Ik ben er zeer goed geholpen
Gastvrij, punctueel
Vriendelijk, behulpzaam personeel. Maken tijd voor je en denken mee bij "problemen". Helaas wel vrijwel altijd een lange uitloop die niet gemeld wordt.
Wortelkanaalbehandeling ondergaan. Heel goed gedaan bijna zonder pijn
Als nieuwe patiënt, kon toevallig binnen een uur terecht omdat er een uitvaller was. Tandarts heeft duidelijk uitgelegd wat er moest gaan gebeuren. Aan de balie was direct bekend waarvoor ik een nieuwe afspraak moest maken en deze werd ook direct doorgemaild om in mijn agenda te importeren. Ik kon snel terecht voor de 1ste behandeling. Volgens planning op tijd binnen geroepen. De behandeling zelf viel me reuze mee, al wel met verdoving maar mijn ene kies was snel weer nieuw en de andere eruit zonder ik het in de gaten had. Goed gedaan Louk!!
Uitstekende professionele behandeling en vriendelijke zorg
Werd op mijn gemak gesteld
Goede behandelingen
GOED
X
Hij neemt de tijd voor je. Luisterd naar je. Baal wel van de vele tandartsen die ik bij dit praktijk al heb gehad. Deze tandarts is fijn. Helaas gaat hij naar Dongen maar dan ga ik graag mee met hem, waar hij hopelijk wel blijft.
Ik was samen met mijn kids. En die kregen genoeg ruimte voor vragen. Vriendelijk en geduldig
Het personeel is vriendelijk en ik werd goed geholpen.
?
Je bent hier een nummer, geen interactie
Het was de halfjaarlijkse controle, werd naar alle tevredenheid uitgevoerd.
Ik ben geen held bij de tandarts maar hier wordt rekening mee gehouden. Vriendelijke assistenten. Relaxed en persoonlijk. Nemen de tijd voor je. Mooie praktijk.
Mee denkend en erg vriendelijk
Periodes gehad van wachttijd meer dan een uur. Dit kan echt niet. Moet ik nu langer wachten, dan ga ik weg en maak een nieuwe afspraak.
Goed overleg kan je hier hebben.
3 jaar niet bij de tandarts geweest nu toch maar ingeschreven. Ondanks dat t niet graag naar de tandarts ga is deze praktijk wel aan te raden Gemoedelijke sfeer kundige tandartsen en heel flexibel met afspraken. Super leuke assistentes ook Alleen staat mijn tandarts verder bij de vragen niet in t rijtje koen
Kundig en vriendelijk geholpen door deze specialisten. Ik ben erg tevreden na mijn overstap naar deze praktijk.
aardige tandarts
Raadhuisplein 48