Ik ben nu 23 jaar ( patiënt /klant ) in deze praktijk nog steeds gelukkig dezelfde tandarts Paul van Mierlo …..paar keer nu 3 e mondhygieniste in al die jaren en ben daarover zeer tevreden …
Deskundigheid
Marieke is een fijne geduldige mondhygiëniste, ze geeft goede uitleg en advies zodat ik mijn mond gezond kan houden. Ik blijf altijd gespannen en daar is begrip
Bijzonder aanbevelingswaardig centrum!
Erg rustige man met veel geduld en begrip voor patiënt.
Ok
Als angstig patiënt goed- en met geduld geholpen.
Zie boven
Vriendelijk en vakkundig personeel!
Eindelijk een tandarts gevonden waar ik vertrouwen in heb. Ongedwongen sfeer, lieve mensen, goede uitleg en zeker niet onbelangrijk, geen centje pijn!
Er wordt goed en helder gecommuniceerd, behandeling en resultaat ( Implantaat ) is goed. Ben erg tevreden. No Nonsense mentaliteit spreekt mij aan.
Om 8 uur gebeld met gruwelijke kiespijn om 9 uur was ik al geholpen zeer tevreden!!
Vriendelijk, meelevend en kundig
Hartstikke tevreden!
Altijd een gezellige en deskundige ontvangst.
Heb al meerdere vullingen laten vervangen bij div tandartsen maar deze tandarts en assistente waren niet op elkaar afgestemd. Ivm t vervangen van een vulling werd er zoveel in mijn mond ge”propt” dat ik er van moest kokhalzen. Heb dit nog nooit meegemaakt. Bijzondere ervaring was t
Beste mevrouw Coenraad, Hartelijk dank voor uw reactie. Vervelend dat u de behandeling zo ervaren hebt. Zoals ik u had verteld is het behandelen van een verstandskies in de onderkaak een lastige plek vooral omdat u ook veel speeksel hebt. Om het goed droog te houden, wat nodig is voor het maken van een goede vulling, maken wij gebruik van wattenrollen en speekselafzuiger. We kunnen ons voorstellen dat het voor u heel vervelend is en last hebt van een kokhals reflex. We hopen dat het de volgende keer weer op een prettige manier verloopt. Met vriendelijke groet, Koen van Loo
Altijd vriendelijk, luisteren naar je wensen, alles in goed overleg, altijd tevreden over de behandelingen en altijd mooi resultaat.
prima geholpen
alles netjes en top geregeld. Klinkt raar maar een aanrader.....
Deskundig
Bij Tandheelkundig Centrum Oisterwijk heb ik goede ervaringen waar ik sinds Oktober 2021 klant ben. Er is geluisterd naar bij wensen en deskundig advies gegeven met goed uitleg zodat ik het kon begrijpen als het niet paste bij mijn wensen. De wacht tijden zijn kort, behandeling snel & zorgvuldig met minimale pijn. Mijn tandarts angst is hierbij ver verdwenen.
Zie hierboven
Ben zeer snel geholpen en corekt uit gevoerd
Ik ben zeer tevreden over de behandelende tandarts en mondhygiëniste
Controle en herstel kapotte vulling in een behandeling (en dus niet een nieuwe afspraak voor de behandeling nodig). Vriendelijke ontvangst bij de receptie. Vakkundige aanpak door tandarts en assistente. Verdoving gezet zonder dit te voelen. Verdere behandeling pijnloos. Van tevoren goed uitgelegd wat er ging gebeuren. Vervolgcontrole direct door tandarts gepland. Na afloop geen last meer gehad van ingreep.