prima service en top kwaliteit
Goede service en snel gehandeld!
Prima ervaring
De ruit is vakundig ontvangen terwijl ik in een aparte ruimte door kon gaan met mijn werk, voorzien van heerlijke koffie van verse bonen.
Ik werd snel en vriendelijk ontvangen en er werd goed meegedacht. Mijn autoruit moest op korte termijn vervangen worden en er is voor mij een locatie gevonden waarop dat kon. Ook de medewerker van AGN autoglas (in Waddinxveen) was zeer vriendelijk. We werden goed ontvangen en kregen een leenauto aangeboden waardoor we niet hoefden te wachten, maar even op pad konden.
Afspraak klopt niet met betreft wachten op de reparatie
Beste meneer, Hartelijk bedankt voor de tijd die u heeft genomen om een review achter te laten. Graag geef ik u mijn reactie. Na reparatie van de ster is de ruit schoongemaakt. Bij het schoonmaken is er nog een ster ontdekt en in overleg met u is ook deze ster meteen gerepareerd. Dit om te voorkomen dat u een nieuwe afspraak moest maken voor de andere ster. Omdat er 2 sterretjes in de ruit zaten is de hersteller iets langer bezig geweest dan aangegeven. Met vriendelijke groet, Desiree, 123RUIT.nl hoofdkantoor.
S’ochtends mijn auto neergezet voor het vervangen van de voorruit, begin van de middag kon ik hem alweer ophalen. Was meer aan de hand als alleen maar de ruit vervangen. Dit is zonder problemen ook direct aangepakt.
Ik ben ongelofelijk blij met de service van 123 Ruit - AGN Autoglas! Ik trof mijn auto op een zaterdagochtend aan met een kapotte vooruit. AGN Autoglas was op zaterdag nog zeer goed bereikbaar, bestelde en bestelde de juiste ruit meteen voor me. Toen mijn auto maandag doorgesleept werd naar de AGN autoglas, was de reparatie dan ook de volgende dag meteen klaar. Voor de tussentijd mocht ik een leenauto meenemen. Geweldige, snelle en zorgeloze service! Heel erg bedankt.
De voorruit van mijn vriendin haar focus st was kapot gegaan, het was een speciale ruit met een blauwe gloed erin. Agn autoglas heeft de juiste ruit geleverd en geplaatst. Wij zijn tevreden!
Net bedrijf, ik ben prima geholpen.
Ik ben geweest in locatie Waddinxveen. Prima, netjes en snel geholpen. Ook een goede werkplek en wifi voor de wachter. Alleen de uitlijning of calibratie van de ruitenwissers was niet goed. Ik denk een kleine omissie. Vandaaar 3,5 ster. Ik had eigenlijk terug moeten gaan, maar aangezien ik toevallig ik de volgende dag naar de dealer moest, heeft deze de uitlijning goed gezet.
De service was klantvriendelijk en accuraat. Ook het beschikbaar stellen van vervangend vervoer was top!
Klantvriendelijk, professioneel!
Binnen een week ruit vervangen.
Na één telefoontje is het allemaal snel geregeld. Mark is iemand die houdt van aanpakken.
Je kan er snel terecht en wordt netjes geholpen.
Was netjes helder en alles volgens afspraak, gewoon een top adres voor je autoruit!
Dat was een leuke ervaring; vlot een afspraak kunnen maken via AGN, kort daarna een nieuwe ruit. Keurig gemonteerd, gekalibreerd en klaar.
Prima geholpen, wel achteraf gezien beugeltje kwijt van tol Frankrijk, had naar mijn idee wel overgezet kunnen worden.
Top geregeld en goed eindresultaat door een goed bedrijf
Ik ben erg blij met AGN Autoglas. Super snelle service, vriendelijk en erg meedenkend! Een kapotte ruit is erg vervelend maar gelukkig is AGN er die super kan helpen waardoor alles snel weer netjes is!
123RUIT nam heel snel contact op en besprak met mij wat de schade precies was. Aldus konden zij direct een goed advies geven. In mijn geval moet de voorruit van mijn auto vervangen worden. Binnen twee dagen was alles geregeld. Ook kreeg ik voor die tijd snel een leenauto mee, dat was een prima extra service. De montage van de nieuwe ruit was ook zo snel klaar!
Het is een uitdaging om verbeterpunten te vinden. Deze dus ook niet gevonden. Ga zo door!!