Snelle service en korte lijntjes

Ze zijn persoonlijk je voelt geen afstand! Als ik een vraag voorleg krijg ik snel feedback! De lijntjes zijn kort en je krijgt niet tig mensen aan de lijn. Je bent hier geen nummer.

Top geregeld

Altijd vriendelijk en behulpzaam!

Persoonlijk en deskundig advies

De communicatie met Yurjen gaat altijd goed. Hij denkt met je mee en probeert je altijd snel te helpen. Hij neemt de tijd voor je en legt alles goed uit. Wij zijn erg tevreden.

Super fijn geholpen

Als ik bel met een vraag wordt ik altijd erg fijn door Johan geholpen. Heeft hij niet direct een antwoord ontvang ik binnen 24 uur een antwoord van hem.

Top medewerkers die je persoonlijk benaderen

Super verzekeringsmaatschappij waarbij je je niet alleen maar een polisnummer voelt. Het persoonlijke contact kan ik enorm waarderen, ze zoeken specifiek en in overleg met jou naar het beste wat bij je past. Jammer dat ik niet jaren eerder mezelf als klant bij hun heb aangesloten. Bedankt voor jullie klantvriendelijkheid & de persoonlijke touch, in het bijzonder Yurjen & Johan.

Een deskundig kantoormet super vriendelijke medewerkers

We zijn al jaren klant bij de Jongh. Als je belt, lijkt het contact of we gisteren nog samen koffie hebben gedronken. Vriendelijk en deskundig! Ook Yurjen is heel allert op mogelijke vragen of onduidelijkheden bij ons. Op een professionele manier heeft Yurjen de rol van Cos overgenomen. Ik ben heel tevreden met zijn adviezen en ondersteuning.

Heel prettig! Je bent geen nummer!

Altijd fijn binnenkomen!! Je bent geen nummer, je wordt prettig ontvangen. Alles is bespreekbaar, een alles wordt duidelijk uitgelegd. Heb je vragen, ze komen er altijd op terug. Yurjen zoekt het uit voor me, waar ik tegen aanloop of vragen over heb. Echte aanrader!

Maatwerk

Mijn eerste ervaring is super positief, op het gebied van kennis, advies en zeer klant gerichtheid. Blij dat ik de overstap heb gemaakt voor mijn familie.

Prettig en toegankelijk kantoor

Al ruim 10 jaar prettig contact, een keer per jaar. Of vaker, als de situatie daar om vraagt. Ga zo door!

Helaas geen positief uitgevallen afhandeling

Door ongelukkig toeval waterschade opgelopen. Nadat in eerste instantie de schade werd afgewezen en ik hen erop wees dat dit niet terecht was, werd een ander artikel uit de polis aangehaald als 'niet plotseling en onverwacht' aangemerkt. Er was in deze geen sprake van opzet of nalatigheid, wel een vergissing! Erg jammer dat er zo naar mogelijkheden gezocht wordt om schade niet uit te keren. Al jaren ben ik wel tevreden geweest over De Jongh, maar dat vertrouwen loopt nu een deuk op.

Zeer goede service, in verzekeringen

Mijn ervaring met Jur De Jongh. als onze adviseur in verzekeringen . en advies over Hypotheek is zeer aan te raden.

Top service bij ons auto-ongeluk op vakantie

Op de heenweg naar onze vakantiebestemming hebben wij in Duitsland een heftig auto-ongeluk gehad (“gelukkig” was alleen onze auto Total loss). Johan heeft ons op de dag van het ongeluk door de dag heen geloodst. Hij nam contact op met de alarmcentrale zodat die ons prioriteit gaven, gaf steeds aan welke stappen wij moesten ondernemen doordat hij steeds polshoogte nam, hij dacht mee hoe wij onze vakantie konden vervolgen en zocht mee naar een huurauto. En zelfs toen wij het even niet meer zagen zitten, heeft hij ons ervan overtuigd om toch op vakantie te gaan, waar wij geen moment spijt van hebben gehad. Echt een topservice! Ook de nazorg van Yurjen en Frans was heel goed. Binnen no time had de verzekering ons geld gestort. We voelden ons echt geholpen als een mens en niet als een nummer. Heel fijn!

Hypotheek prima geregeld

Na een eerste oriënterend gesprek gehad te hebben een vervolgafspraak gemaakt. Yurjen heeft alle tijd genomen om te luisteren naar mijn wensen en ook meegedacht . Hij blijft je op de hoogte houden van vorderingen , en geeft op al je vragen een duidelijk antwoord. Ik ben blij dat hij mij geholpen heeft.

Bij de Jongh verzekeringen hebben wij een persoonlijk betrouwbaar advies gekregen.

Waar wij er vroeger tegenop zagen om rond de tafel te zitten met een verzekeringsadviseur, is dat nu helemaal weg genomen. Jurjen heeft oprechte belangstelling voor ons en we voelen ons erg op het gemak bij hem. Dit is wat ons betreft de basis van vertrouwen en natuurlijk ook zijn deskundigheid. Bovendien lijkt niets teveel en word er op vragen snel gereageerd. Wij zijn erg dankbaar dat we een aantal jaren geleden de overstap hebben gemaakt naar de Jongh verzekeringen, het heeft ons veel goeds gebracht.

Erg blij met de service

Zeer goed geholpen

Alles super snel opgelost Toppy

Schade doorgegeven en de Jongh heeft het piekfijn voor ons geregeld naar zeer tevredenheid.

buitengewoon goed

vriendelijk en bekwaam weet waar ze over praten en doen dan een goede deal. Ik ga niet meer verder kijken ik en mijn vrouw zijn tevreden,

We hebben een goed hypotheek advies gekregen afgestemd op onze wensen

Na wat overleg zijn we kordaat tot een hypotheek gekomen die bij ons past. Hij staat voor je klaar.

Prima adres voor verzekeringen

zeer deskundige medewerkers en aardig aan de tel lijn.

Altijd alles zonder problemen opgelost.

Na de overname van v.Vroenhoven Best altijd gedacht dat het vriendschappelijke en corrccte over zou zijn. De heren Hellings en van de Leur hebben er voor gezorgd dat het famiegevoel intact is gebleven. We zijn ons op ons gemak blijven voelen.

Gewoon goede service

Ik heb een ruitbreuk gehad in de schuur heb de glaszetter gebeld dat ik mijn ruit was gebroken hij komen kijken en op opmeten nieuwe ruit erin gezet factuur gehad ik naan de verzekering gebeld en gezegt zo en zo na 2 dagen was de factuur op mijn rekening dat is service dankjewel

duidelijke uitleg en passend product

Duidelijke, geduldige uitleg in begrijpelijke taal. Goed geluisterd wat wij nodig hebbenh/willen. En het aanbod is passend. Van begin tot het einde goed begeleid.

Zeer betrokken begeleiding

Yurjen is een erg betrokken persoon. Duidelijk uitleg en fijne begeleiding. Het gevoel gehoord te worden. Met een mooi op maat samengesteld pakket

Ben heel fijn geholpen zoals altijd hiervoor bedankt.

Ben heel tevreden over zoals het hele traject van woningruil is gegaan. Alles is geregeld door Yurjen. Alle vragen van mij werden altijd beantwoord en niets was hem teveel om uit te zoeken voor mij. Hierdoor is heel veel werk uit mijn handen genomen waarvoor ik hem heel dankbaar ben. Yurjen is heel gedreven, punctueel en grondig in zijn werk. Yurjen bedankt voor alles.

Complete ontzorging en enorm flexibel

De Jongh verzekeringen is al sinds jaar en dag onze partij voor de verzekeringen. Daarnaast helpen ze ons ook middels het financieel coach product om inzicht te blijven behouden in onze financiële gezondheid. Recentelijk hebben wij een nieuw huis gekocht én ons oude huis verkocht en daarbij heeft De Jongh verzekeringen onze hypotheek geregeld en voorzien van alle benodigde financiële informatie. Sinds anderhalf jaar hebben wij Yurjen als contactpersoon. Yurjen is enorm gedreven en staat altijd voor je klaar. Hij is enorm flexibel, punctueel én erg grondig in zijn onderzoek. Ik kan me geen betere partner wensen om mijn financiële zaken te laten regelen. Yurjen, bedankt voor het snelle schakelen en je enorme toewijding. Tot gauw!

De Run 4312 E

5503 LN Veldhoven

Over De Jongh Verzekeringen

Bij de Jongh werken we graag op een persoonlijke manier. Verzekeringen en financieel advies zijn maatwerk en daarvoor zijn contact en vertrouwen belangrijk. Uw persoonlijk contactpersoon staat altijd voor u klaar, neemt de tijd voor u en neemt u alles uit handen. Zoals het hoort. de Jongh is een kantoor van mensen, voor mensen, voor u!

Over CVBi

Het Centraal Verzekerings Bedrijf is een samenwerkingsverband van onafhankelijke verzekeringsadviseurs. Samen zorgen zij voor een landelijke dekking in verzekeringsadviseurs. Via deze verzekeringsadviseurs ontvangt u meer informatie over de verschillen tussen bepaalde verzekeringsproducten in de markt. Samen bepaalt u de voor u juiste en verstandige keuze. Daarnaast adviseren zij in het up-to-date houden van uw polissen en staan zij u bij in geval van schade. Het Centraal Verzekerings Bedrijf is een handelsnaam van Stichting Centraal Verzekerings Bedrijf Intermediair.