Enige nadeel dat ik wel altijd 20 min moet wachten
Door goede communicatie en vriendelijkheid is mijn angst bijna weg.
vriendelijk
Dat is nu een goede tandarts heb gevonden
Keurig geholpen hoefde niet lang te wachten maar miste het leesvoer in de wachtkamer
Ik werd door de tandarts deskundig en vriendelijk geholpen. Tijdens de behandeling hield hij mij goed op de hoogte van alle activiteiten die hij verrichtte tijdens het plaatsen van het kiesje.
Goede behandeling, duidelijk en rustige tandarts. Voor mijn zoon ( 8 jr) geen vervelendebrhandeling ondanks dat de kies getrokken werd.
Hele vriendelijke tandarts die met grote precisie te werk gaat. En een leuke mannelijke tandarts assistent.
Positief.
Altijd prima en leuk geholpen echter deze keer wel een dik half uur moeten wachten en uiteindelijk gevraagd wanneer ik aan de beurt was. Druk druk druk!!! De tandarts waar ik altijd bij was en ook nu een afspraak bij had heb ik geen woord mee kunnen wisselen. Uiteindelijk door Tandarts assistente geholpen. Jammer omdat dit misschien wel de laatste keer was dat ik contact had kunnen hebben met mijn eigen tandarts na al die jaren.
Snelle afspraak, goed geholpen
Prima ervaring, snel klaar en aardig personeel.
Nemen alle tijd en vertellen duidelijk de handelingen
plezierig en vakkundig.
Goede ervaring gehad. Ik werd snel en deskundig geholpen.
Vertrouwd
Samen met mijn zoon van 3 jaar op controle geweest bij Rita en Liesbeth. Ging heel erg goed, er werd ook leuk met mijn zoontje omgegaan waardoor hij ook goed zijn mond open deed.
Tandarts Rita Balaus Custódio staat niet in de keuzelijst maar zij is mijn favoriet!
Goed netjes vriendelijk
Je ervaart dat er veel aandacht is voor jouw als client en ervaart ook dat dat je in goede handen bent.
Ben al jaren 'vaste klant' en kom er zogezegd met plezier. Net als mijn kinderen. Medewerkers zijn vriendelijk en weten waar ze over praten. Moet er iets gebeuren, is de uitleg duidelijk. Ook over de kosten.
Voorstraat 70
8801 LE Franeker