Prima en to the point.

Zeer goede behandeling, correct en snel, en succesvol. Ik ben zeer tevreden.

Goed afgehandeld

De schade is meteen opgelost en goede informatie mogen ontvangen erover

Prima bank en tussenpersoon

Zijn er als je ze nodig hebt.Vriendelijk en begripvol.Ze denken met je mee en willen je altijd helpen voor zover het mogelijk is

heel goed

Goed en duidelijk verhaal

Ik ben goed geholpen bij Bouten, had nog wat vragen deze zijn goed opgelost

Klant vriendelijk

Klant vriendelijk en afspraken worden na gekomen.

Altijd prima geholpen en geadviseerd!

Gewoon goed en snel.

Binnen geringe tijd was alles geregeld. Gewoon zoals je het wenst. Ik heb geen op of aanmerkingen om te verbeteren.

Mijn bril kapot , bij navraag bij Bouten bleek ik ervoor verzekerd te zijn, ,foto’s en rekening ingediend ,en een week had ik het geld op mijn rekening . Prima afgehandeld en tevreden . Alda

Een no nonsens organisatie

Je wordt er naar tevredenheid geholpen, Bij een melding van schade staat men onvriendelijk en vakkundig te woord. De service is prima.

prima afgehandeld

Een prettig gesprek, duidelijkheid omtrent wel/ niet vergoeden en uiteindelijk een kleine vergoeding ontvangen.

Snel en zeer adequaat geholpen !

Ze pakken meteen de schade op en nemen je alles uit handen. Wordt keurig en snel afgehandeld! Zeer tevreden!

Wietelweg 1

5981 TG Panningen

Over Bouten Groep

Wij zijn de Bouten Groep, hét adres voor uw financiële zaken. Vanuit ons kantoor aan de Wietelweg in Panningen werken wij vol overgave aan goed advies over financiële zaken. Goed advies is alleen mogelijk door inzicht in iemands persoonlijke situatie. Via een persoonlijk gesprek inventariseren wij uw wensen en gaan hiermee aan de slag om u een advies op maat te geven op het gebied van verzekeringen, hypotheken of overige financiële zaken. Ook voor bankzaken kunt u bij ons terecht. De Bouten Groep mag zich Zelfstandig Adviseur van RegioBank noemen.

Over CVBi

Het Centraal Verzekerings Bedrijf is een samenwerkingsverband van onafhankelijke verzekeringsadviseurs. Samen zorgen zij voor een landelijke dekking in verzekeringsadviseurs. Via deze verzekeringsadviseurs ontvangt u meer informatie over de verschillen tussen bepaalde verzekeringsproducten in de markt. Samen bepaalt u de voor u juiste en verstandige keuze. Daarnaast adviseren zij in het up-to-date houden van uw polissen en staan zij u bij in geval van schade. Het Centraal Verzekerings Bedrijf is een handelsnaam van Stichting Centraal Verzekerings Bedrijf Intermediair.