Vriendelijk en professioneel. Ze stellen je op je gemak!
Zowel de organisatie als de behandelkamers zijn rommelig. Onze dochter gaat hier naar de orthodontist. Wij hebben er weinig vertrouwen in. Voor tandarts gaan we gelukkig naar Udenhout, daar is het veel beter
Wat vervelend om te horen dat u niet tevreden bent. Wij doen er alles aan om onze patiënten tevreden te houden en nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om te bespreken hoe we dit voor u kunnen oplossen. Met vriendelijke groet namens het team
Op dezelfde dag dat ik belde (nood)hulp gekregen en probleem opgelost. Prettige behandeling en uitleg.
Bij de controle (bij Van Mierlo) heb ik aangegeven dat ik een probleem had met een kies. En dat dit al langer speelt. Daar is in mijn beleving niet adequaat op gereageerd. Ik ben direct na controle drie weken naar Japan geweest en daar speelde de kies onverminderd op. Er ontstond een abces en bij terugkomst was een wortelkanaalbehandeling nodig. Die is op zich kundig uitgevoerd. Maar ik heb moeite met de in mijn ogen wat minder alerte controle. Het leverde mij een Japanreis op met een aanhoudend probleem met mijn kies. Dat is een mindere ervaring. Ik ben daarna door een andere tandarts dan mijn eigen behandeld. (Koen van Loo). Dat heb ik ervaren als een goed iets van de praktijk. Er wordt in een team gewerkt. Hierdoor kon ik snel terecht. Verder ervaar ik de praktijk als goed.
Dankjewel voor uw feedback
Een tandartsbezoek dáár is eigenlijk altijd gewoon relaxed. Een top duo (assistente en tandarts) super ingespeeld op elkaar, de behandeling lijkt gewoon haast vanzelf te gaan, en ik ben áltijd heel tevreden over het werk/ resultaat. Nooit ‘naweeën’/ klachten nadien. Blij mee!!
Dankjewel Tom voor je leuke reactie, fijn om te horen.
voel me prettig, gehoord en op mijn gemak
Ben naar jullie overgestapt om niet steeds te hoeven veranderen van tandarts. Niemand kan er iets aan doen. Maar veel wisselingen bij jullie. Stond bij iemand ingeschreven die onbekend was. Na mijn telefoontje is dat goed opgelost.
Met alle aandacht, geen minuut uit het oog verloren, zeer zorgzaam. Op mijn leeftijd nog een ingrijpende behandeling ondergaan viel niet mee, maar door de begripvolle en zeer zorgzame aandacht van Koen en Amber ben ik er toch doorheen gekomen. Alle lof voor jullie zorg.
Dank u wel voor uw feedback en geef het door aan Koen en Amber. Fijn om te horen dat u zo goed behandeld bent. We zijn op de hoogte dat de toegankelijkheid van het pand niet optimaal is en we zijn druk bezig om deze te verbeteren.
Tandarts Bonn van Tandheelkundig Centrum Oisterwijk is een hele fijne tandarts. No-nonse en erg kundig. Heel prettig voor iemand die absoluut niet graag naar de tandarts gaat :)
Fijne mensen, niet lang wachten en de nieuwste behandelingen.
Prima & deskundig geholpen
Goed georgansieerd, vriendelijk, makkelijk om afspraak te maken, snel geholpen. Fijne praktijk!
Super snelle deskundige hulp.
Altijd goede behandeling.
Prettig team medewerkers. Je voelt je als patiënt serieus genomen.
Fantastisch
Afspraak altijd netjes op tijd .Vriendelijk en betrokken.
Ik ben heel bang maar word altijd heel fijn geholpen
Ik heb goede ervaringen met mijn tandarts en ben er ook zeer tevreden over
Prima tandarts en erg lief ook voor kinderen, zijn ze geduldig mee. Tandsteen verwijderen moest ik zelf voor vragen om dit te doen. Nog geen ervaring met complexe behandelingen.
Goede ervaring
Dank u wel voor uw feedback en leuk om te lezen.
Fijne omgeving met vriendelijk personeel
Leuk om te lezen, bedankt voor uw beoordeling.
Mijn zoontje van 7 moest een behandeling waarbij ze een nepkiesje moesten plaatsten tussen 2 kiesjes Eerst werd op zijn nageltje precies gedaan wat er in zijn mondje zou gaan gebeuren. Daarna werkte de tandarts en haar assistent zo rustig. En alles werd steeds verteld en uitgelegd aan hem. Een zeer fijne ervaring dus bij tandarts Collijn.
Wat fijn om te horen, dankjewel voor je reactie.