Vriendelijk mensen .
Vriendelijke assistente en tandarts
Goede informatie van de assistente. Alles ging rustig en goede uitleg
Heel.kundig en vriendelijk
Ik had op 16 febr een afspraak om 13.00 uur. Ik kwam voor het eerst bij jullie. Ik heb gemist dat de behandelaars zich even aan mij gingen voorstellen.
Geen pijn gehad, ging erg snel en stond snel weer buiten.
De stoel bij de mondhygiëniste ( aan de Voorstraatkant ) ligt niet comfortabel. De drukpunten voor de rug zijn niet goed gesitueerd. dat is dus niet ergonomisch. Een betere pasvorm bij het liggen zou gewenst zijn. Arjo Osinga
Ik heb een goede controle gehad.
Aardige mensen
Alles naar wens
Ik ben recent over gestapt naar deze tandarts en moet zeggen dat het mij direct bevalt. De tandarts en assistent die ik had waren erg vriendelijk.
Voor zover goed, nu eerst afwachten voor de rest van de behandeling.
Een vrouwelijke tandarts
Een prima ervaring
Prima behandeld door vervangende tandarts uit Dokkum
Dik tevreden over deze praktijk
Vriendelijke tandartsassistente, ik ging met een mooi schoon gebit naar huis.
Nieuw ingeschreven en binnen paar dagen aan mijn wensen voldaan, fijne interesse in de cliënt, doortastend en doorpakken. Uiterst vriendelijk personeel in Franeker.
Ik word iedere keer erg vriendelijk en kundig geholpen door de mondhygienist. Ga echt met een stralende lach naar buiten.
Ik ben op 8 februari voor controle geweest bij bauke Noordbruis en tegelijkertijd behandeld bij de mondhygiëniste, wat ik heel prettig vindt Er werden 2 gaatjes geconstateerd en deze zijn vandaag 10 februari behandeld, heel fijn en snel.
Je wordt snel en makkelijk geholpen. Vaak worden de stappen ook met je besproken tijdens de behandeling en wanneer het eventueel gevoelig kan zijn of pijn kan doen.
Vriendelijke receptioniste, tandarts en assistent net zo vriendelijk en luisteren goed naar je wensen. Afspraak kon ook op zeer korte termijn ingepland worden.
Voor mij is het onbekend waarom het koelwater van de boor zo pijnlijk koud was aan mijn tanden. groeten wiebe b
klantvriendelijk, keurig op tijd en vakkundig
Voorstraat 70
8801 LE Franeker