Uitmuntend perfect

Perfect op alles heb heel veel punten aangegeven wat ik ervan vindt gewoon perfect.

Een warm bad, in een ontzettend moeilijke tijd

Vanaf het eerste contact, na het overlijden van mijn moeder, hebben de mensen van Monuta Schifferheide deze zware tijd voor ons echt een beetje dragelijker gemaakt. Medeleven, warmte en professionaliteit lopen tijdens elk contact zo natuurlijk in elkaar over dat het bijna voelt als “eigen” Voor mijn vader en mijn gezin echt een enorme steun

Goed inlevingsvermogen en prima kwaliteit

Fijne en persoonlijke benadering Goede informatie en afspraken Prima inlevingsvermogen Kwalitatief heel goed

mooie dienst van mijn moeder

zeer behulpzaam goed georganiseerd...van begin tot t einde

Danke!

Sehr freundlich und sehr würdevoll! Vielen lieben Dank!

Schifferheide heeft het afscheid van moeder iets makkelijker genaakt door de volledige ontzorging

Door de inrichting van het uitvaartcentrum en de prachtige, rustige locatie was de aankomst al rustgevend. Daarnaast was het afscheid van moeder tot in de puntjes geregeld en mede dankzij de medewerkers zeer waardig en respectvol. Mijn dank!

Goede hulp en vriendelijk

geweldig

Ik had er erg tegenop gezien ,maar met de medewerking van het personeel ,top

fijn

mooie locatie en fijne begeleiding

Netjes verzorgd

Alles verliep netjes rustig verzorgd.Alles was goed geregeld van binnenkomst tot dat iedereen vertrokken was.De koffietafel was goed verzorgd en voldoende .

Goede late zorg

Zorgzaam.

professionaliteit en vriendelijkheid boden veel troost

Alles netjes geregeld vanaf het begin tot en met de crematie en de nazorg

Goed bereikbaar en hulpzam

Persoonlijke benadering

wat een mogelijkheid tot waardig afscheid nemen

mijn eerste ervaring was bij mijn vader de tweede was bij mijn moeder. de derde was mijn partner. een zeer fijne locatie en medewerkers

Alles keurig tot in de puntjes verzorgd

De aanmelding, het eerste gesprek, het opbaren in de rouwkamer, de afscheidsdienst en de asverwerking, alles werd waardig en keurig gedaan.

Als zeer goed

Alleen maar positief

het verliep alles soepel

uitstrooien ging zo van de hand dat ik dit nog niet meegemaakt heb

Er was aan alles gedacht kon niet beter

Respectvol

Prachtige locatie voor een crematie. Personeel is vriendelijk en respectvol. Koffietafel is tot in de puntjes verzorgd.

Geweldige service op een moment dat je dat het hardst nodig hebt

Niets dan lof voor Monuta Schifferheide en het personeel. Het crematorium is heel sfeervol. Het personeel is hartelijk, vriendelijk en behulpzaam. Een grote troost in een moeilijke tijd. De koffietafel was ontzettend goed verzorgd.

Ondanks verdriet waardig afscheid

Alles is naar wens verlopen, er werd mogelijkheid gegeven om vragen te stellen niks was te veel

Ondanks trieste aanleiding toch een warme huislijke sfeer

Voor mij is het een intiem, warm en huiselijk crematorium.

Mooie locatie om respectvol afscheid te nemen.

De crematie van onze moeder was een feest, mede door de mooie locatie, de intimiteit van de kleine aula en de goede begeleiding. Het ophalen van de as was een bijzonder moment waarin het gesprek met mw. Y. Dohmen bijzonder en persoonlijk was.

Top personeel

Goed begeleid door de medewerkers. Zeer betrokken en bekwame mensen. In deze moeilijke verdrietige tijd een rustpunt.

Heel erg tevreden

Als je vol zit met verdriet is het heel erg fijn dat je aan niks meer hoeft te denken

Schifferheidestraat 7

6466 EN Kerkrade

Over Monuta Uitvaart

Welkom bij Monuta, de steun bij ieder afscheid. Als uitvaartverzorger en uitvaartverzekeraar maken wij voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld bij Monuta, vrijblijvend en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen. Om deze wensen financieel mogelijk te maken, kunt u bij ons een uitvaartverzekering afsluiten tegen een scherpe premie. En op het moment dat het nodig is, zorgen we als uitvaartverzorger voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.