Mijn tandarts Simone Colijn is gewoon een zeer goede tandarts die veel voor mij heeft gedaan . Een dikke 10 . Ook de mondmondhygiënist Marieke van Roosmalen krijgt van mij ook een dikke 10 top vrouwtje die zeer goed uitlegd wat ze gaat doen en ook zeer goed werk levert .
Implantaten zetten heel erg goed verlopen Behandeling professioneel uitgevoerd
Goede service, luisteren heel goed naar je en het zijn echte mensen met empathie
Prettige ervaring met zowel de tandarts, Simone Collijn als de preventie assistente, Britt van Gestel. Alles wordt netjes in overleg gedaan. Zeer tevreden over de behandelingen. Er wordt ook niet gepusht om behandelingen meteen te laten doen maar wanneer ik dit wil. Bereikbaarheid is goed en afspraken maken is top. Als ik een afspraak wil verzetten dan kan ik over niet al te korte tijd al weer terecht voor een nieuwe afspraak. Wat ook prettig is dat de tandarts en preventie assistente in een afspraak gepland kan worden.
TOP
Het begint al bij de volgende afspraak. Per e-mail krijg je de bevestiging van de datum. De week voor de afspraak krijg je een SMS. Bij binnenkomst even je geboortedatum invoeren en je bent aangemeld. Goed georganiseerd en een fijne ervaring. Ook in de stoel is de ervaring goed. Kundige tandarts en assistent. Zij doen hun best je het zo veel mogelijk naar je zin te hebben, gaat serieus op vragen in en informeert volledig. TCO is een aanrader wat mij betreft. Ik kom er al minimaal 25 jaar.
Ik ben over het algemeen zeer tevreden
Vriendelijk maar ik kom terug na een periodieke controle omdat ik na het herstellen van mijn kies (waar ik op dat moment geen last van had) last had gekregen met harde voedsel te eten. Kreeg daar een rekening van gepresenteerd. Het mag toch niet zo zijn als er iets gerepareerd is en het is op dat moment niet goed gedaan, dat ik dan er weer een rekening van krijg??? Ik hoop hierbij op jullie reactie, daar ik de moeite heb genomen om feedback te geven. Met Griendelijk groet Anita Roozen 10-10-1967
Alleen goede ervaringen
Netjes en snel geholpen
Prima, zeer tevreden
De start met mijn airsmile beugel was niet zoals ik het mij had voorgesteld. Scherpen randjes en constant blaren in mijn mond. Kon altijd meteen terecht zodat het probleem opgelost kon worden. Goede service en vakkundig en vriendelijk personeel!
ben er al meer dan 20 jaar een vaste patient, op alle fronten altijd correct behandeld.
Mijn mondhygiëniste weet precies hoe ze mij moet behandelen. Ik heb een hekel aan tandarts of wat dan ook, maar bij haar lig ik tòch ontspannen in de stoel. Tandarts Peter komt tussendoor altijd even een controle uitvoeren zonder poespas, dus je bent zo klaar. En dan weer met gierende banden naar huis hahahaha
Het wordt rustig en duidelijk uitgelegd.
Altijd positieve ervaringen, terwijl ik een hekel aan 'de tandarts' heb.
Ik ga ontspannen naar de tandarts omdat ik weet dat mijn gebit in goede handen is!
Altijd super vriendelijk en netjes op de afgesproken tijd. Duidelijke uitleg van hoe en waarom op een bepaalde manier te handelen.
Goede mondhygienische zorg met regelmatig controle door tandarts
Vriendelijk en kundig ik ben zeer tevreden
Mijn tandarts angst is weg sinds ik bij TCO onder controle en in behandeling ben
Te vrede weer naar huis
Ik word altijd goed en vriendelijk te woord gestaan en netjes gevraagd of er klachten zijn. Er wordt daar ook goed naar geluisterd. Een opmerking : de aanmeld zuil bij de ingang werkt niet naar behoren als je een paar minuten te vroeg bent.
Aardige mensen , zeer bekwaam
betrouwbare behandeling