Op 15 maart 2023 heb ik zeer onkundige behandeling gehad. Op 20 september is dat door de tandarts geconstateerd. Op 4 oktober moet de behandeling opnieuw gedaan worden.
ik werd goed geholpen alle tijd voor mij.
Graag mijn e-mail.veranderen naar [email protected] Mariëtte is uiterst deskundige behandelaar Waarom kan ik rekening niet inzien.??? Dat lukt niet digitaal.
Zeer goede ervaring
Ben goed op mijn Gemak gesteld ingelicht over de behandeling en gesteund door de pijn
Kordate hulp.
De dame van de receptie moet mij niwt een kwartier laten wachten als ik een vervolgafspraak moet maken en ze zegt: ik kom zo bij u. Ik moest een trein halen, ben dus zonder afspraak weggegaan. Niet netjes!
Ik werd goed geholpen dus dat was voor de rest prima. Alleen werd er mij snel even gevraagd of ik mijn tanden nog een beetje schoon wilde hebben na de behandeling. Ik zei ja omdat ik dacht dat dat standaard was na tandsteen weghalen en een gaatje gevuld. Kom ik er na de tijd achter dat ik daar meer dan 50 euro voor moest betalen voor 2 min schoonmaken. Dat vind ik sowieso al belachelijk maar laat het me op zn minst van te voren weten dat zoiets zoveel kost.
vertrouwt en goed behandeld vriendelijk en kundig
Dit keer weer bekende gezichten aan de behandelstoel. Ik ben niet de ergste probleempatiënt. Doorgaans ben ik een kwestie van reguliere controles.
Ik vind het een hele verbetering met wat het was. Vriendelijk, geen lange wachttijden. En komt professioneel over
Goed behandeld en er wordt naar je geluisterd. Prettige sfeer.
Het ging vriendelijk en prima
Omdat er tijdens mijn vakantie een stukje kies was afgebroken, maakte ik snel een afspraak bij de tandarts. Ik kon de dag daarop al terecht, de assistente vond het wel noodzakelijk dat het snel behandeld zou worden. Dit vond ik wel fijn.
Geen negatieve punten
Snel geholpen en netjes op tijd
Rustig en vakkundig behandeld.
Goed geholpen. Kom er al 35jaar . En word altijd door Noordbruis zelf geholpen. Vroeger een trauma op gelopen bij schooltandarts . Heb nu een hele goede ervaringen.
Iedere afspraak die ik heb zit ik minimaal een half uur te wachten. Een keer kan gebeuren maar dit is structureel
prima aardige tandarts en asisstente
Onervaren in behandeling
Goed behandeld en duidelijk geïnformeerd goede service
Voorstraat 70
8801 LE Franeker