Prima snel en correct
Ik word altijd goed en fijn geholpen.
Ik ben jaren heel bang geweest voor de tandarts maar sinds ik in deze praktijk kom bij zowel de tandarts als mondhygieniste is dit een stuk minder. Er wordt rekening gehouden met de angst en ze proberen die te verminderen
Ik ben heel blij met de resultaten van mijn ‘onzichtbare’ beugel. Na lang twijfelen nu al, alle moeite waard. Ik heb er nu al heel veel plezier van en minimaal last van gehad. Tandarts Colijn een erg prettige, bekwame rustige professionele tandarts. Ze legde duidelijk uit wat te verwachten en haar doortastendheid wekte vertrouwen op. Ik kan haar zeker aanraden.
20 jaar geleden bang voor de tandarts nu met plezier niet echt maar toch 95 % beter
ga met positieve instelling naar de tandarts
⭐⭐⭐⭐⭐ Iedere afspraak bij is een fijne ervaring. Heel het team is uiterst professioneel, vriendelijk en nemen echt de tijd om alles goed uit te leggen. De praktijk is modern en schoon, en ik voel me altijd op mijn gemak. Zelfs bij behandelingen waar ik tegenop zie, stellen ze me gerust en verloopt alles pijnloos. Absoluut een aanrader!
prima ervaring. korte wachttijd (tov ziekenhuis) en vlotte, kundige behandeling door vriendelijke mensen. wat wil je nog meer?
Noortje is een prettige medewerkster als mondhygieniste en legt ook uit wat ze gaat doen. Ik vind dat erg prettig. Ga zo door!
Ik had veel vragen die zich in de tijd hadden opgestapeld. In alle rust is alles met me doorgesproken en ik voelde me op mijn gemak
Prima adres voor het onderhoud aan uw gebit!
Privacy aandachtspunt.
Word heel goed behandeld.
Heel tevreden
Zie boven
De tandarts bezoek ik hier al jaren. Nu ben ik ook overgestapt voor de mondhygienist. Alles bij 1 praktijk, handig. Eerste behandeling door Noortje. Meteen vertrouwen in de deskundigheid. Een uitgebreide en zorgvuldige behandeling gekregen, vakkundig en eigentijds, prima ervaring.
Deskundig en fijne sfeer
Fijn praktijk, makkelijk bereikbaar, goede sfeer en fijne medewerkers
Afspraken, communicatie en uitvoering hoogst professioneel en kundig
Ontvangst/belangstellend/vriendelijk
Vriendelijk, duidelijk en prettig
Doordat ze gezellig en kundig zijn, voel ik me op mijn gemak. Wil geen andere tandarts. Ook voor mijn kinderen met ontwikkelingsachterstand en de ander hooggevoelig is zijn ze ook super goed! Er wordt gezegt wat er gedaan wordt, er wordt mee gedacht en werken efficiënt om toch al preventief aan een extra tand te werken. Wel even zonder verdoving, maar vooruit daardoor pakken ze wel gelijk goed door. Niet aarzelen maar doen.