ert
Er werd een snelle oplossing gevonden toen er met mijn eerste afspraak iets mis was gegaan. Top geregeld.
Zeer positief
Snel en goed geholpen en na controle pijn in mijn mond, na conclusie gelijk met spoed naar kaakchirurg verwezen. Waarvoor dank
Ze zijn Vriendelijke en legen alles goed uit wat ze gaan doen. Als je angstig bent gewoon aan geven.. ze houden daar goed rekening mee. Super fijn. Enige minpuntje is dat je nu niet meer bij de balie hoeft te melden dat voelt een beetje onpersoonlijk. Voor de rest top tandarts.
Zeer slecht en of onbereikbaar telefonisch, maar ook slechte communicatie dit keer tijdens behandeling . Meestal prima meedenkend. Ging nu echt te snel en was totaal overdonderd tijdens behandeling waardoor probleem eigenlijk ook niet geheel opgelost is. Men sprong ter plekke wel flexibel om met het mislopen van de afspraak. En ook nieuwe afspraak maken ging soepel. Volgende keer beter hoop ik, nu teleurgesteld.
Er wordt altijd tijd voor me genomen om alles uit te leggen, tips te geven of vragen te beantwoorden. Het personeel is superlief en bekwaam. Ik hoef nooit lang te wachten in de wachtruimte.
Fijne tandartsen en assistentes
Je word niet op een correcte manier geholpen als het om je aangezicht gaat bij breuk tand. Je kunt hier stomweg weken op wachten voor je ze helpen, mij niet meer gezien ik ben weg. Nu een tandarts volgens oude normen die gelijk helpt, daar word je blij van.
De behandeling is ontspannen en vakkundig op mij overgekomen.
Lastig telefonisch bereikbaar. Ze bellen 1 keer omdat de afspraak niet door kan gaan, en mailen je dan of je hun kunt bellen. Vervolgens zijn ze niet te bereiken. Tijdens mijn afspraak werden we geholpen door tandarts Koziell. Ik vond hem erg onrustig overkomen, en had moeite hem te verstaan. Ik had steeds het gevoel dat hij alleen maar tegen de assistente sprak, en niet tegen mij. Ik moest zelf ok opheldering vragen om duidelijk te krijgen hoe het er met mijn gebit voor staat, en wat de vervolgstappen zijn. Toch 2 sterren nog, omdat ze erg aardig waren voor mijn dochter van 5, die ook voor controle kwam.
controle denk ik goed uitgevoerd , de tandarts is de deskundige ik niet.
Het enige wat ik jammer vind is, dat de mondhygiëniste niet op maandag of vrijdag werkt . Door mijn werk als chauffeur altijd hele week van huis . Op maandag of vrijdag is er makkelijker iets te regelen. Snap ook dat ze dat niet alleen voor mij gaan veranderen maar misschien zijn er meer mensen die hier tegenaan lopen .
2 maal een afspraak ingepland. De eerste keer voor een dichte deur gestaan omdat ze mij waren vergeten af te bellen. De tweede keer was de praktijk wel geopend maar hadden ze mijn afspraak weer geannuleerd. Echter hadden ze dit weer niet met mij door gecommuniceerd. In het systeem stond dat ik was afgemeld maar had geen belletje of mail ontvangen. Ik kwam voor pijnklachten.
Prima en tot over half jaar
normaal
Vriendelijk, geruststellend en no nonsens, snelle aktie.
Kan nog niet echt beoordelen na een eerste keer, maar vriendelijke mensen en meedenkend en dat vind ik heel belangrijk
De dame die mijn gebit onder handen nam, ging heel behoedzaam en zorgvuldig te werk. Super tevreden met het resultaat.
Ik dacht dat ik een controle consult van 30 minuten had, maar werd 10 minuten later dan mijn afspraak geroepen. Eenmaal binnen nog ongeveer 5 minuten later door een tandarts snel nagekeken. Er was een klein beetje tandsteen aanwezig, dat binnen twee minuten werd verwijderd. Hierna werden mijn tanden gepolijst. Ook dit was zeer snel gedaan. Na 15 minuten stond ik weer buiten. Bij mijn vorige tandarts was ik dit echt niet gewend. Er werd met meer aandacht en zorg zeker een half uur aan mijn gebit besteed.
De tandarts was wel heel snel klaar, hij zei dat hij op de oude foto's al zag dat ik een goed gebit heb en heeft misschien 30 seconden in mijn mond gekeken. Nouja, dat vond ik wel wat snel allemaal.
Behandeling was prima, werd rekening met me gehouden. Alleen na behandeling geen nieuwe afspraak kunnen maken doordat er niemand aanwezig was. Later telefonisch geprobeerd maar bleef maar in wacht staan, ook dag na behandeling telefonisch geprobeerd om afspraak te maken maar weer lang in de wachtrij.
Er werd goed uitgelegd wat er ging gebeuren en onze zoon werd gerust gesteld
Voorstraat 70
8801 LE Franeker