onpersoonlijk en bij vlagen onvriendelijk, in het bijzonder 1 dame achter de balie. De tandartsen zijn gehaast, in feite doen de assistenten het werk.
Vriendelijke medewerkers en deskundige behandeling. Zeer tevreden.
Ik ben prima geholpen, duidelijke afspraak en ze luisteren naar mij wat ik wil en, niet wil. Prettige omgaand met patiënt ..
Het is wel jammer dat er veel verloop is met tandartsen en mondhygiënisten
Super, aardig, goed verzorgd
Alles goed geregeld.
prima en vriendelijk geholpen
Ik wordt altijd prettig en goed geholpen. Ik ben zeer tevreden over mijn tandarts Lisette en haar assistenten en mondhygieniste. Een bezoek aan de tandarts wordt een stuk fijner gemaakt zo.
Prettige sfeer. Snel geholpen en duidelijke uitleg bij vragen.
Heb niet zoveel ervaren was alleen geweest voor een intake Ik moet een afspraak krijgen voor mond hygiene.
Ik kom al een groot aantal jaren bij Noordzeekliniek, het enige wat ik jammer vind is het verloop van het aantal tandar
Ik vind de receptie achter uit gegaan. Ze luistert niet naar de wensen van de klant
Deskundige hulp, betrokken personeel
Meerdere malen aan de lijn gehad. Elke keer ben ik ontevreden geweest over haar service / behulpzaamheid en antwoorden die ik van haar krijg.
Koningin Wilhelminakade 221
1975 GL IJmuiden