Er werd goed uitgelegd wat er ging gebeuren en onze zoon werd gerust gesteld
Ik werd vriendelijk en deskundig en naar alle tevredenheid geholpen !
Leuk ontvangen en goed behandeld.
Jullie doen er veel aan om de klant er aan te herinneren dat ze op tijd moeten komen. Het personeel van Puur schittert des al niet te min door afwezigheid. Ik en andere klanten zijn op tijd aanwezig, maar het personeel “druppelt” langzaam maar zeker, maar (veel) te laat binnen! Dan worden er vervolgens mensen opgeroepen die er niet zijn, want ze hebben geen afspraak, hoe kom je dus aan de verkeerde info? Uiteindelijk wordt je 20 min later opgeroepen voor je afspraak, matig dan wel zeer matig! Het is geen hecht en goed team meer, wat het tijdens Noordbruis was, alleen Thea is er nog. En dat is jullie geluk! Zij is echte regelaar en oplosser, iemand die aanstuurt! Ik wens Puur veel succes!
Is klantvriendelijk, deskundig en voert haar werk zorgvuldig uit bij cliënten!
Wordt naar je geluisterd Krijgt advies en er wordt zorgvuldig naar het gebit gekeken
Word netjes behandeld alles goed in overleg
De eerste keer dat ik met een zeer onplezierig gevoel de tandartspraktijk verlaten heb. Het interesseert mij niet dat ik elke keer een andere tandarts heb. Het interesseert mij ook niet dat ik leerling tandarts heb. En het interesseert mij ook niet dat de tandarts de Nederlandse taal niet 100% machtig is. Maar als de tandarts geen rekening houdt met wat er in het dossier staat over, in mijn geval, angst voor tandartsen, dan sta je al met 2-0 achter. Nee. Dit was geen prettige bezoek.
Eerste afspraak hier, soort van intake. Nette ontvangst, op tijd geholpen volgens afspraak. Voorgeschiedenis is doorgenomen en een eerste afspraak voor controle gemaakt.
Sietze Kylstra is rustig, kundig en vriendelijk.
Goede uitleg en kundig personeel!
Goed geholpen door plezierige mondhygiëniste, met controleert door tijdelijke tandarts.
Goed geholpen en advies gekregen waar ik beter moet poetsen
Je wordt altijd goed geholpen geen opmerkingen
Ik moet nog even wennen omdat ik al jaren klant bij Noordbruis ben geweest. Nu een andere tandarts. Moet dan wel duidelijk aangeven wat ik wel wil en wat ik niet wil. Ik houd van duidelijkheid en onderling overleg
Mijn ervaring met Liesbeth is super! Te veel veranderingen in verschillende tandartsen. Vind ik beslist niet fijn! Hoop dat dat straks beter gaat.
goed en netjes behandeld
Deskundig
Goed werk. Prettige communicatie.
Ik had erg last van mijn mond. Tandarts was eerlijk. Kies getrokken. De steun van assistente was erg fijn. Ben angstig, maar mocht haar hand vasthouden.
Mooi op tijd en vriendelijke medewerkers
Voel me goed op mijn gemak, vriendelijke artsen.
Voorstraat 70
8801 LE Franeker