het is mij goed bevallen/wist niet wat het zou worden. erg meegevallen
x
Vlot,vriendelijk,vakkundig
De prijzen vind ik erg hoog dat is een reden om minder te komen
Aangenaam
Op tijd geholpen en ook nog even de tandsteen verwijderd
Prettige ontvangst en goede behandeling.
Keurig op de afgesproken tijd geholpen. Deskundig mijn klacht verholpen.
Deskundig - accuraat - klantvriendelijk.
Ik kom al jaren bij deze praktijk en ben er heel tevreden over. De vriendelijke en altijd oplossingsgericht assistentes aan de bali//telefoon zijn een compliment waard. Ook de mond hygiëniste en tandartsen zijn aan te bevelen.
Bij mijn moeder van bijna 84 jaar (slecht ter been en erg vergeetachtig) was een stukje voortand en een groot stuk van haar kies afgebroken. We konden meteen de volgende dag al komen en binnen 15 minuten waren zowel de tand als de kies keurig gerepareerd. Goede communicatie ook met mijn moeder. Geweldig!
Kom er al jaren
Vriendelijke medewerkers Gebouw niet, door open ruimtes geen privacy en veel geluiden door elkaar.
Beste Jolanda, Dankjewel voor je reactie. Wij zijn druk bezig met de verbouwing van ons pand waarin de wachtruimte en balie als eerste aangepakt gaan worden. Dit staat gepland voor over een paar weken. Voor wat betreft de privacy en gehorigheid in de behandelkamers ga ik zeker weer met het team bespreken. Hopelijk vindt u het bij de volgende afspraak de uitstraling van de praktijk een hele verbetering. Annet praktijkmanager THCO
Ik kon snel komen en werd goed geholpen
Altijd vriendelijk en kundig. Wordt meteen naar plek gezocht als er iets aan de hand is.
Dankjewel voor je reactie en leuk om te horen.
Wij zijn al vele jaren zeer tevreden over onze tandarts en mondhygieniste!
Aardige en vak bekwame mensen en Vriendelijk ontvangst
Naam tandarts is normaal van Mierlo, Vervanger ivm tijden van behandeling
Je wordt er altijd goed en snel geholpen en het personeel is vriendelijk en professioneel in dat gene wat wat ze doen.. ik ben een tevreden klant..
Snel en vakkundig geholpen!
Gebeld met klachten, en gelijk een afspraak kunnen maken
Positief
Luistert goed naar bevindingen klant en geeft goed advies. Behandeling professioneel en ervaren. Contact heel vriendelijk. Schept vertrouwen.
Ik had zelf een afspraak die dag en belde dat de draad van mijn dochters beugel los was geraakt , ze kon gelijk mee komen en de draad is weer vast gezet ook nog even wat tandsteen verwijderd . Heel fijn dat hij eigelijk altijd zo snel geregeld kan worden.