Een verlichting bij een donkere tijd

Meerbloemhof is een hele steun in een tijd van verlies en rouw. En maakt het verwerken van het verlies dragelijker. Deze mensen van de Meerbloemhof weten wat ontzorgen is.

Zoals het hoort te zijn.

Alles was goed geregeld, zoals verwacht.

Perfecte verzorging

Vanaf het melden tot aan de crematie alleen maar lof over het personeel en de locatie Ook de 24 uurs kamers helemaal top.. Heel persoonlijk.

Zeer respectvol. Goede begeleiding

Mooie ruimte, goede verzorging.

Respectvol en goede begeleiding

Personeel kwam op juiste momenten langs en hield zich waar nodig op de achtergrond

Troostgevend

Door de enorme respectabele behandeling en het meedenken/adviseren en geruststellen heb ik heel veel troost ervaren.

Netjes

Was allemaal netjes verzorgd De catering is ook goed. Je wordt op de hoogte gehouden wat ze met je geliefde doen. Ze tonen respect.

Fijn personeel goed geholpen We kijken er met tevredenheid op terug

Het was heel mooi

Het was rustig. Iedereen deed wat hij moest doen. Wij hebben daardoor de rust gehad.

Goede professionele en persoonelijke begeleiding

Remi heeft de uitvaart van te voren duidelijk met ons doorgesproken. Hij gaf ons alle ruimte om onze wensen kenbaar te maken. Er waren veel mogelijk, waardoor wij de uitvaart echt zelf vorm konden geven. De verzorging van onze moeder was heel mooi gedaan. De aanwezigheid van de familiekamer in het rouwcentrum, gaf ons alle gelegenheid, voor de uitvaart en het sluiten van de kist,onze moeder zo vaak te bezoeken als wij wilden, op de tijd die ons uit kwam.

Medelevend en respectabel

Twee keer zeer kort op elkaar hier een uitvaart laten verzorgen en beide keren is alles tot in de puntjes verzorgd en begeleid. Dit heeft een positief effect gehad het verwerkingsproces.

Rustige mooie uitstraling

De ontvangst was heel fijn en respectvol.

Het afscheid had de juiste sfeer en uitstraling

Het was een prima uitvaart

Netjes geregeld

Prachtig geregeld boven verwachting

Een mooi en waardig afscheid van mijn moeder.

Helpt mee aan mooie laatste groet

Mooie uitvaart van mijn moeder. Muziek en beeld was zo mooi verzorgd. Met mooie achtergrond van de bloemen die bij vele zijn over en binnen zijn gekomen. Medewerkers zijn betrokken

De behandeling was zeer goed.

Goede en prettige contacten omdat hiermee veel werd ontzorgd

Super goed

Zeer goede begeleiding en afstemming van wensen cliënt.

Over Monuta Uitvaart

Welkom bij Monuta, de steun bij ieder afscheid. Als uitvaartverzorger en uitvaartverzekeraar maken wij voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld bij Monuta, vrijblijvend en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen. Om deze wensen financieel mogelijk te maken, kunt u bij ons een uitvaartverzekering afsluiten tegen een scherpe premie. En op het moment dat het nodig is, zorgen we als uitvaartverzorger voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.