Ik had veel pijn en zij zorgden dat ik snel terecht kon . En toen mijn eigen tandarts geen tijd had kon ik meteen bij een colega terecht .
Ik werd snel geholpen. Controle was secuur, schoonmaken van gebit werd ik gedaan. Aan mijn wens omtrent gevoelige tandhalzen werd voldaan.
Gebit weer mooi wit gemaakt en alles ziet er weer mooi uit.
Mijn tandarts is dhr. van Mierlo. Een zeer vriendelijke man en altijd in voor een praatje voorafgaand het consult. Ben altijd zeer tevreden geweest. Ik ben tegenwoordig woonachtig in Eindhoven, maar dit heeft mij niet bewogen een tandarts in mijn omgeving te zoeken.
Al zeer veel jaren tot volle tevredenheid patiënt in deze praktijk.
Erg geduldig, legt alles goed uit wat hij gaat doen. Neemt de tijd voor de patiënt.
Altijd vriendelijk en vrolijk. Luister goed naar je.
klantvriendelijk
Hele fijne mondhygiëniste die zeer vakkundig en voorzichtig te werk gaat. Nooit een verdoving nodig. Ook fijne samenwerking met de tandarts zelf. Zij maakt mijn tanden helemaal schoon incl. de diepe pockets die ik heb. Dan roept ze even de tandarts erbij voor de halfjaarlijkse controle. Fijn dat dat zo kan. Ik hoef zo maar één afspraak te plannen. Een zeer tevreden cliënt.
Prima daar, kind aan huis
Zelfs bij het schuiven in de planning en afspraken, nog steeds een professioneel team van vakmensen die mooi werk leveren. Dank jullie wel TCO!
Bijzonder goede ervaring bij zowel de tandarts als de mondhygiëniste
Prettig: heel vriendelijk en aandachtig
Zie boven
Goed en vakkundig geholpen door paul
Goede behandeling , zorgvuldig met adequate uitleg .
Vriendelijk en professioneel personeel
Maak meestal via mail een afspraak, voor mij de meest efficiënte manier, wordt altijd correct en snel op gereageerd.
er zijn bij mij in verleden paar stevige tandklussen gedaan zoals implantaten inbrengen. Alles is gedaan met grote deskundigheid en volledig geslaagd.Het contact met ieder is persoonlijk , prettig en vertrouwd. Vanaf begin komend kennen we elkaar ook al wonend buiten Oisterwijk nooit getwijfeld om over te stappen
zie hiervoor
Altijd een vriendelijke en rustige behandeling gehad met veel vertrouwen ga ik naar een afspraak
Bezoek aan de tandarts staat niet hoog op mijn lijstje. Door de persoonlijke aandacht en kundige behandeling kom ik toch 2x per jaar langs voor controle.
Ik kom hier al vele jaren en ben erg tevreden over mijn tandarts. Vriendelijk en kundig personeel.