Filters

10

Begripvol

Fijn personeel dat de tijd neemt. Schone ruimtes.

  • Aanbevelen? Ja
10

Betrokken en respectvol

Geweldig fijne medewerkers die alle tijd voor je nemen Zowel bij het uitzoeken van het graf als bij het afscheid nemen, de begrafenis en de samenkomst. Wij vonden het prachtig dat er bij de begrafenis gebruik werd gemaakt van de platte koets en dat de klok werd geluid. Heel stijlvol en ontroerend. Ook administratief wordt alles keurig geregeld. Echt geweldig dat iedereen die daar werkt zo betrokken is en met name Roel met echt engelengeduld bij het uirzoeken van een graf.

  • Aanbevelen? Ja
10

fantastisch

Gisteren woonde ik een begrafenis bij van Mevr.Vergeer; Ik ervaarde het gehéle afscheid van Mevr.Vergeer als zéer goed,mooi,vriendelijk en passend georganiseerd. Ik heb er eigenlijk geen woorden voor,zo goed.

  • Aanbevelen? Ja

Over Monuta Uitvaart

Welkom bij Monuta, de steun bij ieder afscheid. Als uitvaartverzorger en uitvaartverzekeraar maken wij voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld bij Monuta, vrijblijvend en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen. Om deze wensen financieel mogelijk te maken, kunt u bij ons een uitvaartverzekering afsluiten tegen een scherpe premie. En op het moment dat het nodig is, zorgen we als uitvaartverzorger voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review schrijven zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier meer.