Ik werd zeer fijn ontvangen en behandeld.
Geweldig geholpen. Echt tijd er voor genomen. Blij weer de deur uit.
Een ongemakkelijke situatie waardoor ik een belemmering voelde bij het stellen van vragen. De non-verbale houding van de tandarts gaf mij een onprettig gevoel. De assistente Simone was prima.
Vlot geholpen, vriendelijke medewerkers
Ik ben behandeld, zoals ik graag behandeld wil worden!
Goede praktijk.
Dik in orde
Duidelijke uitleg over hoe je gebit moet behandelen. En wordt snel geholpen en met vervolg afspraken!
Geen aanvullingen.
Weinig woorden, hoge kwaliteit
Ook dit keer tijdens de half jaarlijkse controle van mijn gebit weer zeer tevreden.
goede mondhygiëniste,goede tandartsen, goede sfeer
Ik ben sinds jaren patiënt in deze praktijk en helemaal tevreden.
Mijn ervaring bij deze tandarts is zeer goed.
Ik ben zeer tevreden
Niet lang wachten en een vriendelijke tandarts assistente
Voel me veilig en serieus genomen.
Prettige tandartsenpraktijk. Vriendelijk en bekwaam.
Fijn dat ik hier terecht kon met een noodgeval na vier andere tandartsen te hebben gebeld die geen tijd hadden. Bedankt voor de snelle behandeling.
Deskundig en zeer vriendelijk
6 Sterren: Tijdens de "intake" kreeg de assistente al snel een beeld over mij. Haar gerichte vragen leiden samen met mijn eerlijke antwoorden tot een eindconclusie. Deze was/is voor mij een uitkomst waar ik erg blij mee ben Hertlike groetnis J.Admiraal
Assistente wel prima
Bezoek ging snel en efficiënt, maar deze tandarts was voor mij nieuw. Hij stelde zich niet voor. Naam is in het geheel niet genoemd. Heb dus geen idee wie controle heeft uitgevoerd. Tandarts of was het assistent
Blijkbaar is de pijn van de behandeling beter te hanteren als je je op je gemak voelt en goed gerustgesteld bent! Klasse!
Voorstraat 70
8801 LE Franeker