Super blij met tandarts simone colijn
aandacht voor wensen en opmerkingen
Prima vulling plaatsing De dag erop uitleg betreft kronen ed
Snelle behandeling na klachten !
Naar de tandarts gaan zal nooit een hobby worden voor mij. Fijn dat je terecht kunt als het nodig is en fijn dat ze meedenken in een behandelplan om extra kosten beheersbaar te maken. Daarnaast is het contact gewoon prettig ondanks dat je niet kunt communiceren omdat ze in je mond bezig zijn.
Vriendelijk personeel. Nauwelijks wachttijden. Goede diagnoses. Goed werk. Zorgvuldige omgang met klant.
Prima in alle opzichten
Paul van Mierlo is een hele fijne tandarts. Altijd rustig,stelt je op je gemak en is heel bekwaam
Ik kon direct langskomen en de volgende dag was de zaak al afgerond!
Zeer professioneel team Snelle reactie op mn wensen Communicatie goed
Ik vind het heel jammer dat ik zonder overleg neens niet meer geholpen wordt door de mondhygieniste Marieke, waar ik al jarenlang door geholpen wordt. Ook de vervolgafspraak kan niet meer bij Marieke. Marieke is nog steeds werkzaam. Ik heb er niet te veel woorden aan vuil gemaakt. Maar wil eigenlijk bij Marieke blijven. Ik ga nogmaals proberen om mijn volgende afspraken bij Marieke in te plannen..
goede behandeling en duidelijke uitleg
Prima ervaring
Steeds vind ik de vriendelijkbeid van de receptioniste zo tegenvallen. Voor me een oudere man die even moest zoeken naar de datum. "Goed kijken meneer!" Na mij een jongetje met zijn moeder "nee, blijf er nu maar vanaf!" Het is steeds opnieuw de toon die de muziek maakt bij binnenkomst. Gelukkig ben ik verder prima tevreden over de behandelingen en adviezen zelf. Ik was anders al gegaan.....
Efficiënt en adequaat.
Prettig tandheelkundig centrum
Anderhalve dag van te voren belde ik om wegens omstandigheden mijn afspraak te verzetten. Ik kon toen de zelfde dag nog terecht. Weliswaar bij een andere mondhygiëniste mevr. Laurant. Die overigens niet in het lijstje staat, en een andere tandarts. Het was even wennen maar ik ben zeer tevreden over de behandeling. Wel heb ik 25 minuten moeten wachten maar dat was misschien omdat deze afspraak pas laat was ingepland. Dat heb ik anders nooit daar.
Fijn team vol vertrouwen de behandeling ondergaan
Prima kliniek, fijne behandeling, de moeite waard om vanuit Best op en neer te komen.
Mijn tandarts is een rustige kalme man die dingen goed uitlegt en probeert de behandeling vlekkeloos en zonder pijn te voltooien. M.v.g. Cesco Maes Oisterwijk tandarts :THC Oisterwijk
Prima club mensen en luisteren ook naar patiënt en denken mee. Heel erg prettig.
Zie boven.
Beste meneer, Dankjewel voor uw reactie. Ik zou het graag in de aankomede afspraak met u bespreken en verder willen toelichten. Tandarts Peter van Meijel